igor-gs 162 Napisano Maj 26, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vracajuci se sa skupa iz Sipova razbio sam motor! Posto je kisa padala svo vrijeme vozili smo oko 40 na sat kad se lik sa kombijem(dostavno vozilo(u daljem textu "kombi") koje je pored golfa 2 najrizicniji ucesnik u saobracaju)mrtav - ladan ukljucuje u lijevu traku, odnosno u saobracaj jer je bio parkiran! Ja kocim ali mokar kolovoz baca prednji tocak i ja udaram u kombi malo ispred zadnjeg lijevog tocka kombija! Na mene nalece moj drug Brane sa GSX1100F i razbija mi zadnju svjetlosnu grupu tj stop svjetlo! Njemu puca prednja guma a meni prednja maska!(Kombiju ispostavlja se ni udubljenje na limu) U tom trenutku u suprotnoj traci zaustavlja se policija( jer su posli na naki drugi uvidjaj)! Lik izlazi iz kombija i kaze :Pa vas dvojica ste se prvo sudarili pa zalijepili u mene a ja pizdim i pokazujem krvavu ruku(kakav pomasaj da nisam stavio rukavice koje uvjek ama bas uvjek nosim) i kazem mu: pa valjda se prvo pita jel iko povrijedjen a onda da utvrdimo ko je kriv! Policajac odmah prilazi i pita da me prebace u hitnu(svaka cast za profsionalnost i ljubaznosti) jer me staklo bocnulo u venu pa krv ide kao luda! Sada iz odredjenih razloga (kolegi nije registrovan motor) nam nije u interesu da tjeramo "mak na konac" i pokusavao da smirimo situaciju jer momak iz kombija tvrdi da smo mi krivi! Policajac se smije njegovoj gluposti a meni "dobronamjerno ukazuje na to da bolje da batalimo stvar i svako podje svojim putem jer od naplate osiguranja nema nista a i oni imaju neku intervenciju"! Nama isto ta prica odgovara i rastajemo se ko ljudi (samo ja sa poprilicnom stetom!) E sad da sam bio sam ishod ovih pregovora bi bio drugaciji, al dobro sad......... P>S> Sva sreca da smo stvarno vozili 40na sat jer bi ova tema vjerovatno bila u......"dvije rubrike nize".......... Ljudi kad je kisa bolje je sacekati i dva dana nego posto -poto voziti jer od kocenja nema nikakve vajde(mozda ABS ali nemam iskustva sa tom"dodatnom opremom") Slike sutra! P.SS. Ako neko ima prednju masku TDMa nek se javi da se dogovorimo........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si ti ok, TDM-a cemo da popravimo! Drz' se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2223 Napisano Maj 26, 2007 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobro je ipak na kraju ispalo, moglo je mnogo gore da bude... Sredice se motor, ne sekiraj se za to. Iskustvo vise jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jbm ti budale koje se izvlace iz svake moguce situacije... Vazno je da je sve proslo koliko-toliko dobro, a tdm, pa nisu ni toliko skupi delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ufff...uzzasno mi je zzao shto sam ovo prochitao da se dogodilo.. Drzz se i pamet u glavu :wink: Dobro si proshao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan dobro je ta je sve tako zavrsilo...pravim slike u glavi i predpostavljam kakav si horor doziveo.....zao mi motorina...ovo za voznju po kisi potpisujem.,..nikad obavezno...samo kad naletim na istu..najradije sacekam da stane pa nastavim ma koliko da traje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 136 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Meni baja pre neki da n isto tako spizdi firmin auto i napu si me da sam ja njega udario, ja odustanem od prepirke i pomerim auto pola metra u rikverc kad njegov Reno opet zamnom. Ja ga pitam sta sad, kaze baja "ne znam gde mi je glava", a ni kocnica. Na svu srecu nije bilo povredjenih, ako ne racunamo branik. Nego kakav je bio prvi Sipovacki skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što ste imali udes, ali mi je drago da je sve ok sa vama dvojicom. Motori se popravljaju, menjaju. Važno je da ste vas dvojica pregurali to u fizièkom i mentalnom smislu. