pure 3 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Prilep , Makedonija Motocikl: kawasaki 500 kle Prijavi odgovor kao problematičan Trudio sam se da proverim teme o gumama i nisam nasao da je neko vec postavio ovu temu medjutim ako i jeste ja se izvinjavam! Naime radi se o tubeles gumama na zicanim bandasima! U prirucniku za odrzavanje kawasaki 500 kle pronasao sam podatak da modeli od 2004 pa do kraja proizvodnje imaju tubeles gume. Interesuje me dali neko od vlasnika kle ima podataka o razlikama na bandasima sa unutrasnjom gumom i tubeles gumom i dali je neko od ostalih clanova pokusao i uspesno odradio tubeles gume na zicanim felnama i normalno koja je procedura da se to uradi !!! Unapred sam zahvalan na svim odgovorima !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Februar 8, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50582-tubeles-na-felne-sa-zbicama/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58936-konverzija-zicane-feluge-sa-unutrasnjom-gumom-u-tubeless/page__gopid__1003393#entry1003393 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4360 Napisano Februar 8, 2011 Advanced Member, 1955 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Trudio sam se da proverim teme o gumama i nisam nasao da je neko vec postavio ovu temu medjutim ako i jeste ja se izvinjavam! Naime radi se o tubeles gumama na zicanim bandasima! U prirucniku za odrzavanje kawasaki 500 kle pronasao sam podatak da modeli od 2004 pa do kraja proizvodnje imaju tubeles gume. Interesuje me dali neko od vlasnika kle ima podataka o razlikama na bandasima sa unutrasnjom gumom i tubeles gumom i dali je neko od ostalih clanova pokusao i uspesno odradio tubeles gume na zicanim felnama i normalno koja je procedura da se to uradi !!! Unapred sam zahvalan na svim odgovorima !! U pitanju je greška u upustvu, i noviji modeli imaju unutrašnje gume. Za ostalo je Đunta dao linkove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...