Astral 6236 Napisano Jun 22, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @el classico Bice ta tenera kao bombona. Sta je straznja bremza ? Sve sam razumeo sem toga Inace, sad imas 2 Tenere ili samo ovu novu? Ja bas volim Tenere, jednostavna masina,lep,dobar. Potpuno razumem sto pored drugih imas i nju. I ja cu tako jednog dana. Kupim je, sredim i da mi bude tu kao univerzalni motor za uzivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja vinta ‘Vintaj, odoše kola u kur@c’. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je kolega moj u prijevodu zadnja kočnica.Kako si već i sam zamijetio od moja tri motora su dvi tenere, obadvije su generacija ‘89, Chesterfield je već na kraju evolucije, plava je tek započela evoluciju, ali nećemo pretjerivati. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 22, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Teneri se u godine ne gleda. Uvek mi je drago da vidim kada neko iskreno voli i vozi neku masinu. Uvek ima novije,brze,bolje ali ljubav je ljubav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Jun 22, 2019 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas mjerio da kupim jednu 1000 eura covjek hoce. 70K na satu. Kazu mi da sam budala ali ta tenere mi je naj ljepsi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sve je lepo, samo da nije Yamaha Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Jun 23, 2019 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ucaklio ga voskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam svoj oprao i nalickao voskom... Zaboravio da slikam, pa evo jedna dok je parkiran... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18132 Napisano Jun 23, 2019 Integrisan, 5360 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad farbanje grane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Motorcyclist je napisao: Sad farbanje grane. U planu mi je...samo da uhvatim vremena da je skinem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Jun 23, 2019 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj prvo ovo. Buy OptiGlanz Cleaner For Stailnless Steel 250 ml | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU OptiGlanz Cleaner For Stailnless Steel 250 ml at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Stigao danas spaner bregaste, zamena ovih dana, nego imam pitanje, laik sam za ovo jbg. Nov spaner je stigao, izvukao sam slucajno dok sam ga cackao onaj deo sto ide pozadi i spaner se izvukao, jel nisam nesto zeznuo ili jesam ? Neka moderator prebaci temu ako je potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 23, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi zeznuo. Uzmi srafciger. Tu odakle si izvukao taj deo gurni srafciger ,mali ravni. Okreci sraf u smeru kazaljke na satu,kao da ga zavrces i spaner ce da krene da se uvlaci. Kada budes dosao do kraja osetices da ne moze vise da se steze. Uhvati vrh spanera rukom i ne daj mu da se izvuce napolje.Uzmi taj limic sto je ispao i vrati ga unutra. On sluzi samo da blokira taj sraf da spaner ne izleti prilikom montaze. Ako bi izvadio srafciger kad ga namotas do kraja spaner bi samo iskocio na oprugu. Ni to nije strasno,samo ga opet vrati nazad Imam ja jedno pitanje. Gde si kupio spaner i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan To sam i uradio posle par YT klipova :D, hvala u svakom slucaju drugar. Zvao sam Hondu prodavnicu rezervnih delova, rekao sam sta mi treba, porucili su mi original spaner iz Japana, rekli stize za 10 dana, stigao za 8 :D, cena 9104 din. Ako hoces ostavicu ti njihov broj. Jedini je problem sto moras direktno kod njih da ides da pokupis deo posto ne salju brzom postom. Vidim da si iz BG-a tako da nije tebi problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 23, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da da. Odlicna informacija. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano Jun 23, 2019 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Istripovao se da zna da pliva. i kad je zagustilo, morao sam da skacem da ga spašavam. Ljeta gospodnjeg 2019-e, juna meseca... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 25, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Уфф , хорор Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18132 Napisano Jun 25, 2019 Integrisan, 5360 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si jos i prosao .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Taj dan isao do Ralje na voznju, vratio se, sedim u stanu i pocinje kiša...Gledam kroz prozor, ok. Pada...I pada...I pada... I ne prestaje.Istrcao sam, voda do kolena...Samo sam ga pregurao na parking iza...Srećom da sam bio tu.Najjace je da su mi auti bili parkirani sa druge strane ulice i da nijednom voda nije dosla do praga...Ulica nageta na stranu gde je motor...:-(Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Jun 26, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam: - proverio gume detaljno, trazio defekte (nije bilo) - proverio ulje, ima ga do maximuma, zuto kao sunce - proverio antifriz - oprao i podmazao lanac - proverio da li rade sve sijalice spreman za put 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18312 Napisano Jun 29, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Konacno nasao vremena da uradim servis, zamenim gripove volana i pregledam bocne plastike iznutra...Na kraju oprao lanac detaljno cetkicom i namazao ga... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3583 Napisano Jul 1, 2019 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Zalepio stiker na deklu, da sakrijem ogrebotine od pada. Na mostu volana su bile sitne ogrebotine pa sam i tu takođe uradio stiker, mada više radi dekoricije. A pre par dana sam zalepio stavio stikere na fuzastere, kao i oko satova da sakrijem onaj fabrički sunđer koji je stvarno grozan. Možda je za nečiji ukus malo preterano sa ovim aplikacijama ali meni i svima koji su videli se sviđa. Šablone za izradu sam ja uradio, razmerio i iscrtao sam vektore u Corelu, a štampu mi je odradio lik koji se time bavi dugo godina. Inače ima dosta tih aplikacija za razne modele motora, ali za moj model nije imao pa sam morao da odradim. Inače stikeri su zaista kvalitetno i profi odrađeni. Ako nekoga interesuje neka se javi pa ću mu proslediti kontakt. Evo i tankpeda koji je urađen u istom fazonu. I njih ima dosta modela i mogu da se prilagođavaju na sve moguće načine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7887 Napisano Jul 1, 2019 -, 1772 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kako si pricvrstio voltmetar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano Jul 2, 2019 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno uhvatio malo slobodnog vremena i pričvrstio levi fuzaster.Imao je običaj ponekad da se rotira pa mi se dešavalo da se sklapa prilikom promene brzine.Već kad sam počeo sa majstorisanjem, iskoristio sam lep dan, da ugradim i indikator stepena prenosa.Kabal sam provukao ispod instrumenata, ali ne uslikah.Najviše vremena sam izgubio, tragajući za pickup coilom i konektorima. Morao sam da raskopusam pola motora.Time zvanično zatvaram temu:https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/126768-indikator-stepena-prenosa-kako-povezati/Inicijalno startovanje:Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12413 Napisano Jul 6, 2019 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 1.7.2019. at 13:30, AndjeoPakla je napisao: Zalepio stiker na deklu, da sakrijem ogrebotine od pada. Na mostu volana su bile sitne ogrebotine pa sam i tu takođe uradio stiker, mada više radi dekoricije. A pre par dana sam zalepio stavio stikere na fuzastere, kao i oko satova da sakrijem onaj fabrički sunđer koji je stvarno grozan. Možda je za nečiji ukus malo preterano sa ovim aplikacijama ali meni i svima koji su videli se sviđa. Šablone za izradu sam ja uradio, razmerio i iscrtao sam vektore u Corelu, a štampu mi je odradio lik koji se time bavi dugo godina. Inače ima dosta tih aplikacija za razne modele motora, ali za moj model nije imao pa sam morao da odradim. Inače stikeri su zaista kvalitetno i profi odrađeni. Ako nekoga interesuje neka se javi pa ću mu proslediti kontakt. Evo i tankpeda koji je urađen u istom fazonu. I njih ima dosta modela i mogu da se prilagođavaju na sve moguće načine Meni bas treba nalepnica ova kod stelovanja viljuski,kljucevi mi izgrebase sve,salji broj i hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...