Andreja 1330 Napisano Mart 9, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda PERFEKTNO, oduševljen sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Aco . Vratio sam onaj usisnik sto je bio na motoru . A onaj cu da odnesem kod majstora na prolece pa da on stavi i podesi karburatore . Nece da radi na leru kako treba ali zato onu rupu pri nglom dodavanju gasa nema . Ide ekstra . A mislim da ce i vise da trosi . Tako da mozda se desi i ostavim ovaj jer vidis i sam koliko je cena gorivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Ili da mu ugradim plin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,u potpunosti opravdan naslov teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...Ili da mu ugradim plin PLIN!!! Svaka čast, ovo je ispalo bolje nego što sam uopšte i mogao da zamislim!!! EXTRA!!! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan bravo pročitah sve u detalj bravo bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan A jedno glupo pitanje: Da li bi moglo nesto da se napravi da ima disk nazad? I malo veci napred? Kao nesto, napredniji sistem kocenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe druze . Nije to motor koji ide 200 . I sa ovim zadnjim dobosem kad se stisne kocnica u svakom momentu moze da blokira tocak . Znaci da je dovoljno jaka . Prednji disk je dovoljan i koci ekstra . Morao sam malo da sredjujem kocnice jer su bile uzasne . Tako da nema potrebe to menjati . Pa i kamioni imaju dobose . Jedino na primer na nekoj dugoj dugoj nizbrdici kada bi se drzao non stop na kocnicu mozda bi izgubio silu kocenja zbog slabijeg hladjenja . Ali ko tako vozi bolje i da ne vozi . Ja na otvorenom retko kad i kocim . Znaci saltovanje nize i ostale stvari da ne solim pamet sad . Znaci za taj motor i njegove perfomanse kocnice su odlicne . Znaci 5 + za njega . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 12, 2011 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra si uradio, kad bi ga neko video na ulici ne bi rekao da je stariji od 2000-tog godista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra si uradio, kad bi ga neko video na ulici ne bi rekao da je stariji od 2000-tog godista. ? Motor izgleda KAO NOV! Izuzetno lepa i pažljiva restauracija sa mnogo, mnogo uloženog truda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Januar 25, 2024 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 2. 2011. at 20:41, draza je napisao: Evo i ofarbanog rama i viljuske . Naravno nije nista lakirano dok se jos ne spremi ostatak delova . Poceli smo malo brze da radimo pa ce i slike biti cesce . Malo je losa fotografija ali bice i bolje . zdravo hteo sam da pitam postovi su mnogo stari koliko moze da kosta takav motor xl600r u nekom srednje ocuvanom stanju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Januar 26, 2024 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan zdravo hteo sam da pitam postovi su mnogo stari koliko moze da kosta takav motor xl600r u nekom srednje ocuvanom stanju .Ima na fejsu grupa xl600. Ima delova ima i celih fino očuvanih primeraka. XL se sklapao u italiji ako se ne varam i najviše ima ponuda odatle. Cene su od 1000 do 2500 za extra očuvane primerke, bar je tako bilo dok sam vozio moju i bio redovan posetilac grupe. Najbolji su englezi i njihove ponude, jedan kompletan vozi se i još tri komada za delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Januar 26, 2024 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, stilgar je napisao: Ima na fejsu grupa xl600. Ima delova ima i celih fino očuvanih primeraka. XL se sklapao u italiji ako se ne varam i najviše ima ponuda odatle. Cene su od 1000 do 2500 za extra očuvane primerke, bar je tako bilo dok sam vozio moju i bio redovan posetilac grupe. Najbolji su englezi i njihove ponude, jedan kompletan vozi se i još tri komada za delove. zdravo ima na italijanskom i engleskom mada ovde de pisemo svi postovi su stari i ljudi su ih i ovde na ovom forumu prodavali od 1000 evra pa navise . To su stariji motocikli i slabo ih ima ali kad se urade i srede to su masine neprikosnovene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 30, 2024 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 1. 2024. at 22:42, nidza vespa je napisao: zdravo hteo sam da pitam postovi su mnogo stari koliko moze da kosta takav motor xl600r u nekom srednje ocuvanom stanju . Nema pravila druze . Na kakav naletis . Gledaj samo da ne duva jer su kod njega najskuplje karike i hilzna ostalo je igrarija . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5852 Napisano Januar 30, 2024 Drug član, 2033 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @nidza vespa što si posle 13 godina oživeo ovu , kako vidim - odličnu temu, a i @draza za istu Sa zadovoljstvom ću je pročitati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...