boban(guga) 293 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Videcu jos za oklop jos tu mora da se iseca za kurblu i za poluge menjaca a i moram da nadjem vizir koji bi se oklapao u masku Ili neka verzija polu oklopa da se nesakrije sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Malo starih slika iz Lazarevca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan U Madjarskoj ove godine krece MZ sampionat . Koloko sam informisan pre dva dana je bio sastanak za licenciranje takmicara . Ako saznam nesto vise javicu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 26, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neki sajt gde se moze pogledati kako to komsije rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 26, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ima i to , negde sam naleteo po net-u , morao bih da potrazim . Ali ako se ne varam , kljucne reci su : MZ CUP HU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 26, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 27, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sumi ovo su sve stari snimci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 27, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Juce je bio sastanak , skupstina MSS , u hotelu Nacional (Bgd) . Bio sam prisutan na tom sastanku i tada mi se rodila zelja/misao , o stvaranju MZ cup-a SRBIJA . Mislim da cu poceti sa laganim pripremama , pa ako Bog da , iduce godine nesto da se napravi na tu temu . Za ovu godinu je to vec kasno ! ALI , mozda , ako pocnemo i ovde o tome da pricamo , mozda nesto moze da bude . Sta mislite (auditprijume ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa suvisno bi bilo i pitati sta mislimo mislim da imas punu podrsku svih nas. E sad bi trebalo da pored volje imamo i odredjeni broj MZ-jaca spremnih za trke, kao i dobre vozace, kako bi cela prica zaista poprimila razmere MZ-kupa. Odlicna ideja, samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 29, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju , ne treba to da budu profi trke (bar u pocetku) , vec vid zabave i druzenja . To bi trbalo da znaci i sasvim uobicajeni motori koji se voze na ulici . Mozda druga klasa sa onima koji su pripremljeni bas za trke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi jos bolje bilo kada se vec tako nesto organizuje da se u tu kategoriju ubace i jawe i izh-evi, jer mislim da su svi ista porodica gvozdjurije, a i bilo bi zanimljivije gledati okrsaje vectitih rivala MZ-JAWA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan To bi se tesko izvelo jer MZ se vozi u klasi Open sa specijalom 50 ,125 , 250 i onda idu rd 250,rd 350 kave stare 650 750 i 1000 i jos stosta tako da bi obicni motori bili prespori i opasni a da bi se vozili Treba ti licenca oko 2500 din lekarski 2500din i startnina sigurno 30 eur tako da bi samo izasao na stazu a sa gorivom oko 100eur neznam da li ovde ima ljudi koji su zainteresovani da ulazu u trke Ja sam svojevremeno zvao da se neko javi ali mrka kapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sumi evo ovako bi trebalo da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 27, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a jel moram da busim kanale? Hteo bih samo da montiram na standardne kanale, 2-3ks mi je sasvim dovoljno i 10% manja potrosnja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 27, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja bi to ovako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 27, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Procitah u temi oko usisnih lamela da treba redukujem diznu i klip? za diznu znam, a za klip jel potrebno da busim klip i prosirujem kanale? ne treba meni 33-35ks meni treba da on povlaci ravnomerno od 2000 do 6000.. http://www.kupindo.com/Do-250ccm/9709874_Aprilia-AF-1-125-usisnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj oglas stoji dugo da li je prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 27, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj oglas stoji dugo da li je prodao Ja sam kupio, danas sam se cuo sa njim i dogovorio, u petak mi stize.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponovo kako to izgleda kod mene zakacen na mesto gde ti zelis da ga postavis i isti problem sto je daleko od klipa Ali kad raskopas ovoliko usis otvori se rupa sa leve strane jer je tanak odlivak na tom mestu Nesto sam poceo da radim slikacu pa ces videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo i usisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 28, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nebih raskopavao kanal uopste.. videcu kako ce se ponasati ovako.. imam 3 cilindra, pa cu da probam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupio novi klip i stigo neki tajvanski da li ima neko neko iskustvo sa njima po zavrsnoj obradi bi rekao da je malo kvalitetniji od ambike i interesantno je da je bolcna na krajevima olaksana kao kod japanaca A klip je neke sivkaste boje nije boje aluminijuma i cini mi se da je tanjih zaidova izvagacu ga pa vam javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Itekako je bolji od Indijskih (AMBIKA) , rekao bih skoro ravnopravan sa BERTA (Madjarskim) ali sigurno losiji od originala , tj. licencno pravljenih u Poljskoj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 5, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...