Darko Floyd 920 Napisano Jul 25, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao ovo, bas je dobra fora ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Вау! Сјајно! Може ли то исто, али да светли црвено, ипак је то гуза, па би они који изненада осветле требало да знају да наилазе на задњи крај? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Jul 25, 2020 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ех сад, не стајте ми на муку... Ово је сајт са кога су поручене. И стигле су брзо, за месец дана... Проблем је у томе што су поручене црвене а добио сам црне. За дупенце сам и хтео да светли црвено, наравно... али јебга... Пишем овима већ 10 дана али неће да ми одговоре уопште . И тако, уморан од чекања а и нејављања ја решим да ипак ставим ове... па ако се касније нешто договоримо, ако се јаве, можда их набедим да ми пошаљу и црвене, наравно за Џ или за неку симболичну цену... едит: црне су лепше дању јебга... али ОК за сад, имам црвени лед на централном коферу који блинка на све стране, црвене штопаљке, црвене мачије очи... ово је само додатно, да им бљесне... док не стигну црвене 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добро, није смак света, нека и помисле да је предњи крај, ко их... Више ће се уплашити, неће ни схватити да је мотор, помисле неки БОВ, па си безбедан 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upalio onu zlostavljanu XR-ku,sad je na redu kozmetika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jul 26, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Posle više od godinu dana uspeo da odvojim par sati i operem moped skoro zadovoljavajuce, promenim fabrički vizir sa dužim i širim kappa ( hvala @Sale-VFR), montiram T.P.M.S. samo na prednji točak, na zadnjem udara u kočione čeljusti pa kad budem menjao gume rešicemo i to. P.S. Baš sam se lepo izigrao! ! ! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro... odaspeš 100 ml i nema greške, u stvari ima ako hoćeš da sipaš svih 3.9L odjednom... 3L ili malko više, ja bar i upališ 10-15 sec i da ne misliš da l' će da povrati... onaj levi šraf, gornji ne odvijam, mrzi me... Pošto imam 300ml znači još samo 36 puta da promenim ulje i 37 ću džabe... Jupiii Prešao 8300km sa starim... dosta... windows 7 spacebar not working Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka I ti si, kao i kolega Sachmo, počeo da dupliraš postove u različitim temama... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne... ono tamo je "naša" TDM-ovska i ne gledaju je svi... ovo je "world wide" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam detaljno oprao motor. Trebalo je oko 3 sata. Samo na felne je otišlo sat vremena. Od opreme koristio: 3 pamučne krpe, četkicu za zube, wd40, alkoholni sprej za stakla, štapiće za uši juče je motor opran na šmrk i osušen krpama. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17093 Napisano Jul 28, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja juce nesto mi trokira motor, slabije vuce... kad ono, sinoc po mraku vidim sta je - pregorela mi pozicija! Skuvao jutros lepo kaficu, pa fino i lagano skinuo vizir, zamenio led poziciju, vratio vizir... Evo ga, sad sve ok, opet ide kao blesav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 209 Napisano Jul 30, 2020 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam probusio gumu, ekser 10cm kod autobuske stanice. Jos sam izasao sa posla na pola sata da obavim "nesto". Jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Jul 31, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uvezao stvari i jutrom odoh do Djavolje varosi (iz Sokobanje) pa odatle za Kragujevac! Uz put stelujem ogibljenje, odlucujem koji pritisci u gumama mi odgovaraju. Interesantan motor! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 1, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Konačno naterao sebe da zamenim ulja u motoru i FD-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Složio,ukrasio motor,uslikao jer više nikada neće biti ovako čist pošto mi je motocross staza udaljena par stotina metara kroz šumu. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17093 Napisano Avgust 5, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put, posle oko 1000km, otkad je stavljen nov, oprao lanac detaljno, petrolejom i četkicom, obrisao, isprao dobro WD-om, sačekacu malo da se osuši pa onda ide sprej Mol Dinamic, da prenoći, najbolji koji sam koristio do sada... edit: I dalje mi stoji Arakisov podmazivac lanca, samo treba neko da ga ugradi... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Avgust 6, 2020 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Stavio mu "BAS" (basso profondo) ... Sad je Medo Brundo ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Avgust 8, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao, prepravio poklopac rezervoara, turio novi auspuF, trkacke pozicije i vozio Sve ostalo je vec bilo uradjeno Ah da ne vidi se na sliKi i nove gume su legle. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Avgust 8, 2020 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Flying aleman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Које ти је боје ова ралица доле? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Avgust 8, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zuba87 je napisao: Које ти је боје ова ралица доле? Znam da je neka mina u pitanju samo ne znam koja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако кажеш "Жута.", биће ти забрањен улаз у Швабију Нисам сигуран да ли је кривично дело или прекршај то рећи, али боја је златна, по Уставу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Avgust 8, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 ma ja hteo u onu drugu nji'ovu zastavu da ofarbam da mu jos malo skoci cena na ebay.de al kazu ne sme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Онда би морао да носиш црвену траку око руке док возиш, за њих смо сви ми остали цигани Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan De, de@Zuba87 ne preteruj, čuće te neko, poverovaće ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...