alexanto 4916 Napisano Januar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što neki od Vas znaju 6. novembra 2010. posle sjajnog bajkerskog druženja na Fruškoj gori u povratku kući imao sam udes. U tom udesu i ja i moj ljubimac smo pretrpeli izvesne povrede...Moje su sanirane posle nekog vremena a sada je došao red i da se povrede na Atlanticu saniraju. Neke stvari su počele neposredno posle udesa da se rešavaju: Tako je zadnja guma zamenjena kod Mate u Mladenovcu. Učestvovali smo tako "ranjeni" i na Moto Deda Mrazovima a lepo vreme posle Božića sam iskoristio da Atlantica ponovim sa auspuhom. Tako smo nas dvojica odjezdili u Adu i ugovoren je izduv. Posle tri dana ponovo put Ade, sada na montažu... Auspuh je čučnuo baš po mojoj volji, bar što se izgleda tiče. Imam još nekih zamerki na glasnoću i to će biti rešavano u narednom periodu. Majstor Ištvan je već smislio rešenje... Koristim priliku da pohvalim rad, preciznost i profesionalnost majstor Ištvana. Svaka pohvala sa moje strane !!! Nastavak sledi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Januar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zajedno sa montažom auspuha, pao je dogovor sa majstor Ištvanom da se bočne emajlirane lajsne i prednja ( crna ) maska ispod vizira presvuku sa karbon folijom. Pošto za taj posao treba više dana, došlo je vreme da se Atlantic rastavlja na "sitne komadiće"...Da bih poskidao bočne lajsne potrebno je skinuti i prednje i zadnje oplate. To je značilo da voznje više nema. Logika Italijanskih dizajnera je malo pomerena...Plastike su prosto uzupčene jedna za drugu tako da je rasklapanje vrlo "zajebata" rabota... Međutim pošto od kukanja nema vajde... Majko mila ko će sve ovo ponovo montirati... Dakle Atlantic trenutno tako izgleda...A kad se setim kako je bilo do skoro... Teši me jedino da će biti još lepši i bolji ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Januar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kratak osvrt na povrede Atlantica... Plastika od desnog nogostupa je pukla. Bilo bi mnogo gore da nema crash bara... Desna strana kormana je iskrivljena Zakačaljke od kofera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Januar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od operacija će biti i LED-ilizacija. Uprkos obostranoj dobroj volji, Joška neće raditi LED-ilizaciju Atlantica. Jednostavno nema načina da se rasturaju štop lampe i prednji žmigavci tako da će za tu svrhu poslužiti gotovi LED segmenti. Više o tome kad budu moje vlasništvo... Joška će napraviti LED štop svetlo u katadiopteru od kofera i automat za žmigavce. Dogovor je takođe da Atlantic bude dopremljen kod Joške da se pod njegovim nadzorom montiraju LEDovi. Za farbanje Atlantica je zadužen naš kolega sa foruma Gargi. Desna bočna lajsna je već kod njega na reparaciji. Nakon toga sa ostalim lajsnama i prednjom (crnom) maskom ide kod Ištvana da se "karbonizuje". Tada će i auspuh biti odnet kod Ištvana da se urade prepravke po pitanju zvuka i buke... Nastavak sledi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Januar 16, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Lep auspuh. Okaci video da cujemo zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Januar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk će biti "okačen" tek kad bude po mojoj volji. Što se tiče oblika i preciznosti izrade, za majstora kao što rekoh... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i pažljivo druže pa će makina opet da zasija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Januar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i pažljivo druže pa će makina opet da zasija Čika Rajko ako si mislio da će ova silna ujdurma da prođe bez tebe - silno si u zabludi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vazda sam tu da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 16, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam ja lud, ali meni se tvoj Atlantic sad ovako rasklopljen mnogo više sviđa nego kad je "normalan". Nije više gradsko čedo, nego seosko divljače! Ali znaš da se o ukusima ne raspravlja, tako da, sretna ti bila "operacija Atlantic" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Januar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reći i ja sam se iznenadio kakav je rasklopljen...Ko iz "Pobesnelog Maxa"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Januar 17, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja nešto gledam,prodaj ti ovu silnu plastiku i teraj to... izgleda zahebano skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 17, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Vazda sam tu da pomognem Covek i sa gipsom je spreman da pomogne. @ Alex - Jedina stvar na tom auspuhu koja mi zapada za oci jeste onaj natpis "dragon" , nekako mi ne cuci. Jedva cekam nastavak operacije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 17, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ne izgleda kao popravka, nego vise kao update Srecan rad i da zasija sto pre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Gde ce ti dusa da ga ovako "rascerupas" Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 17, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reći i ja sam se iznenadio kakav je rasklopljen...Ko iz "Pobesnelog Maxa"... Uze mi tipke sa tastature ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Januar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Alex - Jedina stvar na tom auspuhu koja mi zapada za oci jeste onaj natpis "dragon" , nekako mi ne cuci. Jedva cekam nastavak operacije! Čovek je rekao: "Ja ću staviti nalepnicu, ako nije problem a ti kasnije skini ako ti smeta." Meni se lično dopada nalepnica - aludira na Akrapoviča...Zadovoljan sam njegovim radom i mislim da treba da ima logo proizvođača. Kada budem imao da platim Akrapoviča tada ću imati njegov logo a da se "švercujem" na priliči mojim načelima i godinama... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 17, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno sve je to stvar ukusa. Drago mi je sto je operacija krenula i pravo da ti kazem jedva cekam da vidim nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 17, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan sretan rad majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan srecno druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Januar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari ! Čim bude novosti - prijavljujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sretan rad prijatelju. A i ja bi da se prikljucim onima koji su rekli da ti AA izgleda veoma zahebano bez plastika ja bih na tvom mestu ozbiljno razmislio o farbanju u crno...mozda malo perli, ali veoma malo... imace, koliko vidim, ostecenja su manja, ali dovoljno velika da izlude coveka i da mora ceo da se farba. Bedak. Ajd, sa srecom i da se uskoro nadjemo na nekoj voznji. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Januar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za mog drugara nntom-a ! Atlantic će definitivno ići u istu boju u kojoj je i bio. Jbg i ženin skuter i Corsa su mi iste boje... Prvenstveno jer mi se ta siva metalik opasno sviđa. Menjaću samo detalje poput bočnih lajsni i prednje maske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 19, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Po meni vise mu "cuci" metalik siva nego crna, jer ga nekako zatvara ali to je ipak samo moj ukus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...