sstruja 115 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta radite kada bam sipaju gorivo na pumpi i prospu par kapi na rezervoar kada vracaju crevo? Koliko vam se cesto to desava i kako reagovati u takvoj situaciji??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 28, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi, ponekad je to neizbezno, pogotovo kad sipas pun rezervuar. A kako drugacije da reagujes nego da imas spremnu krpicu pa da obrises. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sam sipaš pa posle psuješ samog sebe. Znaš kako kažu, koliko god ga tresao, poslednja kap uvek završi u gaæama. Slièno je i sa sipanjem goriva. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Stalno -.- Imam krpicu ispod sedista' date=' uzmem i obrisem... A prosipaca mrko pogledam.[/quote'] mozda je bolje obrisati prosipaca i mrko pogledati kapljicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja ih uvijek unaprijed upozorim i nikad problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek to urade iako ih upozorim. A kako reagovati??? Montirac. :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 28, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan poslednja kap uvek završi u gaæama. Slièno je i sa sipanjem goriva. najzli hahaha ... so true! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Zar daju da sipas sam????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 28, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zar daju da sipas sam????? naravno da daju cak sta vise,i odgovara im Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 28, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene skoro uvjek pitaju "Hoces sam"? Ne zelim da mi ruke mirisu na benzin pa ih pustam da oni toce i rijetko kad bude problema! Ako nemas kozu na rezrvoaru nije nikakva tragedija i ako se prospe koja kap! Meni se cesce desi da se rezervoar prepuni pa visak odlazi kroz crijevo ali tek kad stanem i nagdje poslije tocenja i spustim na copavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Jedino resenje je da sipas sam... mada ima istine i u onome sto je najzli rekao tako da.... mozda resenje i ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Resenje: Montirac :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja ili sipam sam ili ih upozorim. Retko kad imam problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima reshenja! :evil: Kada zavrshite sa sipanjem, lagano,iz zgloba, josh dok je cevka iznad otvora za chep,zarotirate tzv.pishtolj za 180 stepeni i okrenete ga da gleda na "gore"...i tako sprechavate onaj poslednji "shtrc" iz pishtolja da zavrshi po rezervaru,pantalonama,obuci...itd. Eto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Maj 28, 2007 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam imao problema sa tim,mozda sto imam malo staza,ali jos uvjek nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan U Hr vjerujem da više ne postoji pumpa gdje æe vam trgovac natoèiti gorivo, jer sve radi na principu samoposluge. Jedino ako se radi o ženama, one ponekad zamole da im se napuni tank automobila. Kod nas ima drugi problem: na nekim mjestima bikeri natoèe gorivo i pobjegnu, pa su neki prodavaèi alergièni ako ne skidate kacigu i ne silazite s motora za vrijeme toèenja. Ja ne skidam kacigu, èesto s njom na glavi odlazim do pulta gdje se plaæaju raèuni.. Ne znam kako to, ali još mi nijedna kap benzina nije završila na laku motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 28, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ja ovaj problem resavam jako jednostavno .. . dakle .. resenje je sledece ... nemam motor i nemam probleme sa tocenjem, tj. curenjem po rezervoaru hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Nikakva tragedija, svima se desava cak i kad sami sipaju da preliju malo preko rezervoara. Uvek stavim motor na stender ili copavu pa sipam. Drugo, ne mora se sipati bas do cepa, tih 100-200grama obicno nije presudno za stizanje do naredne pumpe. To "mrko" gledanje ne kapiram, ako ne zelite da vam neko drugi sipa jednostavno uzmete pistolj i sami sipate. Vise mi zasmeta kad moram predjem preko neke bare na putu ili cacnem nesto masno, ali i zato je tu neka krpa ili vlazne maramice. Da, vlazne maramice za bebe, idealne za sve, od brisanja motora do cipela, ili vizira, jednostavno univerzalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne reagujem uopste. Ako je pumpadzija neki mladji (osim ako i sam vozi motor) obicno prospe koju kap, a ja obrisem. Ali primetio sam da iskusnije pumpadzije prvo puste da ono sto ostane iscuri iz pistolja u rezervoar, a onda zavrti pistolj za 180 stepeni i ne prospe ni kap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Jun 3, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se trudim sam da sipam, mada zna da bude frustrirajuce kad baja prospe pogotovo ako ga boli k... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam sam. I to vrlo precizno! Seti se pumpe u Ljigu! Ha-ha-ha! I ja sipam sam (osim kad je Čeh u blizini, a imam i tank torbu!) a na kraju zavrnem onaj pištolj i crevo kao vinsku bocu. To oduševljava eventualne predstavnice lepšeg pola, a ne prospem ni kap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 4, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih PRVO pogledam... Dalje znaju sami! :o Najčešće sipam sam i no problemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 4, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan 50% sipam sam pa ako kane sam sam i kriv 25% sipaju oni i ne kane 25% sipaju oni i kane a onda zatvorim rezervoar, prebacim tank torbu, upalim i odem a da se ne nerviram se zbog te jedne kapi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 4, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nije jos desilo da mi je neko prosuo benzin po motoru, iskljucivo sipam na Eko-u i u ma kom gradu sam do sad sipao momci su imali rad u zglobu ko da su prosli obuku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...