Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Gvozdeniju

Recommended Posts

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Prodajem 2 Jawe TS 350, moju crvenu '87 i crnu '88 koja je u delovima. Obe imaju papire. Crvena je trenutno garazirana. Registracija vazi do kraja aprila.

Crvena ima Joskino elektronsko paljenje. Druga specijala, treba da se zamene karike (set od 6kom je oko 6E, set dihtunga originalni ceski je oko 8E a moze i da se napravi) i mozda semerinzi na stapovima (oko 150din/kom).

Prosecna potrosnja 4-5L mesavine.

Ima H4 sijalicu, nosac kofera, odstojnike za bisage, proletos stavljena nova el. instalacija, kutija sa osiguracima. Nove pakne stavljene letos, zadnje treba zameniti.

Fali sajla sa prekidacem za stop-svetlo. Pinjoni za oba cajgera pojedeni, satovi ispravni.

Uz njih idu : jos dva auspuha, tabla od CZ (ona sa jednim satom), jos jedan ram bez papira, dva potpuno nova kineska kofera, nikad montirana, sa plocama, jos tri karburatora, dva potpuno ispravna akumulatora, jos jedno novo novcao sediste i jos gomila delova...Ima i nesto glanc novih delova u steku. I nesto specijalnih alata.

Uz njih NE ide : prednja maskica (fering od Kawe EL) i kockasti H&P kofer (oba se vide na slikama) !

Cena je 400E (nije fiksno), nista ne prodajem odvojeno. Samo pare dolaze u obzir, nista roba, kompenzacije...

Kaparisao sam drugi motor i neophodni su mi novci za njega tako da na zalost ipak moram da prodam Gvozdeniju sad.gif

Kontakt ovde, na PP ili na 061-6-299-288, Pedja

post-4059-0-55565200-1296320063_thumb.jpg

post-4059-0-33879500-1296320075_thumb.jpg

post-4059-0-76654300-1296320083_thumb.jpg

post-4059-0-59684600-1296320093_thumb.jpg

post-4059-0-90494300-1296320104_thumb.jpg

post-4059-0-22489400-1296320113_thumb.jpg

post-4059-0-30640500-1296320121_thumb.jpg

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Sachs Mad Ass 125

Šta bi Lorde sa Jaworkama.? Još nisu prodate ?

Za te pare ne može kineski skuter od 10-tak godina da se kupi. :stabre:

• Podržavam 1

Ne moze ni dobra bicikla ako cemo iskreno.

Imam ponudu za crnu u delovima, za sad...

A zna ceo forum odlicno sta je ova moja i u kakvom je stanju, nema sta da se krije :aha:

Aj'te ljudi, odlican motor za pocetnike :moto3:

Cena nije fiksna!

Kaze Gvozdenija ako je ne prodam do kraja meseca, ostaje u mom vlasnistvu do daljnjeg :Mina:

Jos malo na prodaju pa nema vise, propustate priliku 8)

• motoras, 2553 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Ja navijam da ostane. Sve sto sam do sada prodao,zazalio sam bar jednom. APN sam prodao pre 9 godina i sada samo mislim kako da kupim drugi na mesto. Ne da ga vozim,samo da imam.

• Podržavam 2

Stari, veruj mi da je meni isto u ovom trenutku ;)

A kako ide prodaja i kako nam je standard sve vise europski, najverovatnije ce da ostane.

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100

Kupili drugar i ja prve motore pre jedno deset godina. On MZ ETZ250, a ja Jawu Twin Sport350 i vozali se po Srbiji ko ljudi. Zavoleli motore kao svaku prvu ljubav, ali doslo vreme da se predje na nesto vece. Pokusali da prodamo motore, on za 500e, a ja za 350e. Motori u ekstra stanju, zovu ljudi al ne daju pare. :neznam: Nude sve neke zamene, tomos i mesalica, aparat za varenje i dva bicikleta itd... :stabre: Na kraju drugar po..zdi i prelomi, `Necu ljubav da prodajem, a jos manje da kompezujem, ko j.be sve nisu to neke pare(mada za nas jesu bile) ostavljam motor, za mene je neprocenjiv!` Ja sta cu, pa ne voli valjda on svoj MZ vise nego ja svoju Jawuru, pa i ja odustadoh od prodaje. Nazalost ukradose meni mezimicu posle jedno dva meseca i tek tada sam video koliko mi je stvarno znacila. A prodje otad dosta godina, menjalo se motora ali MZ i dalje stoji kod drugara u garazi pored novog Drag Stara 1100 i dalje sjaji samo onako kako to prva ljubav moze...Ne daj Gvozdeniju,ako prodas godine ce proci, pare otici, a Gvozdenije nece biti. PA CE TI BITI ZAO....Poz iz NS-a

• Podržavam 3

Da znas da si potpuno u pravu i da znas da isto razmisljamo :aha:

Posto Honda stigla a Jawa nije otisla, kao sto sam sam sebi rekao, odlazi u vikendicu i ostaje tamo za po lokalu :moto3: Da je lickam i pickam :hej:

• Podržavam 4

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja