tindirbp 289 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem ili menjam za auto, trkacki KTM,za sad je u kvaru treba klipnjacu uraditi,ili mogu i ja uraditi ali cena je naravno vecainace je 94.god i cena mu je za kes 600 evra neuradjen,znaci sa luftom u klipnjaci 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15150 Napisano Februar 2, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan hoces zastavu 101 1.1 1989 u fullu (kuka, atestiran plin, nove gume(napred), nov akumulator, paktreger) registrovan do 08.2011? nema retrovizore i patos ali to su sitnice na oko je ok (iz daleka) a da, i kocnice ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ubice te Jasna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15150 Napisano Februar 2, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ubice te Jasna dobila je mazdu pa sad cuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 2, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan zamena za skuter? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Februar 2, 2011 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hoces zastavu 101 1.1 1989 u fullu :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15150 Napisano Februar 2, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan hoces zastavu 101 1.1 1989 u fullu :D :D :D kuka, motika...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si ikad razmisljao da se profesionalno baviš umetničkom fotografijom jer stvarno imaš talenta....fotke su cist impresionizam u poodmakloj fazi.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Februar 2, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Moze li yugo 55 sa atestiranim plinom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15150 Napisano Februar 2, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Moze li yugo 55 sa atestiranim plinom? jel u fullu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si ikad razmisljao da se profesionalno baviš umetničkom fotografijom jer stvarno imaš talenta....fotke su cist impresionizam u poodmakloj fazi.... JEL SI TI OVDE NA FORUMU DA GLEDAS KO KAKVE SLIKE IMA ILI DA GLEDAS KO STA PRODAJE,NEZNAM STVARNO STA FALI FOTKAMA,mozda da potrazis pomoc u prodavnici kompjutera da uzmes drugi monitor jer verovatno ti je napukao monitor il slicno,AKO TI SMETAJU OPIZDI MINUS BRATE MILI I KRAJ A NE KENJAS TAKO BZVZ MISLIM CEMU TO??? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li yugo 55 sa atestiranim plinom? Moze druze jugic,kakav je,ili daj pp rad komentara kojekakvih bezveznih,najbolje tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hoces zastavu 101 1.1 1989 u fullu (kuka, atestiran plin, nove gume(napred), nov akumulator, paktreger) registrovan do 08.2011? nema retrovizore i patos ali to su sitnice na oko je ok (iz daleka) a da, i kocnice ima hahaha al si lood :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za skuter? necu druze netreba mi scooter,treba mi bas neki jugic il sl. za privremeno da nekisnem,hvala na ponudi u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sta treba motoru da se uradi jos sem radilice? kakav je cilindar,klip karike,prednja viljuska,zadnji amortizer? Gume vidim da su lose. Ima li kakav papir itd? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15150 Napisano Februar 3, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan hoces zastavu 101 1.1 1989 u fullu (kuka, atestiran plin, nove gume(napred), nov akumulator, paktreger) registrovan do 08.2011? nema retrovizore i patos ali to su sitnice na oko je ok (iz daleka) a da, i kocnice ima hahaha al si lood :lol: ma nisam nego je auto takav ne mogu da ga hvalim ako znam kakav je, to je sto je, mozda ti se i svidi. lepota je u ocima posmatraca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sta treba motoru da se uradi jos sem radilice? kakav je cilindar,klip karike,prednja viljuska,zadnji amortizer? Gume vidim da su lose. Ima li kakav papir itd? druze sve je extra,felne su mu ganc nove,prednja viljuska isto extra,cilindar dobar nije izderan i klip i karika super sve,i gume su mu dobre mozda ti se cini na slikama al su dobre stvarno,nema sta samo klipnjaca ili kazem da ga ja uradim onda je cena malo veca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si ikad razmisljao da se profesionalno baviš umetničkom fotografijom jer stvarno imaš talenta....fotke su cist impresionizam u poodmakloj fazi.... JEL SI TI OVDE NA FORUMU DA GLEDAS KO KAKVE SLIKE IMA ILI DA GLEDAS KO STA PRODAJE,NEZNAM STVARNO STA FALI FOTKAMA,mozda da potrazis pomoc u prodavnici kompjutera da uzmes drugi monitor jer verovatno ti je napukao monitor il slicno,AKO TI SMETAJU OPIZDI MINUS BRATE MILI I KRAJ A NE KENJAS TAKO BZVZ MISLIM CEMU TO??? tako brate opici ga i kraj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hoces zastavu 101 1.1 1989 u fullu (kuka, atestiran plin, nove gume(napred), nov akumulator, paktreger) registrovan do 08.2011? nema retrovizore i patos ali to su sitnice na oko je ok (iz daleka) a da, i kocnice ima hahaha al si lood :lol: ma nisam nego je auto takav ne mogu da ga hvalim ako znam kakav je, to je sto je, mozda ti se i svidi. lepota je u ocima posmatraca tako jeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si ikad razmisljao da se profesionalno baviš umetničkom fotografijom jer stvarno imaš talenta....fotke su cist impresionizam u poodmakloj fazi.... JEL SI TI OVDE NA FORUMU DA GLEDAS KO KAKVE SLIKE IMA ILI DA GLEDAS KO STA PRODAJE,NEZNAM STVARNO STA FALI FOTKAMA,mozda da potrazis pomoc u prodavnici kompjutera da uzmes drugi monitor jer verovatno ti je napukao monitor il slicno,AKO TI SMETAJU OPIZDI MINUS BRATE MILI I KRAJ A NE KENJAS TAKO BZVZ MISLIM CEMU TO??? Šta je bre sa vama? nemože niko da se našali jbt, kakvi bre minusi i gluposti nemam ja kad da se zamlaćujem sa time. Nisam mislio ništa loše,srećno sa prodajom,sry za off.(strašno) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma ok ajd necemo da off-ujemo,aj pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prodat KTM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...