ser 7783 Napisano Maj 1, 2019 -, 1757 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Skoro 40k sam presao sa novim lancem koji sam prao samo sa njim i ispirao vodom (mlaz iz creva)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17479 Napisano Maj 1, 2019 Integrisan, 5158 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da bi mogao i brake cleaner posto ne steti gumicama kocnica itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14940 Napisano Maj 1, 2019 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Spricni ga na neku obicnu gumicu (kao sto je ta u lancu) pa ces videti dali moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1659 Napisano Maj 1, 2019 Drug član, 815 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Malo provozao posle dugo vremenaPoslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17564 Napisano Maj 3, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2422 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Novi opanci za babu... BT S21r ...prebrutalna guma, kao da vozim tudji motor jbt a ne svoj, neverovatna razlika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 3, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Klasika...ulje,filter....veceras ispustio i ostavio da se cedi...ujutru stize elf-ovo... ovo je repsol 15-50 posle 7,500 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14940 Napisano Maj 3, 2019 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na copi se nece bas ocediti, dosta ostane u cantri, uspravi ga nekako, karter vec ima pad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 3, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan istina...nisam se setio...odoh odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc zamenio pozicione, ubacio smd led, danas izglancao, pa otisao na tehnicki, prosao i produzio registraciju.Ne znam da li ste probali, ali moja preporuka za osvezavanje plastikaIma u “Uradi sam”, par stotina din.Na tehnickom skinuo kofer, malo je bilo komentara oko alu slidera, ali to je to.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros montirao dvotonsku sirenu od auta na VFR-ku. Ima sada da sviram i kad treba i kad ne treba! Prebrutalno dobro se čuje sirena.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17564 Napisano Maj 4, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2422 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Danas filter vazduha (samo)...smorio sam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 4, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se druzili @Astral i ja. Imitirali neke majstore Posle se pridruzio i @Darko Mihajlovic Sve u svemu dobar posao i dobro druzenje. Testiranje ce biti cim prodje kisa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Оп, оп, оп! Ви сте то мењали уље?Па што не зовете, имао сам и ја који пар амортизера да додам, ако вам је досадно? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 5, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi se prijavio na vreme. moramo da te utefterimo, pa ce sekretarica da ti javi za slobodan termin Ako sve bude kako treba vrlo brzo ce da se radi drugi set vila,a posto si u tefteru bices obavesten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Где је та секретарица, дај ми њен број? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 5, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ti u pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Maj 6, 2019 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imam sliku 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Maj 6, 2019 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sliku Ojha :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 6, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Istu lemilicu i ja koristim XD JBC .. eto vec imamo nesto zajednicko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano Maj 6, 2019 Integrisan, 9612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo blatobran, tocak, kociona kljesta, citac abs-a... A sve u nadi da ulje u stapovima zamenim. Odvio po par srafova na trokutu koji prednje amortizere drze i...... .....nista! Izmedju plastike skutera i vrha stapa odozgore ima 1cm prostora, prstom opipavam ravno, postoji mogucnost da je cep neki a ispod njega prihvat za imbus, takodje, mozda neki osiguravajuci prsten ima u vrhu... Nije mi bila endoskopska kamerica pri ruci da vidim o cemu se radi... Kapiram da se par plastika prednje maske mora skidati... A hladno je, i kisa, gladan sam... Vratio sve kako je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10451 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Oprao motor i lanac pre ovih kiša,suv bio lanac par dana,počela rdja malo pa stigoh da ga maznem...ali nestalo spreja...ali pak tu je ulje za lanac od motorne testere...vajdica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10451 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A i pozdravlja vas Mimi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan posle vise sati nerviranja i uzaludnog drukanja kvacila pri zameni tecnosti, i ne uspevanja da izbacim vazduh iz sistema, odem na godisnji, odmorim glavu, te svez resim da poslusam savet pametnijih, i uguram dot od dole spricem...10 minuta kasnije (od kojih su pripremne radnje bile 8min), ponovo imam kvacilo...onda zamenih i filter ulja i sipah novo ulje... pre te bezuspesne epizode sa visesatnim drukanjem kvacila - stavio KN filter vazduha, novi filter goriva,raskacio bobine i skinuo kablove, kape i stare svecice, a stavio nove stick bobine i svecice i odradio vakumetriju... spreman sam za tehnicki sledece nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22407 Napisano Maj 7, 2019 Integrisan, 9612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Max is rolling again Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan oooo da! inace, stigli mi i originalni ovalni migavci, koje cu da namontiram za tehnicki, i kad to resim, onda krece zezanje! kupio sam sissy bar, ralicu, maglenke, crash barove, far...ne mogu da docekam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...