Jump to content

Moto Zajednica

Naši padovi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 258 postova

Evo, da se i ja upisem u tu famoznu drugu grupu. Malopre sam pao sa Vespe, ali vise zahvaljujuci mojoj gluposti i neiskustvu. Nadam se da ce nekome pomoci  :)

Znaci, iz jedne opustene i polagane voznje, da bi izbegao guzvu na semaforu pokusao sam skrenuti na makadam preko trotoara.

Situacija mi uopste nije izgledala rizicno.

Elem, prilikom penjanja na trotoar, pri nekoj jako maloj brzini (manje od 20), prednji tocak zahvati nabacane kamencice i proklizne.

Pad nije bio strasan, ali sam slomio rucku od kvacila, pa se nisam mogao dalje voziti. Malo oderao koleno.

Kasnije, razmisljajuci sam pronasao dosta sitnih greskica koje su me dovele do pada,

1. bio sam previse opusten,

2. naglo sam doneo odluku da skrenem sa puta,

3. bankini sam prisao pod uglom,

4. bio sam nagnut prilikom penjanja,

5. zanemario sam razbacane kamencice,

6. sve ovo, iako sam bio svestan malih tockova vespe.

Eto, to bi bio moj prvi pad na prvom motoru u prvoj sezoni.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Evo, da se i ja upisem u tu famoznu drugu grupu. Malopre sam pao sa Vespe, ali vise zahvaljujuci mojoj gluposti i neiskustvu. Nadam se da ce nekome pomoci  :)

Znaci, iz jedne opustene i polagane voznje, da bi izbegao guzvu na semaforu pokusao sam skrenuti na makadam preko trotoara.

:-\ No, no preko trotoara.

• Zainteresovan, 845 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride

juce zamalo da imam prvi pad i to 2 puta... prvi slucaj,vozim se bulevarom oko 40km/h bas meracim,nailazim na raskrsnicu dje imam prvenstvo prolaza,zena ceka da presijece ulicu,pusta auto ispred mene,gleda me u oci,i nista samo krenu!!! ja na prednju pa zadnju,poce da nosi,pustih zadnju i nekako se mimoidjosmo,jer ona prodje kao da me nema,ali zato kad sam je stigao potrudio sam se da vise nikad u zivotu joj ne pane da pamet nesto tako bilo kom vozacu motora uradi...

dugi put,krivina spustam se sve ide super,kad motor poce da se stuca i izgasi se... nestalo mi goriva :) srecom ne znam ni ja kako se izvukoh

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ...

Dugo se vec spremam da opisem svoj prvi pad,ali nekako mi se nije dalo valjda zbog toga sto ne zelim da se secam a mozda bi trebalo stalno da imam na umu kako se lako moze desiti.

Bio je 30 septembar sezona vec na izmaku dan divan nedelja.Sa suprugom brzo pade dogovor da se posle rucka provozamo do Apatina nekih 60-ak km od nas da odemo na neku cardu i malo uzivamo.Sve je super odoh da naduvam gume i da sipam benzin da se ne smaramo posle oko svega toga ali...

Laganeze se spustam niz breg,vozim 40 maksimalno 50 vidim tipa hoce preko moje trake da skrene ulevo u ulicu,ja odpustam gas i spremam se da kocim medutim tip je vec presao malo u moju traku i stao kao pustice me da prodem ja ga sa motora jasno vidim gledam ga u oci vidim gleda i on mene ja dodajem gas medutim i on ponovo krece i stade ispred mene.Naravno ja panicno po kocnicama i sa nekih 15-20 metara kliznem na asfalt.Jos nisam ni udario u zemlju kontam "ne mogu da verujem sj... motor" e kada sam vec udario o put i klizao onda sam mislio "samo da prestane" misleci na to tumbanje i u jednom trenutku vidim ispred sebe branik i prednju masku od auta u koju sam udario i tako se zaustavio e kada sam to video izgledalo mi je toliko veliko kao kuca ispred mene a ja mali,posle mog zaustavljanja cujem kako motor udara u auto (tacnije tocak) i sve prestaje.Sreca nije udario u mene jer je od siline udarca polomio nosac amortizera na autu.Ustajem i krecem ka tipu sa namerom da ga pokidam jer sam bio totalno van sebe,medutim on blago telecim pogledom molecivo mi govori "izvini nisam te video,ne znam sta mi bi",ja njemu "covece mogao si da me ubijes jel ti jasno to?"Naravno odustajem od prvobitne namere oko fizickog obracuna. Onda policija uvidaj sud gde je on 100% kriv ne postovanje prava prvenstva prolaza.Uglavnom se se dobro zavrsilo po mene iako moram da priznam da nisam imao kacigu samo jaknu,od sada ne izlazim iz garaze bez kacige osim kada ga perem ispred kuce,mislim da sam naucio lekciju.Motor je na srecu prosao dosta dobro obzirom da su u stradali delovi koji su se moglo lako zameniti mislim nije se nista vitalno iskrivilo,stradalo je sledece:Far,km sat,maska,vizir,nosac fara,nosac visira,paucica kocnice,jedan retrovizor,mislim da nisam nista vise zaboravio.Imam i slike sa uvidaja pa pogledajte kako je bilo,i vidite sta smo napravili,posle popravke.]

