Lukac 1341 Napisano Januar 20, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog interesantnog motora (za ljubitelje HD-a i Customa) koji je letos bio u našem servisu. Radi se o Fat Boy-u 2002. godište koji je kompletno prerađen (sve osim mašine) u firmi Screaming Eagle u Belgiji. Cifra je bila blizu dvadeset somića (hehe) a letos smo radili redovan servis. Evo par lepih slika celog posla i motora, hronološkim redom. Šljaka je krenula i Brat Štakor i ja rasturismo Harleja. Čim se pročulo da je moćno američko vozilo kod nas sledećih sedam dana smo imali procesiju rokera, komšija i poštovalaca HD-a od kojih su većina bili Amstelovi i Efesovi manekeni (povremeno smo se svi družili sa Dva Borga (Tuborg)) Kad smo upalili čudovište, otvoreni Thunder Pipes su popalili sve alarme na kolima u ulici, na radost prisutnih, a Braca Zvonko je kao najstariji rešio da se žrtvuje i napravi prvi krug. Naravno, ni ja nisam ostao dužan pa sam odvozio krug u stilu Denisa Hopera. Zbog svojih kratkih ručica i nožica imao sam problema sa polukružnim okretanjem pa sam obišao ceo krug u kraju radi sigurnosti. Moj komentar: "Brate ovo je ludilo, a i čemu služi?!?" Za neupućene, ovo nije turbina, nego najobičniji KN filter u prelepom kućištu, a vakuum iz karburatora otvara leptire u stilu turbo punjača (snimio sam detalj za neki budući projekat). Na kraju, za potencijalne obožavateljke: OCC (istureno odeljenje "Batajnica") - "Brate Teutule, di si da me vidiš? 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo kuciste filtera lici na Hyper punjac koji sam video na jednom VN 800.... Nema merac brzine? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 20, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan izgleda mocno al to je samo kuciste sa filterom inace je mikunijev karburator (nista bez Japanaca ) a ona stvar na sredini volana je digitalni pokazivac brzine i stepena prenosa, menjac je specijalni Bakerov sa 4 brzine verovatno zbog prenosa pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan I kakav je osecaj u voznji? Meni se cini da ne bih mogao ni da sednem na njega kako valja, a o nekoj turi od 50ak km da ne pricam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja bi turio neki peškir preko rezervoara, da me ne plaši ona grozna faca 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Januar 20, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I custom mubb zastitne papuce........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 20, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je to klasicni showbike, uostalom nikad nisam video nikog iz American choppers-a da cepa po krivinama ala Kosutnjak ili Avala,zato sluzi Moj Prekrasni (citaj Fazer) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jel to onaj sa francuskom tablicom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 20, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Taj sto je na dizalici smo radili za Ryu motors zato su francuske table, moj je na BG al je isti model majstor sherloce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan onda mi se učinilo, kad smo nešto gledali, i kad sam pito šta je sa ovim fazerom, da si reko da ćeš da ga ostaviš za sebe, toga sa francuskim tablama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 20, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Donekle si u pravu uvezao sam jos jedan u novembru i taj sam registrovao sad pred novu god, jedan je vracen Ryu a jedan 2003 je na oglasima (verovatno te zbunjuje jer su sva tri siva i modeli 2002-2003. Hteo sam da kupim onaj 2008 iz N Sada sa oglasa al ni meni ni supruzi ne odgovara za duzi put,pa sam se vratio na isti model Pozz od zlog madjara- ustvari zovi me fazer man Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan oket, fazerman, možda se sećaš, dolazio sam za cb750, a onda sam vido i tog fazera, svideo mi se al si reko da je za tebe. onda mi bilo glupo da te pitam za njega, i eto, na kraju pazarih sv-a. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 21, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Cao druze ,secam se kad si bio kod mene jer sam pocetkom decembra prodao Sevenfifty i uzeo ovaj drugi Fazer koji sam registrovao ti znas da mi penzioneri slabije pamtimo, datume osim 10 i 25 u mesecu kad stize penzija he he izvini! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17002 Napisano Januar 28, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Zaista prelep primerak motora. A o majstorima i da ne pričam. Prva liga. Doduše čisto sumnjam da bi ovom napravom mogao da se vozikam zimi po seoskim putevima (što ja svakodnevno radim). Ali ovom motoru upotrebna vrednost i nije u "opisu posla" te ga treba koristiti za ono za šta je i napravljen. Pozdrav "mladim" majstorima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 30, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Fala na pohvali bata Zile a kad se budemo videli ceka te moja domaca loza ,al ponesi med za svaki slucaj-ako pokupimo neke mladje penzionerke dok se vozimo motorima he he! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17002 Napisano Januar 30, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ma za med nema da brineš. A (pošto sam pčelar) pekao sam ja predprošle godine rakiju od meda (medovaču). Par desetina litara (za probu). Svi koji su probali (a bilo je vrsnih poznavalaca), izjavili da ništa ne može da se uporedi sa tim. Ove godine pravim više pa će da bude za degustaciju. A za mlade penzionerke teža stvar. Imam "opasnu babu" koja me prati "u stopu" (i u životu, a posebno kad je putovanje motorom u pitanju). A uzgred ima i oko trista skokova padobranom. Baš opaka baba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Novembar 23, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog interesantnog motora (za ljubitelje HD-a i Customa) koji je letos bio u našem servisu. Radi se o Fat Boy-u 2002. godište koji je kompletno prerađen (sve osim mašine) u firmi Screaming Eagle u Belgiji. Cifra je bila blizu dvadeset somića (hehe) a letos smo radili redovan servis. Evo par lepih slika celog posla i motora, hronološkim redom. Šljaka je krenula i Brat Štakor i ja rasturismo Harleja. Čim se pročulo da je moćno američko vozilo kod nas sledećih sedam dana smo imali procesiju rokera, komšija i poštovalaca HD-a od kojih su većina bili Amstelovi i Efesovi manekeni (povremeno smo se svi družili sa Dva Borga (Tuborg)) Kad smo upalili čudovište, otvoreni Thunder Pipes su popalili sve alarme na kolima u ulici, na radost prisutnih, a Braca Zvonko je kao najstariji rešio da se žrtvuje i napravi prvi krug. Naravno, ni ja nisam ostao dužan pa sam odvozio krug u stilu Denisa Hopera. Zbog svojih kratkih ručica i nožica imao sam problema sa polukružnim okretanjem pa sam obišao ceo krug u kraju radi sigurnosti. Moj komentar: "Brate ovo je ludilo, a i čemu služi?!?" Za neupućene, ovo nije turbina, nego najobičniji KN filter u prelepom kućištu, a vakuum iz karburatora otvara leptire u stilu turbo punjača (snimio sam detalj za neki budući projekat). Na kraju, za potencijalne obožavateljke: OCC (istureno odeljenje "Batajnica") - "Brate Teutule, di si da me vidiš? Vece lupetanje jos nisam procitao na ovom forumu sto se tice opisa motocikla.(pocev od modela cene pa i samog naziva) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kol'ko ovo može da razvije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Novembar 23, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pisano kao neobavezni saljivi tekst, ako nisi primetio,a pisan je jos u januaru (malo si zakasnio sa komentarom).Inace posto si me pocastio svojim misljenjem evo da ti odgovorim ozbiljno ,radili smo par Harley-a i konstatovali da je to zesca kanturina od motora-osim naravno imidza,dobrog marketinga i reklama (nista licno pozdrav). 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...