PROFILER 76 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Znaci za koji od ova dva bi ste se opredelili i zasto? Inace Kawa je jeftinija nekih 500e. P.S. Vozac 187 cm, 85 kg, ako to igra neku ulogu Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno suzuki moje misljenje naravno au sustini sve jedno koji ti se svidi meni lepsa suza.Pozzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan http://moto.suzuki.ca/Data/Media/GSXR600EnlightenmentCycleCanada.pdf mozda pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 28, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno bih uzeo Suzukija jer je to jedini R koji mi se izgledom dopada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki uzimaj odma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pazi druze, ja mislim da je najbolje da uzmes oba, pa onaj sto ti se ne bude svidjao das... MENI! Neznam, oba motora su po meni jednaka, ali mi je Kawa nekako jednakija... :oops: LM, nisam nesto objektivan da sudim, ali recimo da uporedim moju Suzu i Kawu 636, Suza je brza (MA STA KAZES! pa samo 150 ccm viska :misli: ) , stabilnija, i mnooooogooo bolje koci. Cak bi se usudio da kazem i udobnija. ALI, Kawa ima ono 'nesto' sto te natera da je ili VOLIS ili mrzis... Tako je bilo pre par godina, ali i dalje je zlatno pravilo- pre nego sto kupis, probaj dal' ti se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Na skupu u NSu sam primetio da kawa ima jaaako tanak lanac i lancanike za svojih 125ks...ne znam da li je neko obratio paznju na taj detalj, ali sam to slucajno primetio.. :? Sve u svemu, moj izbor bi bila Suza.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci za koji od ova dva bi ste se opredelili i zasto?Inace Kawa je jeftinija nekih 500e. P.S. Vozac 187 cm' date=' 85 kg, ako to igra neku ulogu Pozz[/quote'] Jel ti vrsis neku anketu pa pitas tako radi svog znanja ili si spremio pare i cekas nas odgovor? :?: Druze, bez ljutnje, ali ima more ljudi koji tako postavljaju teme cisto da bi pisali nesto. Na netu ima more informacija o svim motorima. Niko ti nemoze ovde nesto puno pomoci. Moras da sednes i na jedan i na drugi, da procitas performanse za oba motora i da sam donases odluku. Ovde je sve stvar ukusa, ko koji model ili marku vise voli. Mislim da sam ti dao pravi odgovor. :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Na skupu u NSu sam primetio da kawa ima jaaako tanak lanac i lancanike za svojih 125ks...ne znam da li je neko obratio paznju na taj detalj' date=' ali sam to slucajno primetio.. :? Sve u svemu, moj izbor bi bila Suza..[/quote'] Meni je to prvo upalo u oci :shock:. Lanac je na npr. Z-1000 mnogooo deblji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Znaci za koji od ova dva bi ste se opredelili i zasto?Inace Kawa je jeftinija nekih 500e. P.S. Vozac 187 cm' date=' 85 kg, ako to igra neku ulogu Pozz[/quote'] Jel ti vrsis neku anketu pa pitas tako radi svog znanja ili si spremio pare i cekas nas odgovor? :?: Druze, bez ljutnje, ali ima more ljudi koji tako postavljaju teme cisto da bi pisali nesto. Na netu ima more informacija o svim motorima. Niko ti nemoze ovde nesto puno pomoci. Moras da sednes i na jedan i na drugi, da procitas performanse za oba motora i da sam donases odluku. Ovde je sve stvar ukusa, ko koji model ili marku vise voli. Mislim da sam ti dao pravi odgovor. :pivo: Evo ovako, kao prvo nije anketa u pitanju :wink: A kao drugo radi se o tome da ne mogu da kupim bajk vec jedno izvesno vreme iz prostog razloga jer kao prvo nemam mogucnosti da bajk koji mi se svidi probam, sednem na njega i sl. pa onda smaram ljude ovde po forumu,a kao drugo to sto cu ja da sednem na Kawu ili Suzu u nekom salonu meni ne znaci nista jer nikada nisam vozio R motor i ne mogu na osnovu toga da procenim da li mi odgovara bajk. Isto se osecam i na gikseru i na kawi. :oops: Znam da je stvar ukusa, ali eto racunam da ipak postoje neke razlike izmedju ova dva. Npr. citao sad da Kawa ima nize postavljene fuzestere (ako se to tako kaze), siri upravljac i da je zbog toga udobnija i vise odgovara malo visljim osobama? Dal' vredi dati tih 500e vise za Suzu? i tome slicno... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti pokazi njima novce i svi ce ti dati motor i da sednes i da probas ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ali novci su u banci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan SUZUKI !