post-514-1287899635553_thumb.jpg

post-514-12878996355958_thumb.jpg

post-514-12878996356454_thumb.jpg

post-514-12878996356843_thumb.jpg

post-514-12878996357235_thumb.jpg

post-514-12878996357628_thumb.jpg

• U prolazu, 33 postova

evo i ja u petak obnovio gradivo jedan lagani pad sa 60km/h. kako? nemam pojma. mislim da mi spao branik u prednji tocak. jakna i pantalone baceni ragi malo kriv korman ja malo lakat i kuk izguljeni i to je to.

• Svrati ponekad, 328 postova
  • Motocikl: Honda TransAlp XL600V

Malo ste pricali i o saniranjima posekotina i modrica,pa evo neko moje iskustvo sa zadnjeg"pada"i jedno koje nije bas bajkersko iskustvo ali dobro sad... vazno da imam jedno lepo resenje!

Kupio burazer motor u BG-u i sad posto nema dozvolu a slep bi nas odrao (150km smo daleko) resimo da odem ja da ga dovezem,a na tamo su me odvezli on i moja lepsa polovina!

Sve se lepo zavrsilo i on uzme motor,sednem je na njega i krenemo lepo kuci,imao sam par problemcica usput (levo ogledao pocetalo da se odsrafljuje iz lezista od vetra,izgubih se u Smederevu...) i nekako stigosmo obilaznim putevima do Markovca,tamo predjemo nadvoznjak i pravac Svilajnac preko onog mosta kod Moravske noci!

E tu nastaje haos,ispred mene ide neki mali plavi auto i drzi sredinu,ja ne vidim da iko ide sa druge strane mosta pa i ja hvatam sredinu IZMEDJU sina (na mostu su po dve ulivene u asfalt pa izmedju njih idu tockovi voza,znaci prakticno postoje 2 kanala sirine po 5-6cm i izmedju njih malo asfalta) ali vec posle 20-ak metara tip naglo prelazi udesno i iz suprotnog pravca se pojavljuje crveni stojadin,ja verovatno krenuh da se prebacim udesno ili da preteknem ovaj plavi auto ili neznam ni ja sta (stvarno se ne secam nicega) i u tom trenutku prednji tocak upadne u jedan kanal od tih sina i motor STAJE,podize se zadnji kraj ali posto nisam isao vise od 30-ak na sat umesto da se prevrne on posrne postrance ulevo,zakuca mi glavu u most,a nogu u ogradu mosta i onda se odbije na drugi bok!!

Ova moja kad je videla da sam pao poce da kuka (posle mene je isao jedan kamio pa oni kolima i nije videla odmah sta je problem i zasto svi stoje) ja samo ugasih motor,sedoh na ogradu i mahnuh ljudima da stanu,pokusah da skinem i kacigu ali su mi ruke bile kao tudje jer su bila obe odrane,leva na zglobu a desna na saci sa spoljne strane pa su utrnle i ona mi je pomogla da skinem kacigu,Nolan mi je ovaj put spasio glavu a i sama kaciga je dobro prosla,malo izgreban vizir kod slepoocnice,ko zna sta bi bilo da sam zveknuo most glavom pa makar i sa 30-ak na sat!

