ŠekiKG 4332 Napisano Mart 6, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kad već prozivaš brata Boccu, a gde je tvoja slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 6, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan hahah, vidi, kod levog poklopca onog sa strane stoje neke silne stvarcice od xenon-a. Vec sam imao problem sa kablovima od toga jer je bio svinjac, nije bilo lepo vezano i jednom sam pri ulasku na autokomandu video kako je sve samo ispalo kod prednjeg tocka. Posle sam sve to lepo slozio i vezao zip vezicama. E sad, posto ovo od GPS-a ide tu negde, a struju sam ukrao bas oborenom svetlu (zalemio na dovodne zice) resio sam da i ovo stavim tu negde, tako d asam sve skinuo, slozio kablove opet, i vezao sve ali tako da treba da secnem samo dve zip vezice da bih skinuo gps kablove. Problem je sto sam u celom tom procesu iscupao prednji levi migavac, tako da cu morati da zaronim u sve ono jos jedared Inace, zna li neko kako da skinem masku, tj dashboard? Skinuo sam ona 4 srafa, windshield, i ne vidim vise ni jedan sraf a dashboard ne mrda. Sve bi bilo lakse da sam mogao da ga skinem. Imao bih neuporedivo bolji pristup kablovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 6, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kad već prozivaš brata Boccu, a gde je tvoja slika? Не прозивам, само сам питао. Уосталом, ја се нисам хвалио да је педантно одрађено, али ево, није ми тешко слику да поделим. А нашао сам рупу овде иза сатова, таман толико да провучем овај конектор, и да ту стоји. Одма испод сам ставио и мали прекидач који шаље струју директ са акумулатора на носач навигације. Можда није педантно, али "ради посао" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 6, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Пише, струја директно са акумулатора. Тачније са вода који сам вукао за ову утичницу 12V + 5V. И ставио сам прекидач јер ми се не свиђа да је уређај нон стоп на пуњачу. А нисам хтео конектор доле због једноставнијег приступа ради раскачивања и поновног качења. Није баш да планиран навигацију стално да фурам, па да могу и носач скидати брзо и једноставно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 7, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio obe gume i stavio nove Metzeler Tourance Next na Suzuki V-Stromu DL650, ali tražim pomoć oko zatezanja lanca Inače, jedva sam našao vulkanizersku radnju koja pored zamene guma, radi i balansiranje točkova. Čak neke koje imaju adapter i mogućnost da to urade, mrzelo je da prepakuju pa su me prosledili dalje. Konačno sam to uradio u Užicu, u radnji kod stadiona, po ukupnoj ceni od 1800 din. (montiranje i balansiranje obe gume). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 7, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nosaci bocnih kofera , homemade Kratki ti bre ovi srafovi sto drze nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Mart 8, 2016 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam skinuo i oprao karburator, uspešno sve vratio i sad pali i radi kao prava Honda. Usput skinuo deklu ventila i proverio zategnutost razvodnog lanca i zupčenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Danas preuzeo od Bobana novo sedište za moju vespu px200e. Red je bio da ga posle 30 godina zamenim i neka me ovo Bobanovo služi i narednih novih 30. Inače prezadovoljan urađenim poslom svih iz BMS kao i odnosom prema mušterijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Stezao retrovizor i uspeo da ga slomim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 8, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @pile Kad budem pravio kucu zvacu te da mjesas beton. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nosaci bocnih kofera , homemade Kratki ti bre ovi srafovi sto drze nosac. to su bili samo probni cekam jos da ofarbam pa idu nove fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio obe gume i stavio nove Metzeler Tourance Next na Suzuki V-Stromu DL650, ali tražim pomoć oko zatezanja lanca Inače, jedva sam našao vulkanizersku radnju koja pored zamene guma, radi i balansiranje točkova. Čak neke koje imaju adapter i mogućnost da to urade, mrzelo je da prepakuju pa su me prosledili dalje. Konačno sam to uradio u Užicu, u radnji kod stadiona, po ukupnoj ceni od 1800 din. (montiranje i balansiranje obe gume). imas tutorial od dr stroma https://www.youtube.com/watch?v=ICqpPuQMX0Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 8, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da, da... Zaboravio sam da sam to nekad gledao. Danas sam uspešno zategao lanac i probao gume. P.S. Ovaj Dr Strom pogrešno zateže lanac na centralnom štenderu jer treba na bočnoj nožici (ćopavoj), a nije isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan @pile Kad budem pravio kucu zvacu te da mjesas beton. Bojim se da bi mogao da pokvarim i lopatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Mart 9, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad već prozivaš brata Boccu, a gde je tvoja slika? Не прозивам, само сам питао. Уосталом, ја се нисам хвалио да је педантно одрађено, али ево, није ми тешко слику да поделим. Imam utisak da GPS neces videti ukoliko stavis tank-torbu. Ako je nemas, i ne planiras je, onda je sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 9, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko имам, али не планирам да је користим на овом мотору. Иначе овако сам је поставио да ми уопште не заклања ништа на табли, и да је што усправнија па да овај сунцобран има неког смисла. Мислим да када бих и ставио танк торбу да би нашао неки положај да могу видети ГПС а да ми заклони само показивач степена преноса и лампице N и мигаваца. Само што би онда била окренута директно према сунцу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 9, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Naštelovao sajlu kvačila. Šaltanje je znatno preciznije i tečnije. Sad više ne znam da li boljoj vožnji doprinelo to, zamena guma ili zatezanje lanca. U svakom slučaju, zadovoljan sve više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Naštelovao sajlu kvačila. Šaltanje je znatno preciznije i tečnije. Sad više ne znam da li boljoj vožnji doprinelo to, zamena guma ili zatezanje lanca. U svakom slučaju, zadovoljan sve više Realno, verovatno sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 10, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Naštelovao sajlu kvačila.Ipak moram zameniti uvodnik sajle jer je pukao unutrašnji deo:http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112764-K:-Uvodnik-/-zatezač-sajle-kvačila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbani i montirani nosaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan nesto nisam navikao dominatore ciste da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16913 Napisano Mart 18, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...stigao aftermarket dabl-babl vizir... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Mart 18, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para je vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16913 Napisano Mart 18, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para je vizir? Zavisi od modela do modela Mrle,krecu se od 30 e pa na vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Mart 18, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan treba meni vizir, ali tek kada sredim masku kod Brke. Ne znam da li da uzimam polovan, kod Ivana, ili neki afterrmarket... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...