mixa 1035 Napisano Jun 2, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je glasanje za miss nase stranice,pa dajte i vi svoj glas i pomozite u izboru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 8, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da vas obavjestim i na forumu. Dogovoreno je sa Hotelom Leotar da spuste cijene nocenja na 30-35 maraka za vrijeme Moto Skupa,pa ako je neko zainteresovan moze da rezervise sobu. Vise informacija imate na nsem sajtu. Dobrodosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 8, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da vas obavjestim i na forumu. Dogovoreno je sa Hotelom Leotar da spuste cijene nocenja na 30-35 maraka za vrijeme Moto Skupa,pa ako je neko zainteresovan moze da rezervise sobu. Vise informacija imate na nsem sajtu. Dobrodosli. ja sam rijesio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 8, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sobe su renovirane,klima,TV,Internet,...novi kreveti,tako da nemoj da ih zalis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 8, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Sobe su renovirane,klima,TV,Internet,...novi kreveti,tako da nemoj da ih zalis. nadam se da cemo ih dobro iskoristiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan do poslednjeg daha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan U petak oko 9h, 10 motora krece iz Obrenovca. Vidimo se u Trebinju. Mixo posalji mi na PP. Markov broj ima nas 4-5 bez smestaja pa da vidimo da li ima mesta ili da se snalazimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 12, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo jedno obavjestenje. U posljednje vrijeme Plavi orkestar se razsvirao i pisu kazne za nenosenje kacige kao maniti,a kazna je 50 KM(25 evra ili ti 50 tocenih od 0.3l). Sad da li ce biti jos gori za vrijeme motorijade ili blazi ne znam,pa savjetujem da je nosite. SIKI imas PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se utisala ova tema oko Trebinja a vikend se blizi,dakle tko dolazi ? mene cete prepoznati po oznakama na ledjimaM.K.STAAARI ROKERI-UMAG a mog varadera po zastavici od kluba i PU table vidimo se vec u petak ili u cetvrtak negdje u Bosni jer cu prespavati u Novom Travniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Teškog srca moram reći da ne mogu doći u Trebinje - a toliko sam želio !!! Želim vam dobar provod i nadam se da se vidimo u Užicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 12, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se utisala ova tema oko Trebinja a vikend se blizi,dakle tko dolazi ? Ma kakvi utisala,pripreme su u punom jeku,bas kad sam se danas cuo sa predsjednikom,postavljali su sank! ;D Lijepo se provedite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jun 12, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se utisala ova tema oko Trebinja a vikend se blizi,dakle tko dolazi ? mene cete prepoznati po oznakama na ledjimaM.K.STAAARI ROKERI-UMAG a mog varadera po zastavici od kluba i PU table vidimo se vec u petak ili u cetvrtak negdje u Bosni jer cu prespavati u Novom Travniku Citam li ja to izmedju redova da prolazis kroz Banjaluku a neces da se javis?......................... aloooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se utisala ova tema oko Trebinja a vikend se blizi,dakle tko dolazi ? mene cete prepoznati po oznakama na ledjimaM.K.STAAARI ROKERI-UMAG a mog varadera po zastavici od kluba i PU table vidimo se vec u petak ili u cetvrtak negdje u Bosni jer cu prespavati u Novom Travniku Citam li ja to izmedju redova da prolazis kroz Banjaluku a neces da se javis?......................... aloooooooooo pa znas da cu ti se javiti,moram ti donijeti i onaj DVD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jun 12, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se utisala ova tema oko Trebinja a vikend se blizi,dakle tko dolazi ? mene cete prepoznati po oznakama na ledjimaM.K.STAAARI ROKERI-UMAG a mog varadera po zastavici od kluba i PU table vidimo se vec u petak ili u cetvrtak negdje u Bosni jer cu prespavati u Novom Travniku Citam li ja to izmedju redova da prolazis kroz Banjaluku a neces da se javis?......................... aloooooooooo pa znas da cu ti se javiti,moram ti donijeti i onaj DVD ok! javi se kad podjes! za spavanje nije frka to cemo da sredimo svakako! a i vecernji izlazak.....u BL....pusti masti na volju!