E sad bilans po mene je bilo ugruvano rame,jedno nedelju dana ga nisam mogao podici,levi kuk modar,leva cevanica od dekla spljeskana,pravo je cudo kako nisam nista slomio i evo posle 2 nedelje i dalje imam dve ogromne modrice (jedna sigurno kao lopta za rukomet recimo) a casica kolena je tek imala srecu,ogromna posekotina preko nje i modrica ko pesnica ali posle snimanja utvrdnjeno da nije slomljena,samo je nagnjecena i imao sam ekstra srecu sto nisam gore prosao jer sam bio u obicnim farmerkama,jakni (bez protektora),kacigi i obicnim patikama,koje su otisle na smece,Puma Sparco,bas mi ih zao ali bolje one nego noga!!

Ovih dana je malo burazer sredjivao motor i ispostavilo se da nije mnogo stradao,malo sam skenjao dekli (strci dosta sa strane kao kod BMW Boxera glava cilindra) i to glupo levo ogledalo i jedan migavac,a tek danas je utvrdio ono sto sam odmah posumnja,da su gume meke i da su dosta pomogle da padnem,prednja je bila oko 1,5 bara a treba valjda duplo toliko,ne secam se sta mi rece,uglavnom da sam isao brze gore bi bilo,sreca pa ne divljam a i ovo je enduro pa nisam ni mogao preko 80-90km od vetra i da sam hteo!

E sad,doktor je prepisao neki Hepalpan ili tako nesto jer su modrice bile ogromne i cela noga mi je bila otekla pa da se ne stvore trombovi i vremenom infekcija pa i gangrena (doktorove reci),ali je zence kupilo kremu a ne gel pa sam to batalio (bolelo je u p.m. utrljavati to na sve modrice dok se ne razmaze jer je gusta kao eurokrem iz frizidera) pa sam presao na Hepatrombin,e to cudo je EKSTRA,posle utrljavanja ne prodje vise od 10 minuta i cela noga mi utrne,on ili ispari ili upije meso pa ne prlja odecu,a noga je kao nova sto se tice koriscenja (prvih nedelju dana nisam mogao da ustanem iz kreveta za manje od 2 minuta),tako da svakom ko zaradi modricu preporucujem to cudo,jos sam ga mazao preko ove kraste na kolenu zbog modrice oko nje posto je,posekotina bila plitka pa nije trebala da se usiva i krasta se osusila nesto brze zbog njega i otpala bez problema!

A danas sam cistio ribu sa sinocnjeg pecanja i bas kad sam zavrsavao zadnjeg karasa (ne babusku nego zlatnog karasa ako ima ribolovaca koji citaju ovo pa ih zanima) i zazvoni mi mobilni,dok sam se snasao noz mi je zavrsio u palcu i zasekao sam oko centimetar mesa njime,kad je to siknulo... Jedno 5 minuta sam ga drzao pod hladnom vodom,prst mi se smrzao ali ono nije prestajalo da krvari,pa mi je zence donelo jedan odlican sprej koji je u sustini neki hanzaplast,samo sto se ne lepi na ranu kao onaj klasicni nego je u spreju,i bogami pece ko djavo kad se naprska,ali zatvori ranu za nekoliko sekundi i dezinfikuje je,i sad mi je rana kao deo prsta opet i da nije one linije gde je noz zasekao ne bi se ni poznavalo,zatvorio je kao super lepak!!

P.S.Ovo ipak ne bih preporucio da radite kao trajno resenje,posebno ako je rana nastala od metala ili neceg prljavog (nekog dela motora pri padu ili dela vozila u koje ste udarili ili...) jer ako niste primili tetanus a zatvorite ranu i ne odete kod lekara,moze biti i jos gore nego da ste koristili obican hansaplast,ja sam"sreca"nabo stopalom ekser pre desetak dana i tada primio tetanus pa sam mogao da je zatvorim iako je od noza,i evo kao nov sam a ovo je recimo odlicno resenje za prirucnu apoteku na putu,jer je ovaj sprej od 32.5ml i velicine veceg upaljaca,tako da moze da se nosi bilo gde,samo neznam gde ima da se kupi jer je ovaj koji ja imam iz Austrije a proizvode ga u Nemackoj,samo pise Hansaplast Spruhpflaster pa ako zna neko gde ima ovde nek javi ostalima,mada i meni ponestaje vec!