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Na skupu u NSu sam primetio da kawa ima jaaako tanak lanac i lancanike za svojih 125ks...ne znam da li je neko obratio paznju na taj detalj' date=' ali sam to slucajno primetio.. :? Sve u svemu, moj izbor bi bila Suza..[/quote'] Meni je to prvo upalo u oci :shock:. Lanac je na npr. Z-1000 mnogooo deblji. Jeste,jeste....zajebali se Japanci...'oæe to kod njih da se desi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Na skupu u NSu sam primetio da kawa ima jaaako tanak lanac i lancanike za svojih 125ks...ne znam da li je neko obratio paznju na taj detalj' date=' ali sam to slucajno primetio.. :? Sve u svemu, moj izbor bi bila Suza..[/quote'] Meni je to prvo upalo u oci :shock:. Lanac je na npr. Z-1000 mnogooo deblji. Jeste,jeste....zajebali se Japanci...'oæe to kod njih da se desi... Pa od 4 velika japanca, mora neko i da kiksne negde.. ili su mozda ovi ostali ludi (kao i ostatak sveta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Na skupu u NSu sam primetio da kawa ima jaaako tanak lanac i lancanike za svojih 125ks...ne znam da li je neko obratio paznju na taj detalj' date=' ali sam to slucajno primetio.. :? Sve u svemu, moj izbor bi bila Suza..[/quote'] Meni je to prvo upalo u oci :shock:. Lanac je na npr. Z-1000 mnogooo deblji. Jeste,jeste....zajebali se Japanci...'oæe to kod njih da se desi... Pa od 4 velika japanca, mora neko i da kiksne negde.. ili su mozda ovi ostali ludi (kao i ostatak sveta) Ma bespredmetno je da mi kometarišemo takve detalje na mašinama koje su prošle rentgenske oèi stotina inženjera JAPANACA. I kada se desi propust,povuku mašine iz prodaje,obavijeste kupce da mogu izvršiti zamjenu "toga ili neèega što ne štima",i gdje da to urade i gotovo.Mi te "feleriène"više i ne viðamo na putevima.Meni domaæi dušebrižnici zaviruju u zadnju viljušku i komentarišu da je "jaaako tanka i jaaako slaba".Koliko smo samo puta popljuvali ram kod Dukca,znamo mi bolje nego tamo neki Tamburini ili veæ ko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Srpska posla,da japanci znaju nesto bili bi kao mi visoki,pametni,lepi i SIROMASNI!!! U testovima Kawasaki uvek uglavnom bude zadnji,jer iako bude najbrzi na stazi,najbolje lezi to nije dovoljno jer mu se drma retrovizor i sl.Secam se jednog starijeg testa 750ica u kojem je ZXR bio poslednji jer je "nekako previse okrenut sportskoj voznji!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Kometar za debljinu lanca nije bio u smislu "da ne valja" nego da je tanji nego kog konkurencije. Niko ovde ne dovodi u pitanje funkcionalnost i kvalitet istog :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan gsxr 600 k7 sam vozio i nisam se nesto preterano odusevio, jeko lep filink nov motor, sve radi kao podmazano... ali na primer kad suzanu uporedim sa cbr 600 rr-om (starijim modelom '03-'04 god) vise mi se svidja nego nova suzana. Stvar utiska. zx6r 2007 nisam vozio pa necu komentarisati, jer to sto sam procitao i cuo me ne dotice dok ne probam motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Kometar za debljinu lanca nije bio u smislu "da ne valja" nego da je tanji nego kog konkurencije. Niko ovde ne dovodi u pitanje funkcionalnost i kvalitet istog :wink: Potpis i samo da dodam da je verovatno kraci radni vek istog, a to bih mu ja uzeo kao jedan mali minus.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bespredmetno je da mi kometarišemo takve detalje na mašinama koje su prošle rentgenske oèi stotina inženjera JAPANACA. I kada se desi propust' date='povuku mašine iz prodaje,obavijeste kupce da mogu izvršiti zamjenu "toga ili neèega što ne štima",i gdje da to urade i gotovo.Mi te "feleriène"više i ne viðamo na putevima.Meni domaæi dušebrižnici zaviruju u zadnju viljušku i komentarišu da je "jaaako tanka i jaaako slaba".Koliko smo samo puta popljuvali ram kod Dukca,znamo mi bolje nego tamo neki Tamburini ili veæ ko...[/quote'] Slazem se u 99% recenog, a onaj 1% ostavljam da negde kawa mora da opravda nizu cenu od konkurencije, a mozda je bas lanac jedan od delova na kome su malo pristedeli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kao i mnogo puta na ovom forumu - NE MOGU DA VERUJEM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 30, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Kao i mnogo puta na ovom forumu - NE MOGU DA VERUJEM... :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 30, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i mnogo puta na ovom forumu - NE MOGU DA VERUJEM... :misli: :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...