Disko Nindža 10592 Napisano Octobar 12, 2017 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, nedokazani je napisao: Kontakt bravu ubodem iz prve u mrklom mraku, ne mogu da provalim zašto četvorotaktni 250ccm troši više od 6 litra na 100km... Sent from my mobile device using Tapatalk Gadno ti je rastelovan karburator, YBR250 ne sme da trosi vise od 3-4 litre max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Octobar 12, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Gadno ti je rastelovan karburator, YBR250 ne sme da trosi vise od 3-4 litre maxMa injection, da je karburator bilo bi laganica. Crko očigledni senzor temperature, tj nije baš crko ali loše radi. Srediće se kad stigne deo Sent from my mobile device using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Octobar 12, 2017 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zlatko LA je napisao: Samo za osvetljenje brave, meni znaci puno, jos ne mogu da naviknem ovaj motor sto se toga tice. Ne smem pomisliti sta bi ugradio da vozis HD,Intrudera ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Octobar 12, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Znajuci sebe verovatno neki sobni prekidac i sijalicu ne jacu od 70w. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17436 Napisano Octobar 15, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2411 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...prodao ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8623 Napisano Octobar 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, BokyBoy je napisao: ...prodao ga... sve živo mu sredio i prodao ga? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Octobar 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemoze da prezali Tandzaru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17436 Napisano Octobar 16, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2411 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @Mrle...tako ti je to kod mene jbg...ni prvi, a ni poslednji put... @Biker Boy...malo da...kucka, ostavila me, pustila se u promet... ...sad jurim neky zverinu...cuce se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 17, 2017 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Odveza ga na tehnički, wilbersow ovjes upisan u prometnu dozvolu, za remus auspuh je dovoljno nosit homologaciju u džepu. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Octobar 20, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Iako se ovo miholjsko leto odužilo i vremenski uslovi su konačno (po mom ukusu) idealni za uživanje u vožnji motorom, fakultet ne opravdava odsustvo zbog toga (velika nepravda je tu načinjena). Danas sam svoj motor, teška srca, spremio za zimski san. Prvo smo zgazili jednu finu voznjicu od cca 400km, pa je na red došlo pranje, ribanje, glancanje itd.., a onda u siguran i topao kutak u garaži pa preko cerada. Čekam prvu pauzu na faksu da dođem da ga vadim iz ovoga, jebes i zimu ako bude bila Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Novembar 5, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle divne jučerašnje vožnje Šumadijom od Beograda do Ćuprije (u Beogradu držim motor u podrumu zgrade), spakovah Yamahicu za zimu.Oprao ga valjano čak i gde od rođenja nije bio pran, akra, šampon, voda, krpa, osušio na vetru i suncu.... I umesto da sednem i da se provozam, izvadio akumulator, radilo malo ulja, WD40, uterah ga u garažu i cirada preko.Jedva čekam neki topli vikend krajem februara...Majku mu, da imam dvorište, svaki dan bi izgledao ovako, kao za prodaju. Sent from my mobile device using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 5, 2017 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Oprao Tracera. Juce i danas se fino navozao, cca 350km ukupno. Otisao do praone, oprao ga dobro. Provozao da se lanac osusi i podmazao. Ovih cu dana da namazem plastike sa nekim sredstvom za zastiti, podmazem kontakt bravu i bravoce na koferima i...cekam proljece:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8623 Napisano Novembar 6, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan krenuo ja da zamenim prekidače, skinuo rezervoar, plastike okolo, stranicu... džekovi se nalaze u ramu ispod airboxa... trebalo celog da ga skidam, i postolje i da raskačim sa karbova... Mrzelo me, cviknem žice gore kod ručice i sve lepo spojim po bojama i sada radi sve. Samo da dodam ručicu sauha kada je pronađem negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8623 Napisano Novembar 6, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8152 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 1712 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio moje sokoćalo novim ručicama... Love it! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Novembar 9, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Моћно 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Valja trijumfa malo osvežiti. Nov filter za gorivo, vazduK i indirijumske svecice. A posle toga valja promeniti i gume. Zadnju gumu sam promenio čim sam ga kupio, a tome je već skoro 8 godina a prednja guma mu je fabricka. Mislim da ću tu gumu da sačuvam za uspomenu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 11, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10/17/2017 at 22:48, el classico je napisao: Odveza ga na tehnički, wilbersow ovjes upisan u prometnu dozvolu, za remus auspuh je dovoljno nosit homologaciju u džepu. Vozim motor, nisam bajker. daj neki info za nas što prolazimo kroz hr, i za druge evropske zemlje ako znaš.Šta ako imamo nehomologirane auspuhe i šta ti je ta homologizacija u džepu i čemu služi.Zar nije dovoljno ona oznaka na auspuhu E....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Decembar 11, 2017 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja živim u Švicarskoj i tamo su takva pravila, smiješ namontirat sve što ima e-broj i papirić za tvoj ispuh od uvoznika nosiš u džepu, na zahtjev policije samo ga pokažeš i tojeto.U Hrvatskoj opet izmišljaju toplu vodu po pitanju ispušnih sustava sa e homologacijom.Niko niskim nije suglasan... Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 11, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja živim u Švicarskoj i tamo su takva pravila, smiješ namontirat sve što ima e-broj i papirić za tvoj ispuh od uvoznika nosiš u džepu, na zahtjev policije samo ga pokažeš i tojeto.U Hrvatskoj opet izmišljaju toplu vodu po pitanju ispušnih sustava sa e homologacijom.Niko niskim nije suglasan... Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Ја прелазио границу са хрватском са отвореним ауспухом без икакве хомолагицје и Е ознака - рађен код Роберта у Ади и нико није ништа ни питао. Чак сам и гасио и палио мотор тако да се порпилипно чуло испод оног крова али нико није обраћао пажњу.Е сад, дал је таква тура била или устаљена пракса, не знам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 11, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Retko kog njakaju za to. Ja iskreno nikad nisam cuo. Isao sam u Sid ove godine sa kolegom painkillerom, on je imao otvoreni na VFRu, niko nije pravio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano Decembar 11, 2017 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam se zanimao.Za Yamahu novi povišeni vizir i rajzeri za volan, a na Suzu montirao nosač kofera, novi nogostupi,blinker stop svetlo,trakice i katadiopteri i ledizacija svetla.................... dosta im je za sledeću sezonu od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 11, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja živim u Švicarskoj i tamo su takva pravila, smiješ namontirat sve što ima e-broj i papirić za tvoj ispuh od uvoznika nosiš u džepu, na zahtjev policije samo ga pokažeš i tojeto. Nije mi jasno kako policajac zna da neki izduv nije standardan i da može da mu sine ideja da traži papirić za to?Ajde auspuh, ali recimo vizir kako on prepozna kao ne-originalni?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 11, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbt odakle mi papirić pa da ga još nosim sa sobom,valda piše na auspuhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1352 Napisano Decembar 11, 2017 Vinyl rider, 825 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Savan said: Nije mi jasno kako policajac zna da neki izduv nije standardan i da može da mu sine ideja da traži papirić za to? Ajde auspuh, ali recimo vizir kako on prepozna kao ne-originalni? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ima gravirano na grani i topu a tamo se i upisuje u sobracajnu. Na svakom standardnom viziru takodje imas upisanu homologacijski broj , slicno kao na prozorima na kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...