zorebre 177 Napisano Avgust 4, 2018 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam TA sa juga na sever,a TFsa severa na jug. A ovaj predlog usvajam za sledecu turu,samo do Vidina kroz Bugaristan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Avgust 4, 2018 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Tako predjem i preko Stare Planine usput..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 4, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Zore, ti vec vozio ovo? svaka cast, ...... a mislio da je to mission impossible da se uradi ...... i planirao najmanje 6 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Avgust 4, 2018 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Idi begaj,kakvih 6 dana,da me utepa zena? Ja prijavim da idem tetki da odnesem lek samo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 4, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima budala svakojakih...ja na primer. Krenuo sam jutros u 6 iz Ramnicu Valcea. Vozio do Curte de agres,sipao gorivo,izvezao tranfagarasan,sisao na Sibiu,vozio do Sebesa,odvezao transalpinu,spustio se preko novaka u targu jiu,vozio do turn severina,presao preko djerdapa u srbiju. Preko d.milanovca,v.gradista i pozarevca stigao u zemun kuci. Vreme 21:30. Znaci moze i prst u oko al boli. U ovom slucaju iskreno sve me boli i glava bubnja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Avgust 5, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zemunac to je zato sto si isao sam. Da si imao drustvo stajao bi svako malo. Te cigara te kafa te piski te kaki.Ali to ima i dobre strane. Posto si video da moze, sledeci put prosiri interesovanje pa potrosi malo vremena i nesto da posetis.Sent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 5, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svakako cu se vratiti opet tamo. Cak mi je super fora sa satorom i spavanjem u nekoj nedodjiji . Naravno u drustvu. Dal zbog vremenskih uslova ili vec zbog umora...transfarag mi je lepsi. Najlepsi deo alpine je bila magla i posle kisa. A svuda,svuda gori zemlja od vrucine. VID_20900201_043816_172.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ih lako se vama kurchit , kad vam kuca tu na prag rumunije ;p 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Avgust 11, 2018 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se mislim da opičim jednu brzu turu Bgd / TA TF nedelja - utorak. Je l’ bio skoro neko, interesuje me 7a kakvo je stanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Avgust 11, 2018 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je okvirno ruta, ako ima bilo kakav predlog ili komentar hvala unapred Nedelja / sutraPonedeljakUtorak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Avgust 11, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan @wiggin i ja se smucam na ovoj temi , skupljam informacije , plan mi je Rumunija ove godine , ako sve bude kako treba cak mi je i ruta dosta slicna tvojoj , ali bi ja to podelio na bar jos jedan dodatan dan ( godine , kicma i tako to ) za 7A sam i ja pitao , na 38 strani na vrhu imas doktorov odgovor , izgleda niko nije bio u poslednje vreme ako gledas , put na Google StreetView izgleda dosta lose , ali datum slikanja je 2012 , pa se nadam da su malo popravili put .... Jesi li razmisljao ovde da odes taj prvi dan ??? na tom istom StreetView put izgleda onako , ali je lep , krivudav i prolazi kroz mnooooogo manje sela nego ruta 67 ?? U svakom slucaju , verovatno ces pre mene , verujem da nisam jedini koga interesuje stanje tih puteva i opsti utisci , a ako budes pisao putopis , jos bolje !! Pozdrav ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 801 Napisano Avgust 11, 2018 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj put od Banje Herkulane do raskrsnice 67D i 67A je prošle godine bio jako loš. Rupa do rupe. Šteta jer je ambijent fenomenalan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 11, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka vas ne brinu sela kroz koja se prolazi. Rumuni voze preko 100 kroz njih. Okacite se za nekoga i gas. Ja sam pratio daciu logan,vozio je kroz sela 120,van sela do 150. Prileteo sam rumuniju. U povratku takodje. Samo jedan radar i patrolu sam video i to na auto putu kod Sebeša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Taj put od Banje Herkulane do raskrsnice 67D i 67A je prošle godine bio jako loš. Rupa do rupe. Šteta jer je ambijent fenomenalan.I dalje je isti. Nista nisu uradili da ga poprave a celom duzinom je posecen izletnicima.Sent from my SM-A530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kao i medvedimaSent from my SM-A530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, dragan_alumiroi je napisao: Taj put od Banje Herkulane do raskrsnice 67D i 67A je prošle godine bio jako loš. Rupa do rupe. Šteta jer je ambijent fenomenalan. Steta , izgleda bas lepa deonica ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, zemunac72 je napisao: Neka vas ne brinu sela kroz koja se prolazi. Rumuni voze preko 100 kroz njih. Okacite se za nekoga i gas. Ja sam pratio daciu logan,vozio je kroz sela 120,van sela do 150. Prileteo sam rumuniju. U povratku takodje. Samo jedan radar i patrolu sam video i to na auto putu kod Sebeša. Potpuno smo se pogresno razumeli ... ja bi da izbegnem sela i naselja bas zbog takvih budala , da vozim normalno ko covek .... i da vidim Rumuniju , a ne da preletim kroz nju ... zbog takvih vozaca , koje sam vidao cesto putem do Temisvara , izmedu ostalog , mi Rumunija i nije bas preterano privlacna ... kroz selo 120 ??? stvarno smo se pogresno razumeli ... Ako budem imao zelju za preletanjem , odoh na NAVAK ... Edit ... a verujem da ce nekome ta tvoja informacija biti od koristi , u to ne sumnjam ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 12, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Razumem te, i istog smo misljenja. To sam napisao jer je neko komentarisao da jako smara voznja kroz sva ta sela sa ogranicenjem 50. Samo sam hteo da kazem da niko ne vozi 50. Ono sto je moja preporuka za TA i TF su radni dani. Vikendom je lom vozila gore, kolone citave. Srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki xx 3 Napisano Avgust 13, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: sremcica Motocikl: cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Uh jebemti,izadjem na forum,da sebi razjasnim neke stvari posto planiram sa drugarima prvi put za Transalpinu preko Bele crkve sa dva nocenja,kad ovde svako svoju pricu da tek sad ne znam gde da organizujemo rutu i spavanje????pomoc:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 13, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar to nije odlicno.? Izaberes ono sto tvom ukusu odgovara i tako vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Avgust 13, 2018 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda krkljanac na TFNapred motoriA pozadi 5 km duga kolona (posle verovatno i duže)Pala stena na put, morali su da miniraju, ja sam sat i po čekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Avgust 13, 2018 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim dve stvari:1) radni dani OBAVEZNO2) malo je 2 noćenja, izvodljivo je, ali mnogo se propusti realno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Avgust 17, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan jel bio ko skoro u pansionu Jankovic, u curtea de arges? Jel rade i dalje? Ne mogu da ih dobijem telefonom, ima li neki noviji kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano Avgust 17, 2018 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Avgust 17, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja prosle nedelje ima par tabli po gradu ali Jankovica nisam mogao da nadjem. Na kraju stanem ispred pansiona Ruxi imali su samo trokrevetnu slobodnu sobu (ja sam) cena bila 100lei-21.5e ,nisam hteo dalje da trazim, fino cisto i pristojno. Ujutru se probudim u 6 dobijem kafu i kroasan od vlasnika, docepim TDMa na pumpi pored i pravac TF pa TA. U Novacima sam bio oko 13h pa mi bilo glupo tu da spavam a imam vremena, pa sam tako opeglao do Mirijeva. Prvi dan 545km drugi 754km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...