N.F.S. 21660 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9446 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo farova, jedan gotov, drugi poredjenja radi. K2 pasta i pripadajuci/preporuceni finis. Polirka sa odgovarajucim brojem obrtaja, ekscentricna, sundjer roze pa plavi... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5358 Napisano Octobar 15 Drug član, 1917 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ništa šmirgla ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Octobar 15 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Za sedišta moja preporuka, koristim unazad 10-tak godina. Trenutno ne može da se nađe u Srbiji. Ubica za moto sedišta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Octobar 15 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan A za farove sam nabavio ovo, ubija kako odradi far. Čak sam probao i na Smartu ona bočna stakla kod gepeka, kao staklo se sad provide. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21660 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9446 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, živke je napisao: Ništa šmirgla ? Napisah iznad, 1000 pa 3000 sa vodom, priprema pre paste... Radio masinom, sve abrazivnije bi ostavilo mnogo za polirati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5358 Napisano Octobar 15 Drug član, 1917 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ah, promaklo, praštaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Octobar 15 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Probah na autu sad Ultra Cut, radi... Posle minut trljanja, ručnog... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2732 Napisano Octobar 15 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ZEMZEM je napisao: A za farove sam nabavio ovo, ubija kako odradi far. Čak sam probao i na Smartu ona bočna stakla kod gepeka, kao staklo se sad provide. Imam jedan auto ako hoces da se vezbas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Octobar 15 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Radili smo skoro tom pastom auto jednom komsiji u selu, prvo 1000, pa 3000 smirgla (sa vodom) zatim K2 pasta. On je odusevljen!!!! (Zatrazio sam slike, postavicu cim mi stignu) ali nije za vizir motora ili far, dosta je lose (opet kako kome). Gde je bas lose stanje pre poliranja tu se vidi boljitak, onaj ko hoce kristal finis to nece da moze! Potpuno tačno, odustajem, hteo kristal, neće moći. Evo ga far na Veci, pre K2... Posle je malko bolje, a isto!!! Šta ljudi voze, ovo je... Ima desno, na pola, počeo da malo muti i gore... Trljao ručno, imadoh negde dodatke za poliranje, ne nađoh.Menjam recepturu, čekam da požuti...politura druga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Octobar 15 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: Z750s.... socijalni motor, u njemu jedino dobro je agregat. Kocnice bas lose, oslanjanje nikakvo, ram kao od cevi za ogradu pa jos i tanak, rezonuje u istoj frekvenciji sa agregatom na tacno 5000 obrtaja. Agregat milina, resto ga ne prati, onaj naredni model Z-ta je dosta bolji. Zablravio si glavno da kazes, svako kocenje se popnes na rezervoar hahahah Promenio Octobar 15 član Markone88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21660 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9446 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa lose koci.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21660 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9446 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku gde se lepo vidi sa boka sediste, dodao sam sloj tik uz rezervoar, da malo uspori penjanje na rezervoar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Octobar 15 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Vidim prodaju setove za polimerizaciju za 15ak hiljada, probudi mi sumnju(kao u pravog Srbina). Odmah sam angažovao mrs Alija, rezultat... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Octobar 15 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naručeno, za 2700din. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,819.95 | Headlight Polisher Liquid Evaporator Polymer Liquid Headlights Chemical Polish Headlight Restoration Kit Polish For Headlights https://a.aliexpress.com/_EQdXFq5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Octobar 15 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi ti fensi sa napucanom cenom. Ja sam sada kupio neki za 20E set, pa da ga testiramo. Zetu crkla ona sprava iz koje isparava aceton. Platio koliko se sećam oko 60E prošle godine ali je u paketu bilo veće pakovanje tečnosti nego ove jeftinije varijante. Verovatno nije isključio kad je završio i umrela. Ja sad uzeo ovu socijala varijantu za 20E. Imate na YT priručnu varijantu. Ljudi uzeli konzervu od red bula, ispraznili. Evo našao link. Ako far ima fabričku zaštitu laka treba malo više šmirglanja da se ona ukloni a ako ne laganica. Ja sam sad spremio i ovo da dodam na kraju da duže traje https://sonaxshop.rs/product/sonax-profiline-zastita-farova-276541/ ašao Promenio Octobar 15 član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7705 Napisano Octobar 15 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam stavio u ovu rubriku da bi se teže setili....ko kaže šta sam napravio.... plačam SoloRider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21660 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9446 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pih, da ti slikam moje? Da uzimas kolica u trgovinama... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2732 Napisano Octobar 15 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zeton za maxi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7705 Napisano Octobar 15 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pih, da ti slikam moje? Da uzimas kolica u trgovinama... Auuuuuuuu bre Šone ....namazan si svim bojama SoloRider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7705 Napisano Octobar 15 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Zeton za maxi 2:SoloRider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2732 Napisano Octobar 15 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Slikam posle moj, samo da dodjem do auta. Ako gledamo čiji je bolji onda sam pobedio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7705 Napisano Octobar 15 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, RankoBg87 je napisao: Slikam posle moj, samo da dodjem do auta. Ako gledamo čiji je bolji onda sam pobedio Samo nek radi....ne mogu više da bunarim za pet din. Imam plastični....radi u "Lindi" ali kod MAXI-a čopa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Octobar 15 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ZEMZEM je napisao: Ma kakvi ti fensi sa napucanom cenom. Ja sam sada kupio neki za 20E set, pa da ga testiramo. Zetu crkla ona sprava iz koje isparava aceton. Platio koliko se sećam oko 60E prošle godine ali je u paketu bilo veće pakovanje tečnosti nego ove jeftinije varijante. Verovatno nije isključio kad je završio i umrela. Ja sad uzeo ovu socijala varijantu za 20E. Imate na YT priručnu varijantu. Ljudi uzeli konzervu od red bula, ispraznili. Evo našao link. Ako far ima fabričku zaštitu laka treba malo više šmirglanja da se ona ukloni a ako ne laganica. Ja sam sad spremio i ovo da dodam na kraju da duže traje https://sonaxshop.rs/product/sonax-profiline-zastita-farova-276541/ ašao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7705 Napisano Octobar 15 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://www.aliexpress.com/item/1005005800246545.html?spm=a2g0o.productlist.main.7.dc29RP6jRP6jxo&algo_pvid=654d7ec9-0bf8-4de2-a916-676b2c01ef16&aem_p4p_detail=202410150838074512961512646800000355475&algo_exp_id=654d7ec9-0bf8-4de2-a916-676b2c01ef16-3&pdp_npi=4%40dis!RSD!2481.27!1736.35!!!23.15!16.20!%4021038da617290066874411684ebabe!12000034400717764!sea!SRB!850464900!X&curPageLogUid=xUKLAbqqT3hw&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A&search_p4p_id=202410150838074512961512646800000355475_1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2732 Napisano Octobar 15 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...