Svaler 1990 Napisano Januar 15, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ништа ти ту не дирај, евентуално само издувај ребра и кулер од прашине. Како сте само замисли да ротира кулер, па мајку му на шта би то личило и како би спаковао пластике назад, ја не знам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 16, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne bi dobilo ni da se zarotira jer vazduh ne dolazi zbog plastike, povezan je tako da cim se da kontakt pali se ventilator.Uticnica za punjenje telefona, ne znam kako je povezana, ali su izgorela dva ona pretvaraca sto imaju izlaz za usb.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 16, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da promeni regler za drugi tip (serijski) koji se ne greje toliko i onda mu ne treba ni ventilator ni da okreće rebarca. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Januar 16, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Savan je napisao: Najbolje da promeni regler za drugi tip (serijski) koji se ne greje toliko i onda mu ne treba ni ventilator ni da okreće rebarca. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro A koji se to regler ne greje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 16, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja za daytona npr gledam regler od v stroma 1000 od 2015 godine čini mi se. On se puno puno manje greje.Igrom slučaja je to boljka na daytona pa sam se malo zadubio u temu. Uglavnom ti shunt regleri su djubrad. MOSFET ili još bolje serijski regleri su rešenje da ne treba ventilator i da punjenje bude kako treba. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Januar 16, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto jedno vreme imao kuler na regleru ali je to zbog mesta,na 3VD modelu TDM stoji sa desne strane iznad hladnjaka i termostata,napravio sam nossc i izmestio ga sa leve strane gde je bolja provetrenost i izbacio kuler. Pitam zato sto svi regleri imaju rebra za hladjenje,uglavnom je mesto problem. Gledam neki dan Shadowka ima regler ispred masine,ali u Srbiji 50€ na izvolte cuvaju dva srafa M8,nije prijatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 17, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan On 13/01/2018 at 16:05, bocca_bastard je napisao: Nisam jos uradio ali vec 4 sata pokusavam da skinem prednju masku. Ovo je treci pokusaj od kad imam motor i sve skupa oko 15 potrosenih sati. Pocinjem da mislim da je zalepljena negde jer sam skinuo sve srafove po uputstvu... Kao i kod mene kad sam imao cbr-a, koliko je lako bilo zameniti migavce jer bocne maske imaju proreze bas pored migavaca. na ninji mora komplet prednja maska da se skida da bi prisao migavcima... sra*je nevidjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Momentum je napisao: Kao i kod mene kad sam imao cbr-a, koliko je lako bilo zameniti migavce jer bocne maske imaju proreze bas pored migavaca. na ninji mora komplet prednja maska da se skida da bi prisao migavcima... sra*je nevidjeno Isto je i sa VFR-om. Sijalicu na prednjem migavcu možeš promeniti bez skidanja maske, ali bilo šta drugo da mora da se radi oko migavca, mora maska komplet da se skida... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 19, 2018 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dosle izduvne cevi na red da se ispoliraju koliko je to bilo moguce.Izgleda da ih niko pre mene nije dodirnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Januar 19, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cime si polirao? Ja obicno koristim alu foliju namocenu vodom, skida zacas sve sa grana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Januar 19, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan na engleskom gsf forumu procitam da ljudi masovno koriste Harpic za wc za sredjivanje grana. kako ga kod nas nema, resio da probam sa Brefom, i to je to...stvarno radi posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 19, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Oprezno sa wc sredstvima, to su izuzetno jake i korozivne kiseline.Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 19, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nastavice se... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 19, 2018 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, lalajko je napisao: Cime si polirao? Ja obicno koristim alu foliju namocenu vodom, skida zacas sve sa grana... Najvise problema je bilo sa specenim blatom koje je nabacio tocak.To blato se speklo kao cigla.To sam morao da skidam safleksom na koju sam namontirao disk sa nalepljeni smirglama .Posle toga zicana cetka na fleksarici pa vodobrusna pa purol pasta.Mislim da ce dalje odrzavanje ici lakse.Nisam dobio visoki sjaj ali od ovoga sto je na slici ne moze bolje u kucnoj varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Montirao speedohealer kako me ne bi iznenadio radar. Potom, kako sam već sve plastike poskidao sem desne bočne, skinuo sam i nju i namontirao i provukao kablove za pokazivač stepena brzine. Sad još samo da nadjem rpm signal, ako sam dobro razumeo to je crveni kabl sa ecu. I na kraju, još nisam napravio, pločice i ulje su već bili stigli pre godišnjeg a crevca nova su stigla u sredu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Čemu služi taj speedoxy?? Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nije za radar nego ti namesti brzinu da bude ispravna na km satu. Standardno laze da voziš brze nego sto zapravo voziš pa onda počneš standardno da voziš i brze od toga misleći da si još uvek u zelenoj zoni. Ukratko dobiješ realnu sliku trenutne brzine. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, kontamVozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 28, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nove gumice, sve oprano i spakovano, smo klizi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 29, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan On 1/28/2018 at 1:13 PM, bocca_bastard said: O pa bas si lepo ti to sredio. Da li je bilo kamenca u celjustima?iza gumica konkretno Bilo je malo, vidjao sam i gore. To sam sredio sa Dremel-om, mesinganom i plasticnom cetkicom... Nisam slikao sve faze... nije na ovom motoru bilo cesto menjano ulje za kocnice, rekao bih da nije bas dugo i povuklo je bilo doste vlage u sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobih motivaciji od goluba pa i ja skidoh kočnice prednje da ih sutra na poslu rasturim i ocistim. Pripremio sam nove pločice, novo ulje i nova creva. Na putu su nove ručice a dvoumim se da li i prednji cilindar da menjam. Našao sam polovan od nissin za skromnu cifru a nov je malo previše za sad. Sutra će mi javiti za taj cilindar jel dostupan ili je došao čovek po njega koji se prvi javio. Kakve sam sreće ne gine mi novi! I ne znam gumice od cilindara u kljestima, jel se to obavezno menja ili u zavisnosti od stanja? Pločice i nisu bile toliko loše ali su 15 godina stare i ovo je dobar momenat da se resetuju na nulu Jel zna neko koji je ključ od sarafa koji prolazi kroz crevo, ne znam naziv tog sarafa na srpskom? Manji je od 15mm a veći od 14. Kad sam ga izmerio ispade 14,4. Pretpostavljam da je neki inch ključ. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas porucih iz Honda set za reparaciju prednjeg kocionog cilindra,i set gumica za prednju i zadnju kandzu,planiram da to pretresem pre sezone a pancirna creva stavio prosle godine...A pre par dana zavrsio sa reparacijom korpe kvacila...Standardna boljka kod Afrika...nista preterano strasno ali malo nervira zveckanje opruga u korpi,a i malo veci cim pri pustanju i dodavanju gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 30, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan @Savan Gumice se menjaju u zavisnosti od stanja ili po manualu ako pise. Nije potrebno pri svakoj zameni ulja/plocica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Nasao sam tabelu sinoc, nisam mogao zaspati drugačije Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima svrhe rastavljati kljesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...