Jump to content

Moto Zajednica

najzad honda vfr750f postala moja

Recommended Posts

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

ukratko,pre par minuta sam kupio motor :lol: ,jos uvek nemogu da verujem :D ,o detaljima cu kasnije,sad odo da vozim,mada jos ga nisam registrovao :!:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

U zdravlju ga pokvario!! :D Sa srecom da prevalite puno kilometara i adj nam neke slike da vidimo na sta to lici..:)

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Opasno dobru spravu si pazario. A za to što si nas ovde naložio pa zapalio na vožnju... :bokser:

Kada sam ja uzeo VFR skapirao sam da je to sjajna stvar. Lak je za vožnju, udoban je, nije veliki potrošaè ako ga laganeze voziš... Jedino mi se èini da su mu farovi mogli biti jaèi...

Daj impresije, daj, daj...

najzli

hvala svima na cestitkama,kao sto znate dvoumio sam se izmedju honde vfr750f i suzukija gsx600f,iposlusao sam vecinu sa foruma,koja je predlozila da uznem hondu i ako ova ima 80000km,a suzuki oko 35000ili 30000 i ja sam vec zaboravio,i sta se desava,odem ja u utorak da kaparisem,on nije tu,ja u sredu motor prodat :shock: ,ja poludeo,celu nedelju nisam znao za sebe,i drugar me juce zove da idemo na skup u Jagodinu.Kad mi u Jagodinu ima sta i da vidim,honda ista kao sto sam ja trebao da uznem :P ,bela,godinu dana mladja,bolje ocuvana,motor radi kao sat,a kilometraza 44000,ja se odma zaljubio :D ,razgovarali tu,razgovarali,i zavrsili posao,ja ga samo zamolio da skine onu nalepnicu na kojoj je pisalo da je motor na prodaju,(a cak ga nisam ni kaparisao)i tako danas otisao,i uzeo motor :D

sto se tice voznje,to ce ipak malo da potraje :cry: ,dok ga nebudem registrovao :(

hvala vam jos jednom na cestitkama,pa cemo uskoro i u neku voznju :wink:

ps.jedva cekam

• Svrati ponekad, 328 postova
  • Motocikl: Honda TransAlp XL600V
hvala svima na cestitkama' date='kao sto znate dvoumio sam se izmedju honde vfr750f i suzukija gsx600f,iposlusao sam vecinu sa foruma,koja je predlozila da uznem hondu i ako ova ima 80000km,a suzuki oko 35000ili 30000 i ja sam vec zaboravio,i sta se desava,odem ja u utorak da kaparisem,on nije tu,ja u sredu motor prodat :shock: ,ja poludeo,celu nedelju nisam znao za sebe,i drugar me juce zove da idemo na skup u Jagodinu.[b']Kad mi u Jagodinu ima sta i da vidim[/b],honda ista kao sto sam ja trebao da uznem :P ,bela,godinu dana mladja,bolje ocuvana,motor radi kao sat,a kilometraza 44000,ja se odma zaljubio :D ,razgovarali tu,razgovarali,i zavrsili posao,ja ga samo zamolio da skine onu nalepnicu na kojoj je pisalo da je motor na prodaju,(a cak ga nisam ni kaparisao)i tako danas otisao,i uzeo motor :D

sto se tice voznje,to ce ipak malo da potraje :cry: ,dok ga nebudem registrovao :(

ps.jedva cekam

Zemo,nisam siguran da te bas razumem,jesi nasao tu Hondu na skupu u Jagodini ili na nekom placu,i ako je plac u pitanju gde se nalazi?Jedini plac u nasem okrugu za koji ja znam je onaj plac iza Compo-a u Svilajncu a i taj valja uglavnom skutere,bas me zanima sta drugi nude a da ne moram cak u BG ili u Vojvodinu!?

Pozdrav 8)

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

sto se tice voznje' date='to ce ipak malo da potraje :cry: ,dok ga nebudem registrovao :([/quote']

Sto bi trajalo??? U cemu je problem da ga registrujes?? Jesu li pare problem; pa pare nisu problem; para nema :)

Ako je to para registruj na rate, meni je to bio jedini nacin da se registrujem...

hvala svima na cestitkama' date='kao sto znate dvoumio sam se izmedju honde vfr750f i suzukija gsx600f,iposlusao sam vecinu sa foruma,koja je predlozila da uznem hondu i ako ova ima 80000km,a suzuki oko 35000ili 30000 i ja sam vec zaboravio,i sta se desava,odem ja u utorak da kaparisem,on nije tu,ja u sredu motor prodat :shock: ,ja poludeo,celu nedelju nisam znao za sebe,i drugar me juce zove da idemo na skup u Jagodinu.[b']Kad mi u Jagodinu ima sta i da vidim[/b],honda ista kao sto sam ja trebao da uznem :P ,bela,godinu dana mladja,bolje ocuvana,motor radi kao sat,a kilometraza 44000,ja se odma zaljubio :D ,razgovarali tu,razgovarali,i zavrsili posao,ja ga samo zamolio da skine onu nalepnicu na kojoj je pisalo da je motor na prodaju,(a cak ga nisam ni kaparisao)i tako danas otisao,i uzeo motor :D

ps.jedva cekam

Zemo,nisam siguran da te bas razumem,jesi nasao tu Hondu na skupu u Jagodini ili na nekom placu,i ako je plac u pitanju gde se nalazi?Jedini plac u nasem okrugu za koji ja znam je onaj plac iza Compo-a u Svilajncu a i taj valja uglavnom skutere,bas me zanima sta drugi nude a da ne moram cak u BG ili u Vojvodinu!?

Pozdrav 8)

ovaj je bas bio na skupu,a od motora ima jos samo hondu cbr 600 88god,i kawasaki gpz600 isto 88god,

sto se tice voznje' date='to ce ipak malo da potraje :cry: ,dok ga nebudem registrovao :([/quote']

Sto bi trajalo??? U cemu je problem da ga registrujes?? Jesu li pare problem; pa pare nisu problem; para nema :)

Ako je to para registruj na rate, meni je to bio jedini nacin da se registrujem...

ne nadam se ja da to bas poooootraje,nego da malo pootraje :lol::lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja