peratrap 787 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko ima li gde da se kupe ramovi za nove moto tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa trebalo bi da su iste tablice kao i pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 2, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ranije: 146x146 Nove: 153x153 Ne moze da se budzi, nit tablica obrezuje...puno je 7mm za to. Dakle, ko zna gde ima novi ram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2510 Napisano Februar 2, 2011 Andragog, 5076 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda moze da se izbrusi malo ? Mozda po dva milimetra sa strane i od gore, i stari ramovi nisu bas knap imaju malo lufta tablice , sta velis ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 2, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda moze da se izbrusi malo ? Mozda po dva milimetra sa strane i od gore, i stari ramovi nisu bas knap imaju malo lufta tablice , sta velis ? Ne, stekao sam utisak da to ne bi bila dobra ideja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2510 Napisano Februar 2, 2011 Andragog, 5076 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam video nove ramove. Moji stari bas su lepi, bice mi zao da ih bacim !!! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se po mestima gde rade Tehnicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 2, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dete srece, prosle sezone uzeo ramove na kilo i sad mi drzava uterala i mogu ih baciti a ostalo jos par komada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 6, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam na bubanj potoku i niko ih nema a daih slucajno nema na buvljaku ili u nekoj prodavnici moto opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zavio to direktno srafovima... Tako cu i novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, ti si srecnik, koji je isao da registruje i DOBIO tablice?! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 7, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan zapravo kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 7, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se opet bacio u potragu i...NISTA! Da li je neko resio ovaj zadatak pozitivno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ne zelis, LOSMI CAPO je svoje skratio i upakovao u stari ram..... izgleda da nema tih novih ramova pa brusilica mora da radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 7, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Secenje nije opcija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 7, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ja ću kao i prošle da savijem malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa dal ste ludi da secete tablicu? uvati vas pajkan vidi da je secena i odma vam lupi 10000din kaznu jer ste namerno unistili tablicu koju ste kupila a ona je ostala drzavno vlasnistvo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupio nosac u koji (veoma tesno) ulazi nova tablica. E sad prodavnica je u Kragujevcu ali firma koja ih proizvodi KOMPLAST moze da se kontaktira preko mail-a da se vidi kojim maloprodajama isporucuju u Vasem gradu. mail: komplast@sezampro.rs P.S. ustvari pise sezampro.yu ali.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 10, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije stare "SO" tablice? Mozda taj ram odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 10, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ne zelis, LOSMI CAPO je svoje skratio i upakovao u stari ram..... izgleda da nema tih novih ramova pa brusilica mora da radi... nije skratio tablicu već je razvalio stari nosač sa bočnih strana da bu ušla plus šraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 10, 2011 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li odgovaraju nosaci iz EU ?!! Mozda to treba malo gledati, opet verujem da su i kvalitetniji od nasih ( kojih i nema ). Naravno da ne mislim da se ide u EU vec da se vidi kod likova sto prodaju motore iz uvoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan nije skratio tablicu već je razvalio stari nosač sa bočnih strana da bu ušla plus šraf Vidim ja da će ova tehnologija i za mene biti "ona prava" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam video kako izgleda nova tablica? Jel valja nesto? Jel moze neko da postavi slicicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 10, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da li odgovaraju nosaci iz EU ?!! Mozda to treba malo gledati, opet verujem da su i kvalitetniji od nasih ( kojih i nema ). Naravno da ne mislim da se ide u EU vec da se vidi kod likova sto prodaju motore iz uvoza. Ja imam nosač iz EU i on potpuno odgovara. Nisam još uzeo nove tablice ali sam merio, opušteno staju te od 15 i kusur cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Februar 11, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Okviri ce sigurno moci da se kupe na moto passionu (sajmu motora), uvek u prolazu do najvece hale ima prodavnica sa svim mogucim okvirima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...