zika56 17363 Napisano Jun 9, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Danas, (na 99.890 km) urađeno sledeće: Kontrola ventila (idealnih 0,15 i 0,30, bez potrebe da se nešto šteluje). Urađena sinhronizacija usisa (već bilo prilično dobro). Zamena ulja u mašini (Silkolene Comp4 15W-50) Zamena filtra za ulje (MANN MW 712) Zamena ulja u menjaču i FD (Castrol MTX 75W-140) Zamena kaiša alternatora. Ostalo još da se zameni kočiona tečnost (mada ne bi škodilo i creva da se zamene) i svećice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jun 9, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan On 29.5.2020. at 12:48, BokyBoy je napisao: Registrovao ga...samo 35000din Sta hoces, ja sam 2006.platio 31000, tad tri moje plate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17883 Napisano Jun 9, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sreten75 je napisao: Sta hoces, ja sam 2006.platio 31000, tad tri moje plate Dzo voli, Dzo pati... Dzo će i da plati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Jun 10, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio nosac za mobilni telefon. Kupljen u maxmomentu drzac i da kazemo futrola 4000din Zanemarite haos u garazi krivac je moj otac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17883 Napisano Jun 11, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...naterao sebe da odem do Ljermontove i podignem saobracajnu... (jer oko motora nemam vise sta da radim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 243 Napisano Jun 12, 2020 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao masinu, doduse nisam danas, nego prije 2 dana. Cijelih 13100 bez skidanja kofera. Tehnicki " sunce " na ledinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Jun 12, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Oterao kod robike na dostelavanje, valjda necu mnogo cekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 12, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao masinu, doduse nisam danas, nego prije 2 dana. Cijelih 13100 bez skidanja kofera. Tehnicki " sunce " na ledinama.Posto je tehniči tamoPoslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Jun 12, 2020 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji promenjen jesenas, nisam morao ni prednji da menjam, izgleda da je fabricki i ok je skroz bio, nema veze, sad sam miran, druga prica sad skroz u voznji... Matica malog zupčanika nije propisno osigurana. Vozim motor, nisam bajker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17883 Napisano Jun 13, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, el classico je napisao: Matica malog zupčanika nije propisno osigurana. Sve je odradjeno kako treba, slikano u toku rada... Osigurane propisno i prednja i zadnja matica i spojnica. Hvala kolega svakako edit:Testirano sve malopre na Pupinovom mostu, na 300+ i jos uvek imam lanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doduše juče ali ne mari. Stiglo od gos'n Alija i juče stavljeno. Doduše samo u stanju mirovanja jer su najavljene kiše i nevremena ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Jun 14, 2020 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji promenjen jesenas, nisam morao ni prednji da menjam, izgleda da je fabricki i ok je skroz bio, nema veze, sad sam miran, druga prica sad skroz u voznji... Видим ако не варам ланчаник је JT, избегавајте их јер уништавају погонску осовину вероватно због велике тврдоче у пределу узубљења са осовином. Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17883 Napisano Jun 14, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jeste JT, koristim ih već godinama, u kombinaciji sa DID-ovim lancima, zadnja dva puta sa Reginom i samo reci hvale imam za njih, prvi put čujem za ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Jun 14, 2020 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не значи да је правило али подудара се.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 15, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan prenekidan probao diy ali nisam zadovoljan, mora malo duži i sivi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17883 Napisano Jun 16, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni dobio ful tretman... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.6.2020. at 0:28, dangubas je napisao: prenekidan probao diy ali nisam zadovoljan, mora malo duži i sivi.. Od čega je ovo i gde si uzeo? Hteo bih I ja da probam za moju hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 17, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan imaš pp.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10511 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Opr'o lanac, a ne izmazah felnu A i nestalo spreja...malo ću sa uljem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Jun 18, 2020 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, shoyyka je napisao: Opr'o lanac, a ne izmazah felnu A i nestalo spreja...malo ću sa uljem... Ovo je profesionalno ciscenje koliko vidim Cetki ima bezbroj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17806 Napisano Jun 18, 2020 Integrisan, 5254 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kad podmazujete, da li osim podmazivanja rolnica od gore podmazujete i lanac sa strane (gde je ova zlatna boja) u smislu da se zastiti od vode, rdje iako gledano taj deo i ne treba da se podmazuje samo od gore sa obe strane gde su spojevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Jun 18, 2020 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe, jer dok podmazujes od gore, deo mlaza ode i sa strane, taman kolko treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17806 Napisano Jun 18, 2020 Integrisan, 5254 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Biker-Boy said: Nema potrebe, jer dok podmazujes od gore, deo mlaza ode i sa strane, taman kolko treba Kontam da i sa strane svakako ne penetrira gde treba izmedju tih rolnica ali reko ono kao neka zastita od vode i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10511 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Biker-Boy je napisao: Nema potrebe, jer dok podmazujes od gore, deo mlaza ode i sa strane, taman kolko treba Baš tako... pošto mi nestalo spreja maznuo malo sa uljem za lanac motorne testere i potom obrisao sa strane, a opet ostane masno dovoljno jer hoće da pokaže rdju ako je suv duže vremena... Jednom ga oprao pa ga samo tutnuo u garažu, ne stigoh da ga namažem, stajao par dana i počeo da "rumeni", doduše i vreme bilo puno vlage... relativno se rumenilo posle lako skine ali ako bi stajao duže... Samo da dodam-mišljenja sam da ne može nikakav sprej da zameni ulje, bilo koje ulje u podmazivanju... jednostavno čujem ponašanje lanca pri "lomljenju" preko lančanika, skoro se i ne čuje kad ga namažem uljem, ipak je retko duže vremena i udje tamo gde treba dok sprej podmazuje dok ne počne da se suši tj. zalepi... to je "na. 'ladno" što bi rekli... e sad u vožnji kad se lanac ugreje prednost ima sprej jer je zalepljen tj. stegnut i polako se "greje i topi" i podmazuje dok ulje se sve više greje i pobeže sa lanca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10511 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, draki je napisao: Ovo je profesionalno ciscenje koliko vidim Cetki ima bezbroj Ova zeleno-žuta mala ribaća je najbolja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...