DjordjeMijailovic 2700 Napisano Januar 16, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo! Nisam fotograf, ne bavim se fotografijom, ali, kao sto kazu babe: "i corava koka neko zrno ubode"! Da ne bih prenosio slike ovde, na ovoj strani sam postavio neke svoje slicice, pa bih voleo da cujem komentare! Ako vam se neka svidi mozete je preneti u odgovor na temu. http://www.panoramio.com/user/4638016 Ako vam se svidi, mozda i pocnem malo ozbiljnije da koristim aparat! Hvala puno! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4514 Napisano Januar 16, 2011 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ali, kao sto kazu babe i nevina koka snese jaje. Ako vam se svidi, mozda i pocnem malo ozbiljnije da koristim aparat! Sve šta radiš, pa i ovo, radi za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Januar 16, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako sam ovo lose rekao Naravno Mislio sam vise cu objavljivati, samo nisam tako rekao Hvala na plusicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Imaš lepih fotografija, samo te molim da ih smanjiš kada ih kačiš na forum. Imaš razne programe za to, a imaš i kao opciju na photobucket-u i sl. Učestvuj u našim takmičenjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2700 Napisano Januar 20, 2011 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imaš lepih fotografija, samo te molim da ih smanjiš kada ih kačiš na forum. Imaš razne programe za to, a imaš i kao opciju na photobucket-u i sl. Učestvuj u našim takmičenjima. Izvinjavam se na velicini, bice smanjene ubuduce! Hocu, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...