RadicM 1076 Napisano Januar 30, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da mi pomogne koji odnos je fabricki na mom TS-u ja guglam ali ne mogu da nadjem uvek ima i sa manje i sa vise zuba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na Louisovom sajtu podatke za skoro sve motore i tamo piše za tvoj Suzuki 13 / 50 zuba, lanac od 118 karika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 30, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ja sam trazio al nikako nisam mogao da nadjem model od 90 do 96 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 30, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 13 i ne postoji u prodaji, kad sam ja trazio. Kod mene je odnos 15/50, msm da je to idealan odnos. Zimi stavljam 14/50 posto vecinom vozim offroad... A ko vozi samo po asfaltu i ravnici 16/50 il 17/50 Moj glas je za 15/50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 30, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 16 nazad nisam brojao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 31, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to sve skoro isto 13,14,15/50 ista stvar nista ti tu neces mnogo ni dobiti ni izgubiti.Dosta veca razlika bi bila kad bizadnji drasticno povecao ili smanji,a ovako to je sto je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 31, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi samo voleo da vrtaim na fabricke lancanike sad kad imam priliku za to jer bi u skorije vreme trebalo da se menjaju lancaici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to sve skoro isto 13,14,15/50 ista stvar nista ti tu neces mnogo ni dobiti ni izgubiti.Dosta veca razlika bi bila kad bizadnji drasticno povecao ili smanji,a ovako to je sto je. a jesi li probao ili samo ''mislis'' da nema ?? Razlika je kao nebo i zemlja.......znaci probati uveriti se pa onda napisati a misliti.......pa hm ...to moze da dovede u zabludu onog koji ima muku,,,,,, recimo.........za lose terene aj da kazem sumovite sa vecim usponima ...cak i dva zuba manje .....ali zato se na gas malte ne dize i u trecoj brzini....jako brzo napuni sve brzine na malom rastojanju ali ide uz brdo za medalju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 17, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to sve skoro isto 13,14,15/50 ista stvar nista ti tu neces mnogo ni dobiti ni izgubiti.Dosta veca razlika bi bila kad bizadnji drasticno povecao ili smanji,a ovako to je sto je. a jesi li probao ili samo ''mislis'' da nema ?? Razlika je kao nebo i zemlja.......znaci probati uveriti se pa onda napisati a misliti.......pa hm ...to moze da dovede u zabludu onog koji ima muku,,,,,, recimo.........za lose terene aj da kazem sumovite sa vecim usponima ...cak i dva zuba manje .....ali zato se na gas malte ne dize i u trecoj brzini....jako brzo napuni sve brzine na malom rastojanju ali ide uz brdo za medalju.... Pa ovako druze recimo da sam probao.Probao sam na BT-u i CTX-u ranijih godina kao klinac sam isprobao sve moguce varijante. Sve je to lepo sto si ti napisao,ali na ovom motorcicu od 125ccm to nepije vode.KAKVO BRE DIZANJE NA GAS U TRECOJ???NI NA KVACILO SE ON TRECOM PODICI NEMOZE.Tako da nemoj zaludjivati momka dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti adresa, odaberi svoj model, pa na levoj strani odaberi koji deo ti treba. Posle mozes da proveris i kojim motorima isti deo odgovara, da znas kad trazis. http://www.motomike.eu/vertus/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan odnos lancanika se menja i pri jednom zubu ! secam se kada sam ja menjao na mom 80 ccm kubika motoru pa se osetilo...kada vozim po putu vise stavim na prednji lancanik 1 zub vise i to se doma oseti....mozda zato sto je mala masina....ali verujem da ce se i na 125-tici osetiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 18, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti adresa, odaberi svoj model, pa na levoj strani odaberi koji deo ti treba. Posle mozes da proveris i kojim motorima isti deo odgovara, da znas kad trazis. http://www.motomike.eu/vertus/ NAzalost ovde nema TS mog godista svi su mnogo stariji A sto se tice odnosa ima znam na ATX-u kako je bilo veselo kad sam menjao prednji lancanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...