alexanto 6275 Napisano Četvrtak u 17:50 BJB Maxi Scooter Club, 6158 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Deran je u medjuvremenu nabavio retrovizore, iste kakvi su bili na Atlandži... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1203 Napisano Subota u 14:05 BJB Maxi Scooter Club, 528 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Karbonisanje u toku, sastavljanje u sredu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6275 Napisano Nedelja u 10:05 BJB Maxi Scooter Club, 6158 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovi mladi su navikli da u 2 reči "spičkaju" poruke na društvenim mrežama pa tako i na forumu... Mi stariji to malo razložimo... Kupljena karbon folija i sprej crni sjajni 3 u 1. Uz pomoć industrijskog fena skinuta stara karbon folija sa lajsni, očišćene alkoholom i uz solidnu borbu, nalepljene nove folije. Nosači vizira i maglenki naprskani sprejom prva ruka, naprskaću još jednom. Ostane mi da nogostupe za suvozača prelepim novim karbonom i plastiku koja ide u sredinu kormana. Deran je nabavio neku čudnovatu tečnost od Sonax-a da se vrati svežina crnim plastikama. Probaćemo uskoro. 6 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 159 Napisano Nedelja u 15:37 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima kako da crnim plastikama vratim život, probao sam te kondicionere za plastiku, oni rade svi na principu namažeš i dok ne uhvati prašinu ili se ne spere lepo je. Metodu sa vrelim vazduhom sam takodje probao, na dečijem toboganu, rezultat je ok, ali nije wow kao na youtube. Ostaje mi da probam da predjem sa nekim sprejem, recimo bumper spray, probam pa javim. Mislim da uspeh zavisi i od kvaliteta same plastike. Inače svaka čast za rad, a pogotovo moram da pohvalim pedanteriju u radionici/garaži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1203 Napisano Nedelja u 15:58 BJB Maxi Scooter Club, 528 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan @Betta Ja sam uzeo ovo, neko je na forumu preporučio.. probamo u sredu pa javim rezultat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5474 Napisano Nedelja u 16:00 Ne silazi, 4092 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Betta meni je @N.F.S. sredio plastike svojevremeno, pisao sam već par puta, fenom i nekim sredstvom na bazi amonijaka. To izgleda bolje nego kad je bilo novo. A trajno je, ne spira se. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3135 Napisano Nedelja u 16:32 (promenjeno) Drug član, 1438 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @andrej.Imao,probao,izdrzi 1 do 2 pranja a onda opet ponovo mora da se maže.To je mana a prednost je što tako dobro vrati originalni izgled plastike. Ako te ne mrzi da svakih 2 meseca ponovo mažeš ,super je stvar. Ovo što Boža priča je idealno rešenje..Čini mi se da se Neša ograđivao od tog postupka na dalje obzirom da postoji neki rizik..možda grešim. Promenio Nedelja u 16:34 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5474 Napisano Nedelja u 16:37 (promenjeno) Ne silazi, 4092 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, rizik je da mogu da se istope plastike u procesu, i trajno shebu. Pa retko ko to hoće tako da radi. Promenio Nedelja u 16:37 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...