Pozdrav 8)

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Liberty 125&KLE 500

Hm pad..imao sam srecu kad me je u Prizrenskoj izuo lik sa crnim pezoom i to sekuci dve pune linije! Ne secam se samog pada i proklizavanja ali se dobro secam mog motora koji je lezao iscasen i prve misli:'' shta je ostalo od moje makine??"  Sledece shto sam registrovao je da je SMRAD uz potpis zapalio ka Trgu Republike i to kroz crveno! U celoj guzvi,plus pesaci koji pritrcavaju da pomognu,pokusaja da ustanem i dodjem do motora nisam uspeo da vidim SMRADOVLJEVU tablicu nekako sam uspeo uz pomoc prisutnih da se sa raskrsnice"evakuisem"na trotoar,prilazi neka devojka i daje mi papir na kome je broj tablice  mrmota- ubice. Tek posle razgledanja bajka poceh da se bavim sobom-epilog,rascvetan levi shtitnik kolena,naprsla kaciga ,pocepan rukav,oguljena butkai podlaktica i bol u rebrima. E sad ono najvaznije:9.30 pre podne,centar,raskrsnica-nigde zandara!!!?!!, mobilnim se javljam drugaru koji ima veze i dajem mu broj tablica sa cedulje,posle pola chuke javlja da ne postoji taj auto sa tim brojem! Po toj registraciji odvalio me beli kec pick-up!? Saznajem da u takvim slucajevima obicno istrci saputnik iz auta ubice i u onoj guzvi ,kao, da ti broj nekog  slucajnog ni krivog ni duznog uzorka  a smrad- furne! Ponekad zazalim shto nismo organizovani kao taksisti pa da se tim imbecilima za volanom naj....o keve!Eto ideje za razmishljanje,nekii nash  call centar..

Dok takav neki ne naj..e nece se prizvati pameti i tretirati nas kao punopravne u saobracaju!Dzaba pridrzavanje propisa,brzina ,signalizacija,uvek smo mi krivi shto nas nisu videli, Trebalo bi da im ga damo po defileu u shpicu jednom nedeljno pa da nas vide!!!!!!

Nisam besan zbog onoga shto mi se desilo,verovatno bi se zavrsilo sa varijantom dooobro brate,nema problema,dogovoricemo se i to je to! Besan sam zbog svih onih koji nisu sa nama ili su ostali bogalji za ceo zivot jer ih neki skot NIJE VIDEO!Pozzz svima i..ne veruj cetvorokotachu!!

• VKV skupljač puževa, 219 postova
  • Motocikl: TRABAKULA

Evo , prođe skoro godinu dana od mog "čukanja" ... Tačnije , 07.06.2007. godine me magarac iseče na Novom Beogradu ! Čovek je sa uključenim levim žmigavcem uleteo u desnu traku i naglo kočio na samo metar od mene ! Kretao sam se brzinom od čitavih 60 km na čas ... Srećom !!!! Motor ga nije ni pipnuo , ali ja jesam . Evo šta je ostalo od zadnjeg dela auta posle mene ! Ipak , najviše me boli što i dan danas nisam naplatio štetu od "Dunav" osiguranja , iako imam izveštaj od policije i presudu od suda u kojoj se potvrđuje da nisam kriv ! "Gospoda" iz osiguranja su me 'ladno otkačili !

Dakle , braćo i sestre bajkeri , čuvajte se od ludaka , a još više od osiguravajućih kuća !

Ponavljam , motor ga nije ni pipnuo , ali ja jesam !!! K'o da ga je supermen zviznuo od pozadi , a ?

post-1403-12878996652022_thumb.jpg

post-1403-12878996653936_thumb.jpg

post-1403-12878996654353_thumb.jpg

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Kako sam lepo ljosnuo na pravac!! Da nebih prosao kroz zuto naglo kocenje, mokar asfalt plus bela stelica i TRAS izvolte patos!!E zato ne stajem vise  kad mi se pred nos upali zuto!!

• U prolazu, 54 postova

Evo , prođe skoro godinu dana od mog "čukanja" ... Tačnije , 07.06.2007. godine me magarac iseče na Novom Beogradu ! Čovek je sa uključenim levim žmigavcem uleteo u desnu traku i naglo kočio na samo metar od mene ! Kretao sam se brzinom od čitavih 60 km na čas ... Srećom !!!! Motor ga nije ni pipnuo , ali ja jesam . Evo šta je ostalo od zadnjeg dela auta posle mene ! Ipak , najviše me boli što i dan danas nisam naplatio štetu od "Dunav" osiguranja , iako imam izveštaj od policije i presudu od suda u kojoj se potvrđuje da nisam kriv ! "Gospoda" iz osiguranja su me 'ladno otkačili !

