lalajko 2016 Napisano Maj 21, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam ga temeljno, dimenzije potpuno iste kao fabricki, odlicno obradjen, cak je i raspored rupa za hladjenje identican, savrsena kopija. Kontam da kinezi znaju koja specifikacija celika ide za kocioni disk, i da je to sve ok kad se prodaje i u Nemackoj. Savrseno je legao na svoje mesto, posle nekoliko kilometara zesceg kocenja nove plocice su legle na njega i sad bez problema zakoci do reakcije ABS-a. Ostaje da vidim trajnost, nadam se da ni tu nece biti problema, obzirom da ja koristim iskljucivo organic plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 22, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpress Reskirao sam 40e i nisam se pokajao. Vidim da se prodaju i u Nemackoj.Ja sam našao samo po ceni od 95€. Ajde podeli linkSent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 22, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je disk zadnjeg tocka, ti si verovatno gledao prednji disk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 22, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Moguće. Našao. Look what I found on AliExpresshttp://s.aliexpress.com/V36ZfeeESent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 22, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E to je to, cak si nasao i jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Maj 22, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja se razmišljao da sa alija naručim kočione pločice, 20e za sva tri diska... kakve li su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 22, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da su ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 23, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljene prednje plocice Galfer 1375 ,kod nas su ih krstili "pro sinter". Usput ociscena klesta i zamenjeno ulje. Utisci su da je razlika kao nebo i zemlja Kocnica je mekana i precizna,a koci mnogo jace nego ranije. Nema skripanja ni malo. Videcemo koliko ce dugo trajati . Pre ovih je bio Carbon Lorraine. Sada sam i vise nego zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Maj 25, 2017 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Po prvi put narucio nesto iz Louisa.Zamjenio ulje (Castrol Grand Prix 10w-40) i filter ulja (Champion), zamjenio svjecice (NGK), ocistio i naspricao K&N filter, ugradio mu dupli usb utikac. Ovo zadnje ce valjati iduci mjesec kad krenem na moto put u Francusku.Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Maj 25, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno ulje (motul 5100), filter ulja, filter vazduha, rashladna tecnost, zategnut lanac, podesen ler gas , doduvane gume i motor detaljno pregledan kod proverenog majstoraMotor ko da nije isti Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 25, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan motor detaljno pregledan kod proverenog majstoraZar još ima takvih? Daj neki kontakt. Može i na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4650 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/23/2017 at 20:17, milos-v je napisao: Stavljene prednje plocice Galfer 1375 ,kod nas su ih krstili "pro sinter". Usput ociscena klesta i zamenjeno ulje. Utisci su da je razlika kao nebo i zemlja Kocnica je mekana i precizna,a koci mnogo jace nego ranije. Nema skripanja ni malo. Videcemo koliko ce dugo trajati . Pre ovih je bio Carbon Lorraine. Sada sam i vise nego zadovoljan alo !!! gde mi je hvala sto sam drkao tu kocnicu , i pumpao dok nisam dobio upalu misica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 1, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha. hvala bratu darku za drkanje kocnice. Bez njega bi znacajno bio tezi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4650 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 10, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Juče zamenio lanac i oba lančanika, ulje u štapovima prednje viljuške. Danas zamenio rashladnu tečnost, antifriz za Alu hladnjake zelene boje, odnos 50:50, filter za vazduh i sve četiri svećice. Ovako izgleda stari filter: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 10, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Thundercat ima jedan od najgorih farova na svetu... Zbog toga sam morao da ugradim bixenon projektor. Stavljen je i nov xenon set Ja sam vise nego odusevljen ,sveli kao reflektor da imam 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jun 11, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeni semerinzi na prednjoj viljusci, ulje u stapovima i stavljen novi ventil na zadnji Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 11, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Одакле си? Мени би значила информација ко у НС ради замену семеринга у предњој вињушци? Наравно не занимају ме овлашћени сервиси и клепање по ушима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jun 11, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Cacak. Dalekooooo bratee moj...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 11, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ugrađene Daytona grejane ručke, prednja svetla vezana preko releja i modula za paljenje sa kašnjenjem od 10s. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Jun 11, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za nekog je bzv ta ugradnja grejaca u ruckama kormana ali meni ume bas lepo da posluzi s'vremena na vreme. Odlicna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 11, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bzv! Osim grejanja uveče čim zahladni ili kad je hladno inače, dobijaju se i nešto deblje ručke koje bolje leže u rukama. Sve u svemu, odlična stvar. Kod ugradnje treba paziti da se uzme 12V sa kontakta, a ne direktno da akumulatora jer ga može isprazniti ako se zaborave isključiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Jun 11, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, jboban je napisao: Kakvi bzv! Osim grejanja uveče čim zahladni ili kad je hladno inače, dobijaju se i nešto deblje ručke koje bolje leže u rukama. Sve u svemu, odlična stvar. Kod ugradnje treba paziti da se uzme 12V sa kontakta, a ne direktno da akumulatora jer ga može isprazniti ako se zaborave isključiti. Ja sam preko relea izvukao struju na rednu klemu ispod maske i svasta pokacio,kada oduzmem kontakt sve se gasi i nema bojazni od praznjenja kumulatora,nego mi zanimljiv taj modul za svetla,kako izgleda,koliko kosta,gde ima...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 11, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je ovako nešto:H4 Headlight Fix Dim Light Relay Wiring Harness System 2 Headlamp Light Bulb Car Styling Auto AccessoriesDrugo je modul za kašnjenje:Free Shipping!!! New DC 12V Delay Timer Switch Adjustable Module 0 to 10 Second Promotion VE276 P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Jun 11, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...