zagidr 48 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me do koje godine su na Varaderu stavljani karburatori??? Hteo bih da kupim Varadero novije generacije koji nema karburatore pa me samo zanima od koje godine da gledam oglase. Vozio sam Varadero 1999god i uopste nije rentabilan,trosi kao 2 Stroma.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagidr 48 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Moderatori,stavite temu gde joj je mesto ako sam ja pogresio. Nesnalazim se bas po forumima. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan "For 2003 the Varadero received some major changes. These included the move to fuel injection and the addition of a six-speed gearbox and a new instrument panel. These changes benefited the model with better torque and fuel consumption. In 2004, ABS was introduced, and it is now fitted as standard in a number of markets based on Honda's safety commitment." ...Ako je sudeci po ovome sa WIKIa,te su pocele da se prave od 2003 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 19, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Morim, da odnah isgraviš ibe kotora, ovabve gneške hečemo trzeti!!!! :gaa: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagidr 48 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Morim, da odnah isgraviš ibe kotora, ovabve gneške hečemo trzeti!!!! :gaa: Da ispravim neznam,care, ja sam BAJKER NE HAKER!!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...