Dakle , braćo i sestre bajkeri , čuvajte se od ludaka , a još više od osiguravajućih kuća !

Ponavljam , motor ga nije ni pipnuo , ali ja jesam !!! K'o da ga je supermen zviznuo od pozadi , a ?

Pa sto nisi uspela da naplatis?

• Svrati ponekad, 216 postova

Hehe, pa da je "-la" mozda bi i uspeo!  ;D  :P8)

• U prolazu, 54 postova

Hehe, pa da je "-la" mozda bi i uspeo!  ;D  :P8)

hahhaa ne vidoh.....lapsus:P

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: Sprint Prince

Ajde da pisemo o svojim padovima , mozda ce to edukativno uticati na mladje clanove naseg foruma i pomoci im u datim situacijama.

Ja nisam pao ni jednom :)

Ali me u zadnje vreme bije maler - prvo su mi popucali ligamenti na levoj ruci, dok sam "palio" - motokultivator :)  Taman sam se oporavio, i u nedelju rešio da isečem mog starog Trabanta, ali se na kraju isekoh - ja :(  Zakačio me stub krova, i to dobrano. Što bi rekla moja žena - "što se vataš posla, kad si trapav" :)

post-3192-12878996878111_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 165 postova

Danas sam pao sa motora.I to ne da sam pao nego sam se razbio kao tikva.Sve se desilo u trenutku,nisam ni bio svestan da padam.Razlog je klizav kolovoz i losa prednja guma a dobra kocnica.Proklizao prednji tocak i ja zavrsio na betonu.Ono sto me raduje u svemu tome je da sam izuzetno spretno pao.Brzina nije bila bezazlena,kaciga naravno NIJE bila na glavi (znam,znam...) ali sam bio toliko svestan da sam pustio motor da klizi a ja se docekao na ruke i napravio nekoliko kolutova na opstu radost nekoliko stotina ljudi koji su u tom trenutku bili na bulevaru Oslobodjenja.U stvari pao sam zbog dve plavuse koje su htele da predju put a ja naglo ukocio da ih propustim kako bi ih smeknuo.Eto,ponovo sam nastradao zbog zena.

Posledice.Nabijene obe ruke,desna verovatno i slomljena sudeci po kolicini bola.Razbijeno koleno.Motor izderan sa leve strane,vece stete na svu srecu nema.

Rezime.Danas kupljena nova zadnja guma,u ponedeljak stize prednja.

• Svrati ponekad, 103 postova

Ovo sam preslikao bankinu  sa mosta.Noga se okrenula za 360 stepeni i ostala tu gde jeste ali unutra nije ostalo nista.Vise armature imam u nozi nego Petronas kule.Posle cetiri operacije,godinu dana bolnica i banja na kraju me nekako zakrpise,kako tako.Malo radi,malo ne radi ali jos uvek je na svom mestu,doduse duplo tanja od leve ali ko mi je kriv sto imam debele noge.Pamet u glavu.

post-762-12878997085852_thumb.jpg

post-762-1287899708681_thumb.jpg

• U prolazu, 31 postova

Pa da pocnem...

Prva i najgluplja situacija:krenuo kod ortaka,avgust je bio,ja na skuteru Peugeot Speedake 50 '98,upadne mi komarac u levo oko,pusti kiselinu,zatvorilo mi se i desno...naishao sam na lezeci i trucnuo i cistim refleksom stisnem prednju kocnicu na sljunak koji je bio nanet posle lezeceg...imao sam samo dux i sorc...prosao sam sa manjim ogrebotinama...;)

Druga ozbiljnija:vracam se sa treninga,umoran i jedva cekam da stignem kuci da se malo odmorim,bio je pocetak sezone...idem polako,ne toliko prometnom ulicom,ispred mene se krece Opel kadet karavan,bez migavca i kocnice prelazi u levu traku,ja pomislim u sebi: "verovatno ce na parking...",koji se nalazio na levoj str. ulice na 20m...dodam gas i prestizem ga...medjutim,vozim isti Peugeot od 50ccm,stigao sam do njegovog branika,on je naglo smotao u desno...hteo je da se parkira ispred svoje zgrade...udario me je u zadnji tocak i motor se zarotirao a ja sam iskocio sa njega...imao sam 13 god...povrede: napukao levi lakat,iscaseno rame,napukla casica na kolenu i josha brojne ogrebotine...nisam ni kacigu imao...a motor deformisan...:)

