bopk 1387 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da kupim jedan polo i jedan louis stampani katalog za 2011. Da listam ko covek uz kafu a ne da buljim u monitor. Idealno bi bilo da neko prodaje oba zajedno pa da platim jednu a ne 2 postarine. Ako neko ima moze da ponudi ovde ili na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovde: http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Ostalo/Katalog-Louis-i-Polo-2011/2205983 Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan VIDECU JA SA KOLEGOM ON PRODAJE SVE IZ LOUISA PA CU TI DATI(NADAM SE DA CE I ON MENI DATI)PLATICES SAMO POSTARINU...JBG TOLIKO PA TI JAVLJAM naravno njemu + jer ces moci i naruciti itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sinke hvala ali limundo je razlog zasto sam temu postavio ovde. Licitirao sam par puta za oba kataloga ali izgleda da na limundu ima ljudi kojima ovi katalozi sluze za lek pa cena ide mnogo visoko. Verujem da ovde ima dobavljaca iz louisa i pola koji imaju kataloge za prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam i ja pratim na limundu, jbg to tamo daju dzabe ,a ovde ide preko 500din???!!!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan VIDECU JA SA KOLEGOM ON PRODAJE SVE IZ LOUISA PA CU TI DATI(NADAM SE DA CE I ON MENI DATI)PLATICES SAMO POSTARINU...JBG TOLIKO PA TI JAVLJAM naravno njemu + jer ces moci i naruciti itd Njemu plus a evo i tebi jedan + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan VIDECU JA SA KOLEGOM ON PRODAJE SVE IZ LOUISA PA CU TI DATI(NADAM SE DA CE I ON MENI DATI)PLATICES SAMO POSTARINU...JBG TOLIKO PA TI JAVLJAM naravno njemu + jer ces moci i naruciti itd Njemu plus a evo i tebi jedan + fala fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uvek placao samo postarinu naravno da je katalog gratis ! a pacenici sto zaradjuju na njemu nisu ni vredni pomena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uvek placao samo postarinu naravno da je katalog gratis ! a pacenici sto zaradjuju na njemu nisu ni vredni pomena Nije baš tako, treba ga doneti iz Beča, ali se slažem da neki to preterano naplate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je logicno to sto cu ja nekom dati katalog,da imam podelio bi celom forumu,zasto,zato sto bi mahom svi narucili bar kapicu ventila npr,to je logicno,e sad ako neko naplati ok,al mislim da to nije u redu(moje misljenje)ako drugar bude imao jos javite se pa cu poslati ko hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uvek placao samo postarinu naravno da je katalog gratis ! a pacenici sto zaradjuju na njemu nisu ni vredni pomena Nije baš tako, treba ga doneti iz Beča, ali se slažem da neki to preterano naplate. dobro jbg neces ga na ledjima nositi,a i da ga nosis nije tenk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Oni ne nose 2 komada, nose 20-30-50, ko zna koliko, a to već nije lagano i zauzuma dosta mesta. Zašto bi to činio besplatno? Možda za prijatelje i stalne kupce, ali da deli ovde po forumu, bilo bi krajnje iznenađujuće. Smatram i da je 500 dinara previše, ali 100-200 dinara za uslugu što je to doneo, sasvim je OK. Ako smatrate da nije tako, put pod noge pa u Beč i onda nam svima podelite po jedan komad, platićemo poštarinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Pošto već par godina radi Louis imam različito iskustvo. Kad sam počeo delio sam besplatno pa na kraju neki ljudi ne da nisu ništa naručili nego su naručivali od drugih. Zato kodmene katalog kosta isto toliko kao sto ja dobijem, znači neću da zarađujem na tome. Kome se sviđa sviđa a kome ne... Naravno stalni kupci dobijaju gratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima oba kataloga i salje ih nek pusti na pp cenu. Mnogo mi je lakse da listam nego da buljim u ekran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobunker.com Platis samo postarinu za katalog,inace isporucuju robu po kat.cenama bez provizije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu postoji samo jedan broj mobilnog, ne deluju od poverenja. Na sajtu APR-a kažu da su u likvidaciji. http://pretraga.apr.gov.rs/RepsisPublicSite/Public/Enterprise/BasicData.aspx?BusinessEntityId=1159597&RegistryCode=20253185&rnd=343181835 Vlasnik domena: Kornel Vilagos Vajdasagi Brigadok bb Ada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto već par godina radi Louis imam različito iskustvo. Kad sam počeo delio sam besplatno pa na kraju neki ljudi ne da nisu ništa naručili nego su naručivali od drugih. Zato kodmene katalog kosta isto toliko kao sto ja dobijem, znači neću da zarađujem na tome. Kome se sviđa sviđa a kome ne... Naravno stalni kupci dobijaju gratis. normalno brate,pa cak ida ga platim poklonio bi ga jer ce doneti lovu jj.em ti katalog mos misliti,no necu vise da tupim nego cu javiti svima kad kolega dodje sa puta..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Mene ove godine ceka kupovina bar 2 kacige i jednih pantalona a mozda i jos necega pa ako neko bude imao viska katalog iz louis-a bio bih mu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan tamo uzmes dzabe katalog, ali je malo glupo da trazis 50 komada! ja kad odem uzmem jedan ili dva maximum i njega nekome poklonim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne da je glupo, već ti neće ni dozvoliti da uzmeš 50. Na osnovu računa koji napraviš (tog trenutka na kasi) imaš pravo da uzmeš određeni broj kataloga, a ako samo odeš bez kupovine, mislim da možeš da uzmeš komad ili dva. Znači, nije to baš tako odeš, uzmeš 50 komada i posle deliš besplatno po Srbiji nepoznatim ljudima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ladno ni jedna ponuda do sada . Mislio sam da ce biti barem nekoliko. Ja sam oba kataloga kupio tako da meni vise ne trebaju ali neka je tema za ove koji i dalje traze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Licno mislim da je bolje gledati robu na saitu louis i polo-motorrad zato sto se azurira i uvek znate sta je na akciji odnosno snizenju a cesto su razlike u ceni veoma velike. Licno sam vise puta kupio neke stvari koje sigurno nebih uzimao da nisu bile na snizenju.pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan evo broja od coveka koji salje kataloge louis i polo 0617119075 ima oglas na moto berzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Februar 4, 2011 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno 10-tak dana, citajuci ovu temu odem na polo sajt i narucim katalog. Popunio sam podatke sve tacno a posto nema nase zemlje Srbije stavio sam Slovenija. Zatim sam jos negde u nekom polju naglasio SERBIA i cak u polje ulica sam napisao SRBIJA. Malo pre zvoni postar, pokazuje mi POLO katalog dok gledam katalog procitam DHL FIZICKA LICA AVION. Mislim se jao sad kad me odvale jedno 20 eur za posiljku DHL AVIONOM, ako i treba kad se pravim PAMETAN Kaze postar 260 ja mu kazem idi bre u qrac sta bre 260? kaze on moze i EURA necu da se bunim ali ti mi dodjes 260 din. :lol: evo slike kataloga... pa navalite narode... samo 260 din na kucnu adresu cak iz NEMACKE... http://www.polo-motorrad.de/cms/english/services/order-catalogue-2011/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha Isto sam i ja uradio kao i ti i stigo polo katalog pre par dana za 260 dingera danas sam popunio isto tako i za heingericke, pa cemo da vidimo, samo sam stavio Italia, jbg nema Slovenije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...