darko dav 710 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ukratko,pre par minuta sam kupio motor ,jos uvek nemogu da verujem ,o detaljima cu kasnije,sad odo da vozim,mada jos ga nisam registrovao :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, pa da se lepo vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 27, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da se u zdravlju mazite,pazite i volite Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lep je to motor, neka te tako i sluzi! Aj, ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MATRIX 0 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,lepo da te sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan aj pa da naguraš još onih 220 000 km bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sa srecom komsija!!! Pa da se provozamo ovih dana!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,pravi izbor!!!Sad se opusti i uzivaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan e pa nek ti je sa srecom i da predjete dosta kilometara zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju ga pokvario!! Sa srecom da prevalite puno kilometara i adj nam neke slike da vidimo na sta to lici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan pa da se zabrojis u predjenim kilometrima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Hondu. :kul: Moze koja slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Opasno dobru spravu si pazario. A za to što si nas ovde naložio pa zapalio na vožnju... :bokser: Kada sam ja uzeo VFR skapirao sam da je to sjajna stvar. Lak je za vožnju, udoban je, nije veliki potrošaè ako ga laganeze voziš... Jedino mi se èini da su mu farovi mogli biti jaèi... Daj impresije, daj, daj... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 27, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! bar do 200000km da ga doteras. Aj provozaj se do Batocine pa da upoznamo motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na cestitkama,kao sto znate dvoumio sam se izmedju honde vfr750f i suzukija gsx600f,iposlusao sam vecinu sa foruma,koja je predlozila da uznem hondu i ako ova ima 80000km,a suzuki oko 35000ili 30000 i ja sam vec zaboravio,i sta se desava,odem ja u utorak da kaparisem,on nije tu,ja u sredu motor prodat :shock: ,ja poludeo,celu nedelju nisam znao za sebe,i drugar me juce zove da idemo na skup u Jagodinu.Kad mi u Jagodinu ima sta i da vidim,honda ista kao sto sam ja trebao da uznem ,bela,godinu dana mladja,bolje ocuvana,motor radi kao sat,a kilometraza 44000,ja se odma zaljubio ,razgovarali tu,razgovarali,i zavrsili posao,ja ga samo zamolio da skine onu nalepnicu na kojoj je pisalo da je motor na prodaju,(a cak ga nisam ni kaparisao)i tako danas otisao,i uzeo motor sto se tice voznje,to ce ipak malo da potraje :cry: ,dok ga nebudem registrovao hvala vam jos jednom na cestitkama,pa cemo uskoro i u neku voznju :wink: ps.jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan opa bato :!: neka je sa srecom :!: :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na cestitkama' date='kao sto znate dvoumio sam se izmedju honde vfr750f i suzukija gsx600f,iposlusao sam vecinu sa foruma,koja je predlozila da uznem hondu i ako ova ima 80000km,a suzuki oko 35000ili 30000 i ja sam vec zaboravio,i sta se desava,odem ja u utorak da kaparisem,on nije tu,ja u sredu motor prodat :shock: ,ja poludeo,celu nedelju nisam znao za sebe,i drugar me juce zove da idemo na skup u Jagodinu.[b']Kad mi u Jagodinu ima sta i da vidim[/b],honda ista kao sto sam ja trebao da uznem ,bela,godinu dana mladja,bolje ocuvana,motor radi kao sat,a kilometraza 44000,ja se odma zaljubio ,razgovarali tu,razgovarali,i zavrsili posao,ja ga samo zamolio da skine onu nalepnicu na kojoj je pisalo da je motor na prodaju,(a cak ga nisam ni kaparisao)i tako danas otisao,i uzeo motor sto se tice voznje,to ce ipak malo da potraje :cry: ,dok ga nebudem registrovao hvala vam jos jednom na cestitkama,pa cemo uskoro i u neku voznju :wink: ps.jedva cekam Zemo,nisam siguran da te bas razumem,jesi nasao tu Hondu na skupu u Jagodini ili na nekom placu,i ako je plac u pitanju gde se nalazi?Jedini plac u nasem okrugu za koji ja znam je onaj plac iza Compo-a u Svilajncu a i taj valja uglavnom skutere,bas me zanima sta drugi nude a da ne moram cak u BG ili u Vojvodinu!?Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 27, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam! Ljutu mashinu si kupio.. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice voznje' date='to ce ipak malo da potraje :cry: ,dok ga nebudem registrovao [/quote'] Sto bi trajalo??? U cemu je problem da ga registrujes?? Jesu li pare problem; pa pare nisu problem; para nema Ako je to para registruj na rate, meni je to bio jedini nacin da se registrujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Dave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na cestitkama' date='kao sto znate dvoumio sam se izmedju honde vfr750f i suzukija gsx600f,iposlusao sam vecinu sa foruma,koja je predlozila da uznem hondu i ako ova ima 80000km,a suzuki oko 35000ili 30000 i ja sam vec zaboravio,i sta se desava,odem ja u utorak da kaparisem,on nije tu,ja u sredu motor prodat :shock: ,ja poludeo,celu nedelju nisam znao za sebe,i drugar me juce zove da idemo na skup u Jagodinu.[b']Kad mi u Jagodinu ima sta i da vidim[/b],honda ista kao sto sam ja trebao da uznem ,bela,godinu dana mladja,bolje ocuvana,motor radi kao sat,a kilometraza 44000,ja se odma zaljubio ,razgovarali tu,razgovarali,i zavrsili posao,ja ga samo zamolio da skine onu nalepnicu na kojoj je pisalo da je motor na prodaju,(a cak ga nisam ni kaparisao)i tako danas otisao,i uzeo motor sto se tice voznje,to ce ipak malo da potraje :cry: ,dok ga nebudem registrovao hvala vam jos jednom na cestitkama,pa cemo uskoro i u neku voznju :wink: ps.jedva cekam Zemo,nisam siguran da te bas razumem,jesi nasao tu Hondu na skupu u Jagodini ili na nekom placu,i ako je plac u pitanju gde se nalazi?Jedini plac u nasem okrugu za koji ja znam je onaj plac iza Compo-a u Svilajncu a i taj valja uglavnom skutere,bas me zanima sta drugi nude a da ne moram cak u BG ili u Vojvodinu!?Pozdrav ovaj je bas bio na skupu,a od motora ima jos samo hondu cbr 600 88god,i kawasaki gpz600 isto 88god, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice voznje' date='to ce ipak malo da potraje :cry: ,dok ga nebudem registrovao [/quote'] Sto bi trajalo??? U cemu je problem da ga registrujes?? Jesu li pare problem; pa pare nisu problem; para nema Ako je to para registruj na rate, meni je to bio jedini nacin da se registrujem... ne nadam se ja da to bas poooootraje,nego da malo pootraje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i da te dobro slusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 28, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostao ako nije tajna i koje je godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...