Marko011 2457 Napisano Januar 22, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan u Beogradu? preporuka za marku? chinese? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58729-stebel-vazd-sirena/page__pid__997270 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije mnogo...baš bi voleo da iscimam nekog kad mi izleti... Evo, ako neko ima takvu neka mi se javi i meni na pp Imenjače, nadam se da je ok što sam pitao u tvom oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovako nesto? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/14090-pneumatska-sirena-stebel-nautilus/page__p__247626__hl__%2Bjaka+%2Bsirena__fromsearch__1#entry247626 Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan u Beogradu? preporuka za marku? chinese? Mare,ja sam kupio na Bubanj potoku subotom,sirena Rudi Čajevec-fabricka od tristaća,kad sam je prvi put aktivirao,sam sam se uplasio Sve preporuke!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 26, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan u Beogradu? preporuka za marku? chinese? Mare,ja sam kupio na Bubanj potoku subotom,sirena Rudi Čajevec-fabricka od tristaća,kad sam je prvi put aktivirao,sam sam se uplasio Sve preporuke!!! Pokazao si mi na ušću Sećam se da je Bubanj potok, koliko je beše bila, 2 soma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan druze,imam ja za tebe spas,svirenu sa kompresorom sa dve trube, jes ono da je trubica kako vec da je nazovem dugacka kao dve pakle cigara ali kad svirne dize iz mrtvih kao da voz svira,malo je duza truba ona veca,ali moze da sviri i na jednu,onu kracu,imam utisak da isto svirka,valjda vise vazduha u jednu svirenu, nemam pojma, Uploaded with ImageShack.us ali jedno znam,dok mi je bila na boldoru kad zasviram ..........ma i meni dodje da iskocim jer pomislim da je voz kamion nemam pojma, uglavnom svi se okrecu skacu beze itd,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Januar 28, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam kompresorsku dvoglasnu/troglasnu sirenu i nisam zadovoljan. Sad koristim jedan par sirena za fijat/zastava 1300. Kad svirne "izuva iz cipela". Ako nađeš, stavljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahah dobra fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...