boban(guga) 293 Napisano April 25, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Dali se neko predomislio sto se tice trka sezona treba da pocne krajem meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 25, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I da se neko odlučio a i da nije ti nas molim te obaveštavaj ovde i kači slike. Pa majku mu red je da pratimo našeg čoveka kroz ove stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 27, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci Jos da obezbedim lovu za trke i pun gas. Kacim sve sto budem slikao, obavesticu vas kad su trke pa izvolite ko bude hteo da dodje da vidi uzivo kako sve izgleda. Moram da kazem da kad vozi samo clasik atmosfera je bas bas dobra ima vremena za sve dobar trening dobru pricu i dobru trku a onda onako umorni sednemo i utvrdimo da nam je dan bio kratak i da sve moramo da ponovimo sto pre Za ovu godinu je planirano 6 trka videcemo sta ce se realizovati (naravno finansije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Na neku cu svakako doci. Btw,jesi stavljao karb od CZ enduro na MZ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Deki izvini dali mene pitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci trka je u Batajnici na Aerodromu u nedelju 17 07 2011 ko hoce da gleda izvolite. Vozi i se brzinski motociklizam i moto klasik Trening pocinje u 09:00 a trka u12:00 za moto clasik posle nje idu brzinci: 600 ,1000 ,125 ss1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 17, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima i MZ-a u trkama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 17, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru putujem a danas su mi pripreme, deca, haos... Sledeći put odlazim obavezno! Kako si prošao? Daj koju sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam vozio a slika ce biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 21, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, evo nesto za tebe, pa prostudiraj. Ima zanimljivih stvari koje ce ti se svideti : http://formfixer01.blogger.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Bas si prava lisica i to drumska dali si gledao cilindar dali su ona dva nova kanala iz usisa ili su protocni ili i jedno i drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 26, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam detaljno pregledao sve, vise sam obratio paznju na kvacilo ( kompletna prterada ). Zokiju se takodje svidelo kvacilo, pa vrlo lako moguce da i mi napravimo takvo ( mozda i vise komada - videcemo dok prodje more ( odmor ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan daj bobane slike vidjen si na batajnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne slicke.... nije MZ-ov cilindar ali moze da se iskoristi princip... to ja zovem opterecen cilindar: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan ovo neznaci nista bez odgovarajucih tajminga ali ideja je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mene podseca na babinn milje sa televizora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan drustvo pravim jednog televizora 250 za trke moto klasik sampionata srbije pa cu ovih dana okaciti slike da cujem i vase misljenje dobro bi mi dosla informacija ima li negde da se kupi neki klip bolji od ovih sto se nude za 10 tak evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Lijo ako bude u planu kvacilo ja ucestvujem koliko treba samo javi. Petko ako hoces pravi klip ima Voznerov ali on ja 110 eur ima i klipnjaca ona je za etz 140 eura ako si resio da dresis kesu mogu delovi da se nabave mada moram da ti priznam da klip za 10 eur izdrzi jednu dve trke koliko para toliko muzike Mislim da koliko sam pricao sa drugim momcima da netreba navijati 250 jednocilindrasa preko 8000 jer sve preko je previse vibracija koje sve uniste pa onda moras sve ispocetka. Neznam sa cim sa vidjen na batajnici kad nisam vozio trku bio sa sa mojom gamom (suzuki rgv 250) bio sam posmatrac trebao si mi se javiti da se upoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 28, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ - Boban Imamo u principu sve sto nam treba, samo jos da nahvatamo drugara sto ima strug da nam obradi delove iu to je to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da se pravis vazan kao nepoznamo se a jos si mi dao tvoju gamu da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 30, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Abre ti si sa sa Mirkom Crkvenjakovim bio Izvini ja u poslednje vreme nepamtim ljudima imena a nepravim se vazan nikad nisam ni bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan ma salim se tvoje drustvo mi je bas prijalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/ar/SF8SW_slika000jk.jpg evo da vidite moj projekat koji je jos u povoju ali se nadam da ce biti spreman za trku na kosutnjaku to sve zavisi od mene i druga koji mi pravi ovog MZa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Ah/ZUKqp_slika004l.jpg evo jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 30, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da se lepo vidi i da ne krivimo glave : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...