*zeka* 1182 Napisano Septembar 4, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Za rezervaciju kod Jankovica, jel moze mail na srpskom ili bolje na engleskom? Ili je bolje preko telefona? Moze mail na srpskom Dajte mail od Jankovica , ne mogu ga naci na netu . A na telefon ne mogu da dobijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 4, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nasao na par strana unazad. Cekamo odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ideš opet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 5, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ahm. Ne moze matori da mi oprosti sto ga nisam zvao prosli put pa da se iskupim. Samo ce biti kraca varijanta , dve noci i suprotnom stranom od letos. Послато са Telenor Smart Pro 2 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se obucite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 5, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo. Ide nas cetvorica , prognoza kaze da ce biti lepo za vikend gore. Planiramo prvu noc kod. Jankovica, pa ujutru TF pa spavanje na TA ili u onom restoranu na jezeru gde smo jeli gulas, pa treci dan TA i kuci. Послато са Telenor Smart Pro 2 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 5, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da nas sacekas u Kladovu pa da provozamo zajedno opet, ovaj put valjda bez magle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Bio za vikend išao iz Bugarske kod Jankovića nije bilo mesta našao motel koji je jeftiniji,večerali smo kod Jankovića tu bio jedan biker iz Pančeva plaćao prenoćište 12e mi 10e.Držite se ograničenja kroz naseljena mesta ja platio 100e nagodio se kao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio za vikend išao iz Bugarske kod Jankovića nije bilo mesta našao motel koji je jeftiniji,večerali smo kod Jankovića tu bio jedan biker iz Pančeva plaćao prenoćište 12e mi 10e.Držite se ograničenja kroz naseljena mesta ja platio 100e nagodio se kao Ja bas o tome pričao svima,kako može da se tera kolko oce,jer nigde miliciju video nisam.Jebiga,mi smo onda dobro prosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 6, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bio za vikend išao iz Bugarske kod Jankovića nije bilo mesta našao motel koji je jeftiniji,večerali smo kod Jankovića tu bio jedan biker iz Pančeva plaćao prenoćište 12e mi 10e.Držite se ograničenja kroz naseljena mesta ja platio 100e nagodio se kao Gde je taj motel ? Ja razervisao kod Jankovica za petak ali smo pomerili dan unapred pa ne znam oce li imati soba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo pogledaj na mapi u ovoj je ulici 45.160771, 24.670764 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 6, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bio za vikend išao iz Bugarske kod Jankovića nije bilo mesta našao motel koji je jeftiniji,večerali smo kod Jankovića tu bio jedan biker iz Pančeva plaćao prenoćište 12e mi 10e.Držite se ograničenja kroz naseljena mesta ja platio 100e nagodio se kao Kod Jankovica je spavanje 6 eura po coveku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 6, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u dvokrevetnoj sobi. Jednokrevetna je 12 evra. Sasa, Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo prava adresa je Albesti 34-B nađoh flajerčić ostao u koferu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo Transalpine iz avgusta, kako to izgleda po lepom vremenu. Iseckao sam nešto na brzinu, zvuk je malo tiši i slika nešto lošija zboh YTa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Septembar 14, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza za TF krajem meseca Dal je kasno da se krene? Nije problem hladnoca, al ne bih voleo da udari neki sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 14, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan To se druze nikad ne zna. Meni bilo lepse vreme prosli vikend nego krajem Jula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 14, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Po meni idealno vreme za TF+TA je poslednja nedelja avgusta i prva nedelja septembra, a ispostavilo se da je i najstabilnije sto se padavina tice (t.j. odsustva padavina) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Januar 25, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko vec postavio ovu informaciju, ali eto nek se nadje: za sve one koji zele da obidju Rumuniju, mislim da im je ovaj sajt od velike pomoci. http://blog.carpathian2wheelsguide.com/en/main_page/ Takodje, isti momci su napravili aplikaciju koja moze da se skida dzabe za Android i iOS, sa marsrutama koje ce dobro doci. Mozete ih pronaci ovde. Izgleda da se neke placaju a neke ne. Nisam proveravao ali verujem da cete se snaci. Uzivajte! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aplikacija izgleda sjajno! Hvala Predraže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag80 35 Napisano Mart 9, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Темишвар Motocikl: Yamaha XJ600 S 1998 г. Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne sveze aplikacije sa mogucim destinacijama po Rumuniji. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.eventya.android.explorero 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meangi 0 Napisano April 7, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Macedonia Motocikl: MV Agusta Brutale 1090r 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko vec postavio ovu informaciju, ali eto nek se nadje: za sve one koji zele da obidju Rumuniju, mislim da im je ovaj sajt od velike pomoci. http://blog.carpathian2wheelsguide.com/en/main_page/ Takodje, isti momci su napravili aplikaciju koja moze da se skida dzabe za Android i iOS, sa marsrutama koje ce dobro doci. Mozete ih pronaci ovde. Izgleda da se neke placaju a neke ne. Nisam proveravao ali verujem da cete se snaci. Uzivajte! posto idem za Rumuniju na 12 april, dobro mi je doso ovaj informativni sajt . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 7, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Malo si poranio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 8, 2017 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh 12 april... ni brezuljak nece biti prohodan a kamoli planina neka... Pre oko 10 godina smo Joseph i ja isli u aprilu u gradic Sinaia iznad Brasova na Couchsurfing/HospitalityClub trodnevnu zurku. Bilo -11... sneg svuda... smrzli se k'o ***** a bili obuceni debeeeelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...