I frishka...jucerasnja(12.05.2008): kretao sam se Bulevarom Kralja Aleksandra o Vukovog spomenika ka skupstini (u beogradu)...krenuo sam lagano sa semafora a do mene lik mu je dao po gasu (u kolima je bio naravno),stizem ga lagano sa nekih 80km/h,i kreten krece da ulazi u mene,ja naravno nabadam na kocnicu i usporavam,ali ne dovoljno i pocinjem da bezim levo do ivicnjaka,...kako sam jos uvek stiskao kocnicu i oborio motor koliko je to bilo potrebno,prokliza mi prednji i opruzim se po ulici...motor mi je izgreban po levoj strani,pukla rucica,vozaceva nogara,...sva sreca pa sam imao sve sem rukavica inace bi mi pored ruku i ceo trbuh bio izlizan...klizao sam po uzarenom asfaltu 15-ak metara...koza mi je spaljena na levom dlanu,napukla mi koska na levom izvidjacu;),izguljeno koleno i kuk...a kaciga izgrebana na celom prednjem delu... (slajdovao sam na kacigi po ivicnjaku)...nishta od naplate stete jer nemam A (imam 16 god)...e da pao sam sa Honde CBR600rr '05...:(

Ljudi pamet i glavi i uvek full oprema!!!

• Svrati ponekad, 278 postova

auu brate..

(slajdovao sam na kacigi po ivicnjaku)...

hvala Bogu pa mogu da se smejem ovome..! ko zna sta bi bilo bez kacige..

ccc, eh ti kreteni izkompleksirani..

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Pa da pocnem...

Prva i najgluplja situacija:krenuo kod ortaka,avgust je bio,ja na skuteru Peugeot Speedake 50 '98,upadne mi komarac u levo oko,pusti kiselinu,zatvorilo mi se i desno...naishao sam na lezeci i trucnuo i cistim refleksom stisnem prednju kocnicu na sljunak koji je bio nanet posle lezeceg...imao sam samo dux i sorc...prosao sam sa manjim ogrebotinama...;)

Druga ozbiljnija:vracam se sa treninga,umoran i jedva cekam da stignem kuci da se malo odmorim,bio je pocetak sezone...idem polako,ne toliko prometnom ulicom,ispred mene se krece Opel kadet karavan,bez migavca i kocnice prelazi u levu traku,ja pomislim u sebi: "verovatno ce na parking...",koji se nalazio na levoj str. ulice na 20m...dodam gas i prestizem ga...medjutim,vozim isti Peugeot od 50ccm,stigao sam do njegovog branika,on je naglo smotao u desno...hteo je da se parkira ispred svoje zgrade...udario me je u zadnji tocak i motor se zarotirao a ja sam iskocio sa njega...imao sam 13 god...povrede: napukao levi lakat,iscaseno rame,napukla casica na kolenu i josha brojne ogrebotine...nisam ni kacigu imao...a motor deformisan...:)

I frishka...jucerasnja(12.05.2008): kretao sam se Bulevarom Kralja Aleksandra o Vukovog spomenika ka skupstini (u beogradu)...krenuo sam lagano sa semafora a do mene lik mu je dao po gasu (u kolima je bio naravno),stizem ga lagano sa nekih 80km/h,i kreten krece da ulazi u mene,ja naravno nabadam na kocnicu i usporavam,ali ne dovoljno i pocinjem da bezim levo do ivicnjaka,...kako sam jos uvek stiskao kocnicu i oborio motor koliko je to bilo potrebno,prokliza mi prednji i opruzim se po ulici...motor mi je izgreban po levoj strani,pukla rucica,vozaceva nogara,...sva sreca pa sam imao sve sem rukavica inace bi mi pored ruku i ceo trbuh bio izlizan...klizao sam po uzarenom asfaltu 15-ak metara...koza mi je spaljena na levom dlanu,napukla mi koska na levom izvidjacu;),izguljeno koleno i kuk...a kaciga izgrebana na celom prednjem delu... (slajdovao sam na kacigi po ivicnjaku)...nishta od naplate stete jer nemam A (imam 16 god)...e da pao sam sa Honde CBR600rr '05...:(

Ljudi pamet i glavi i uvek full oprema!!!

Nemoj da me pogresno shvatis (na kraju krajeva nije moja stvar da se mesam niti da ti popujem) ali ... da ti nije CBR600rr malo mnogo za 16 godina? Mislim sa 50 na 600...  ::)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja