neven bmw 2 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: kikinda Motocikl: F650st Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 god sam porucio full service manual by Clymer, ima sve od jacine sijalice, stelovanja ventila, raznih zazora do sema elektro i blok. Znaci sve je po segmentima opisano i skicirano. Ako nesto radite na motoru a nije jasno mogu vam iskopirati i poslati(platicete samo troskove kopiranja i slanja) Pozdrav Neven 063/447-800 Kikinda http://clymer.com/Book.aspx?bid=815&title=Clymer+BMW+F650+1994-2000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 14, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od tebe ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis da skeniras i postavis na forum fundurasa, ja sam pokusao da pronadjem manual ali su mi svi obecavali na nemackom i li francuskom? Ili nam barem reci dgej si ga nabavio? :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Januar 15, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Drugari.... a jel vi mene zahebavate? pa jel vidite ovaj prvi link iznad ovog drugog sto mi je u potpisu? pa braco sto bacate pare na originale kad ima lepo download... evo ponovo prilazem link... http://rapidshare.com/#!download|631l35|231518212|BMW_f650_OCR__fuchisa__Clymer_1_.rar|33776 ziveli mi vi i ... naravno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, uopste nisam obratio paznju,sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Januar 17, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan heheh... pa tebi sam bar 3x rekao ps. posle 2 meseca ne paljenja upali furuna na prvi kljuc ... naravno mali sauk ali prosto sam se iznenadio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan pa mora neko da bude i glup na ovom forummu,ebga :jee: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neven bmw 2 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: kikinda Motocikl: F650st Prijavi odgovor kao problematičan Manual je na Engleskom, nemogu skenirati posto ima 400 str. Cena nije bila neka 23 US dolars!!! Gde god da krenem uvek je u top casu(za svaki slucaj)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...