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se utisala ova tema oko Trebinja a vikend se blizi,dakle tko dolazi ? mene cete prepoznati po oznakama na ledjimaM.K.STAAARI ROKERI-UMAG a mog varadera po zastavici od kluba i PU table vidimo se vec u petak ili u cetvrtak negdje u Bosni jer cu prespavati u Novom Travniku Citam li ja to izmedju redova da prolazis kroz Banjaluku a neces da se javis?......................... aloooooooooo pa znas da cu ti se javiti,moram ti donijeti i onaj DVD ok! javi se kad podjes! za spavanje nije frka to cemo da sredimo svakako! a i vecernji izlazak.....u BL....pusti masti na volju!!!!!!!!!!! ne,spavam u Novom Travniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan MC.IL PARADISO, ISTOCNO SARAJEVO uzima ucesce na motorijadi u Trebinju,sutra oko 13 sati se polazi put krsne Hercegovine!!!Pozdrav svijema, ja ne idem u Trebinje,za vikend sam u Banjaluci,trkacki vikend u Zaluzanima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 15, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje Trebinje kad me vidis ... ;D Zapravo sutra dolazim NAJVEROVATNIJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jun 16, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf cujem se s drugarima iz Trebinja i kukam zasto nisam otisao! Ajde malo slika cim se vratite!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 17, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I meni su se javili,kazu da je bilo dobro,a ja ovamo drljam ispite. O zivote lutalico. Dajte tih slika,kad se vratite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio iz Trebunja, evo par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 17, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja sam se vratio veceras, krenuo sam u cetvrtak ujutro i dosao u Novi Travnik.Tamo sam prespavao kod mojih prijatelja iz MC THE CROWS i malo izasli van,pa rostiljali... u petak smo krenuli preko Mostara u Trebinje. u Trebinju grad pun motora i JAKO ZGODNIH CURA,ali malo razocaranje jer je skup bio dalekih 15 kilometara od grada. kamp nije bio velik ali ipak dovoljan. vidio sam se sa dosta svojih starih prijatelja a i upoznao sam neke nove. dosta ljudi mi je prislo i pitali su me dali sam ja Sasa sa BJB sto mi je bilo jako drago.pa cak i oni sto nisu logirani nego sto samo citaju i prate forum,a sa foruma je bilo desetak ljudi sto se tice samog skupa bilo je dosta dobro.muzika je bila ok,pice,hrana... jedini nedostatak je sto sam se u Umag vratio bez majice.Sto se tice majica,majce su se napravile u jako malom broju tako da i oni sto su dosli u petak su ostali bez njih.U subotu je stiglo jos par komada ali mislim da su te bile prevelike i Obelixu. Znaci ovako,proveo sam se odlicno za sto je bilo zasluzno i dobro drustvo tako da mi nije bilo nimalo zao sto sam napravio 1900 kilometara,ali morat cu se vratiti i iduce godine zbog majice p.s. DIRRTY,ne da si duzan,nego si DUZAN DO JAJA!!!!! iduci put se vidimo u Uzicama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 17, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste se lijepo proveli. Jos se niko nije zalio na Trebinjke,vidim tako ce i da ostane. Sale nadam se da cu da cujem one komentare za Saleta sto vozi nesto veliko. ;D A za majicu,to cemo morati da ispravimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 18, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što nisam bio, ali motor mi je na servisu, a kolima ne bih nikad išao... Dirrty, biće prilike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga izvinjavam se svima , mislio sam da cu se vratiti, ali jebiga nisam.A totalno sam skrenuo sa uma da mi telefon nije radio. Izvini Sale molim te, to isto vazi i za Zareta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...