Presretac 42 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zadnji blatobran za BMW F650. To je u stvari onaj plastični prsten što ide oko zadnjeg točka. Inače BMW je 94. god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Januar 25, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan presretac druze... pogledaj moj zadnji post u temi o furunama ( 11 strana )... probaj , pozovi nista te ne kosta... ali ... znas i sam druze koliko malo polovnih delova za furunu ima... srecno i obavezno javi kako si prosao ... bas nam znace informacije... bilo kakve samo da ih ima jer su informacije o delovima za furunu vrlo retke... evo ga link http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/48046-funduro-ekipa-bmw-f650-f650gs/page__st__200 uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 42 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam u Horgos ako si na njega mislio ali trenutno nema. Mozda tek za mesec dana. Na ovoj temi, negde na pocetku ima link za narucivanje delova iz inostranstva. Kostalo bi novo negde oko 50e. Ali ipak mozda se javi neko odavde za polovan posto nista nije tako hitno, a i jednostavnije je. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Januar 26, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan hm... pazi on je na moto berzi okacio da ima f650 ceo/u delovima ( odatle sam kopirao )... e sad.... ili ceka nekoga da uzme nesto vise pa mu se ne rasparcava ili ko zna mozda misli ceo motor da uvali... malo mi je glupo to sto je stavio oglas a sad se pravi tosa... ako naletim na nesto javicu sigurno!!! ps. a cemu uopste sluzi taj prsten ? on je oko 10cm sirok i ne vidim neku prakticnu namenu... a opet ja sam mozda samo corav tablica stoji iznad njega... stvarno mi nije jasna uloga jer je ono sve sem blatobrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ta plastika služi da veći deo vode kod okretanja točka udara baš tu i ne raspršuje se gore prema blatobranu - repu i sprečava bacanje vode na nekog iza motora ako sam dobro shvatio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Januar 26, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan jes u pravu si... to su Bawarci iz Italije mislili ali posto su iz italije, meni jedna strana kofera redovno isprskana ps. ti sta god da napises tacno je... evo ponovo citam i lepo si napisao : veci deo vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...