ratboy 1389 Napisano Februar 20, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Materijal pravi U.S.Steel., iskreno sumnjam da i renomirani proizvodjači imaju svoje topionice no jaka marketinška odeljenja imaju sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan US Steel pravi poluproizvod, neko drugi kasnije od toga napravi materijal za lanac ili kariku, recimo. Čak i da imamo u zemlji takvog proizvođača, ako FKK nije u rukama ozbiljnog gazde, ne bi napravili ništa, kao što ništa ozbiljno i ne prave. Nemojte pogrešno da me shvatite, voleo bih da je obratno. Video sam, recimo, fabriku SKF u Geteborgu, e to je ozbiljna firma. bigbad86, ima više poslovica u vezi takvog razmišljanja: 1. Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji. 2. Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari. Za ulje OK, ima puno proizvođača čija ulja zadovoljavaju naše prohteve. I ja namerno nisam sipao Motul, već Bel-Ray. Ali i za lanac, ne mora DID, može i Regina ili neka treća firma, ali ne može to da košta 10 puta manje, veruj mi. U tom slučaju nešto nije u redu. Eto, kineski motori su dosta jeftiniji od japanskih, ali ima li razlike u kvalitetu? Ti na motoru imaš ozbiljan agregat, ja se ne bih igrao da staljam neki bezvezni lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan U pravi si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nisam mogao da odolim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Mart 11, 2011 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema odgovora na mail, poslah i na resto adrese sa sajta pre nedelju dana.... Toliko o ozbiljnosti... Cemu li sluze oni mailovi na sajtu? Da deluje savremenije i znacajnije valjda! Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Mart 11, 2011 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja rekoh da ne treba ni da pokusavas sa mailovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Kao bajker i dip.ing.maš. mogu vam reći da svaki lanc na izgled je skoro "isti", ali njegova namjena, čvrstoća, elastičnost, brzina rada, korak i sl. su veoma različite. Ja na svoju hiljadarku ga ne bih sigurno stavio, uz veliko poštovanje firme "Filip Kljaić". Ali to nemora značiti da nekad u bliskoj budućnosti " Filip Kljaić" ne bih mogao osvojiti proizvodnju takvih lanaca i biti konkutrentan na svijeskom tržištu nekim kompanijama sličnog proizvodnog programa, pa čak i samom DID-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze, ali samo ako ga DID kupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miric84 0 Napisano Maj 23, 2013 U prolazu, 1 post Motocikl: Kawaski ltd 454 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene savrseno sljaka vec 20k i sada cu novi da stavim jer idem na more.... naravno motor ima samo 50ks ali sa mojom voznjom bez izivljavanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 7, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proslo je dosta godina, vreme je da se pita da li se fabrika usavrsila, da li je neko koristio ove lance, da li je mozda FKK poceo da pravi nove lance? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 7, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo crno usavrsila, ugaseno to odavno, sve hale su rasprodali privatnicima za magacine. Poceli kao da prave neku malu fabriku unutar kruga fabrike al ni to nije zavrseno... Ne znam dal i dalje ima ta prodavnica koja prodaje lager lanaca, nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano April 14, 2019 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli u FKK Filip Kljajić Industry WWW.FILIPKLJAJIC.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...