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano Maj 27, 2007 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Uh,dobro je,vidjeh gore u temi Sipovo da si pao. Mamlaza ima po svakojakom vremenu. Drz` se zemljak! Da se vratis sto prije na tip top TDM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 27, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno kupujem novi motor.........tako da mi nije nesto mnogo zbog motora vec kao sto neko rece kako se "budale uvjek izvuku" ....jbg imao je srece jer sau bile "specificne " okolnosti(na zalost u njegovu korist)! Ovu temu sam vise postavio da skrenem paznju na nekoliko stvari nego da obavesti forumase da sam slupao oklope :a to su: 1. Voziti sto opreznije(citaj sporije) jer brzina je ta koja ubija!Ja sam isao relativno sporo ali opet kad nesto krene naopako vi nista vise ne mozete uciniti! Meni je pomoglo to sto sam se odvojio od motora pa nisam imao bliski susret sa tim "komadom lima"! 2. Kada se drugo vozilo ukljucuje u saobracaj ili iskljucuje nikada ne racunati na to da vas je taj vozac "vidio" - "ugledao"! 3. Ne racunati da cete se na kisi(a u situacijama gde treba malo jace prikociti) bezbjedno zaustaviti jer tockovi klizajuuuuuuuuu kao po ledu! 4. Nikada ne nositi kisno odjelo jer ce vas samo to natjerati da potrazite zaklon i sacekate da kisa stane! 5.Vozite samo ragistrovan motor 6.Ne zalite pare za ABS 7. Voziti iskljucivo NAKEDe jer nemaju plastikeeeeee 8.rollbarove necu ni da spominjem (valjda je svakom jasno da su potrebni) 9. i najbitnija stvar:NOSITI UVJEK KOMPLETNU ZASTITNU OPREMU jer ja nisam imao "samo"rukavice(a zivim od rada svojih ruku) i isjekao sam se na staklo od retrovizira! Sta reci? Toliko od mene i samo polako............... Gledajte da sto manje kineticke enrgije apsorbujete prilikom voznje jer cete se "iste" vrlo tesko osloboditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 27, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što ste imali udes' date=' ali mi je drago da je sve ok sa vama dvojicom. Motori se popravljaju, menjaju. Važno je da ste vas dvojica pregurali to u fizièkom i mentalnom smislu. najzli[/quote'] Pravo da vam kazem strasno je bilo gledati u kombi koji udaras pa su mi se jos koji minut poslije tresle ruke....ali malo kasnije smo poceli da se smijemo ko kreteni! Poslije prolazi patrola pored nas i kazu: Veslo momci a? A mi popadali od smjeha! Uf super se sve zavrsilo.....j...motor samo da su svi prezivjeli.... Ljudi pazite se, niko nas ne j... ni 2%! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4. Nikada ne nositi kisno odjelo jer ce vas samo to natjerati da potrazite zaklon i sacekate da kisa stane! 7. Voziti iskljucivo NAKEDe jer nemaju plastikeeeeee genijalno :!: :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si ti OK! Sto se tice majmuna, trebali ste da sacekate da policija ode pa onda :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !!! ---------------------------------------- Dve najvece tuge u zivotu su: 1. gubitak motora 2. gubitak motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan 9. i najbitnija stvar:NOSITI UVJEK KOMPLETNU ZASTITNU OPREMU jer ja nisam imao "samo"rukavice(a zivim od rada svojih ruku) i isjekao sam se na staklo od retrovizira! Jos jedna tema za http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=7773 Dobro je dok je ,,samo'' toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 27, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da sam se istog momenta sjetio tvoje price kako su te rukavice spasle i pomislih kako sam u tom trenutku ispao "bas" budala!......a covjek lijepo napisao....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan goni sve u pm kad si ti ok, popravice se shta malo plastikice metala nishta shto se ne moze odraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 28, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam iz servisa! Ma steta nije bas tolika koliko sam bio utripvao ! Ustvari samo je prednja maska ispucala i razbijeno stop svjetlo! Maska ce da se polepi(jer ne da su nove skupe nego.....) s svjetlo stize iz Austrije! Ipak je brzina presudna stvar.......... Metalni dijelovi ni ogrebotine......namjerno necu da kazem"Yamaha je to" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo je vazno da si ti Igore OK. Yama ce se srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je bitno da ti nije bila hitna a motor ko sisa popravice se .Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 29, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je bitno da ti nije bila hitna a motor ko sisa popravice se .Pozdrav. Ma samo je vazno da si ti Igore OK. Yama ce se srediti. Hvala momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...