đunta 4181 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Al te tvoje ostavljaju tragove po parketu, pa em će ga nađe em će posle morati da glanca pod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 23, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru,sta ce ti taj gadget?Taj ne zna da pokazuje potrosnju ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, jbg, i to što kažeš... Moraće očigledno Rajko sam da se odluči koje če flekice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, jbg, i to što kažeš... Moraće očigledno Rajko sam da se odluči koje če flekice... Koje god da izabere, Goca mu za vratom. A gips će biti montažno-demontažni, samo za izazak. @Joska, umesto skotoilera, treba mu motor oiler, boca sa crevom za u motor, pa kad potroši, ima da vidi golim okom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan UUuuh, ubiće nas Rajko što mu offujemo temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan UUuuh, ubiće nas Rajko što mu offujemo temu! Ti si vlas, ja se popvinujem tvojim odlukama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neće ve pobije bre, taman me malo animirate...crkoh od dosade Ne dirajte mi moje gedžete, uskoro ima još da ih naslažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Neće ve pobije bre, taman me malo animirate...crkoh od dosade Ne dirajte mi moje gedžete, uskoro ima još da ih naslažem. I meni, i meni...Kad dođe makina, ima ti razgibavam stopalo samo tako, ja ima, ,a ti trčkaraš i montiraš po motoru, ja kuvam i služim . Šalu na stranu, znaš da smo pričali o onom Fibrinom projektu, ablender sa vezivanjem na sirenu i automat 4 migavca sa opet različitim modovima, između ostalog i onaj "Emergency" sa ubrzanim i naizmeničnim radom migavaca kombinovanim sa biperom, upravo za provlačenja. Evo sad oštri vijuge kad ne moš ništa drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan rajko sto brzi oporavak i sve naj. rafter zr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala rafter, evo trudim se da što pre stanem na noge Milence, sve ćemo to a i još mnogo više, pravi spisak...matori smo, zaboravićemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne mo me svrstavaš sa sobom matorcu jedan. Svašta mi palo na pamet, pun sam i deja a i veoma uporan, da ne kažem drugu reč. Samo se ti oporavi, zaboravi nezgodu, izbriši iz glave i refleksa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti oporavi, zaboravi nezgodu, izbriši iz glave i refleksa. Auh... da preboli, to svakako, ali da zaboravi, to nikako Ne bi valjalo da opet tako prođe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 23, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pod zaboraviti, mislio sam da ta nezgoda ne utiče na buduću vožnju, da nema zort ko kad naiđe Goca.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Brz i uspesan oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aufff, tek sad videh temu, pa dok sve procitah... Arakise, zelim ti brz oporavak, da sto pre sredis maKinu i da ti ovo bude poslednja nezgoda u sledecih 50 godina! P.S. izvini, ali... Scuba, jesi li siguran da se viljuska nije vremenom iskrivila pod teretom gadzeta a ne od sudara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 25, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Palac je glavna tema 'mšija? Neko mi predloži, da ga ne o'dajem... Brz oporavak želim !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Možda je ovo na temu, ali je možda i Đunta zaslužio neki smajlić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 26, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se tu vodila neka borba oko onih gadget-a Daj im slobodno,neka se raduju. Na TA ce svakako ici ovakav kao na slici A jos je i plavi za decake Za sada radi samo splash screen,ali i to je nesto (jer do juce nije radilo ni to ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 26, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan BSOD Samo da ne pretjerate sa "cool faktorom" kod tih gadget-a ... da se slucajni prolaznik ne "zaljubi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAaaaaaaaaaaaaaaaa! Hoću ja jedan AT splash screen! Nacrtaću ga sam, samo daj dimenzije Čika Rajko, mimoiđosmo se mi danas, a? Jbg... vidimo se prekosutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A dešava se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filozof 11 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, kad bi od svake želje i pozdrava Arakisu bilo malo bolje, do sada bi trčao i vozio! Brz oporavak želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 27, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre neko vece svratio do bolesnika, ocekivao sam nepokretnog jarca kad on juri macora i chinchilu po stanu... i to bez staka!!! Nie mu nista bWe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17174 Napisano Januar 27, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Sredinom prošlog veka decu nisu pravili ko danas ("na brzaka", pa šta ispadne)! Jok brate, nego se to radilo lagano i vodilo se računa o svakoj sitnici! I onda je sasvim normalno da kad takvog opauči auto (ili nešto veće), lepo ustane (ukoliko je kojim slučajem pao), otrese prašinu sa sebe i eventualno ukaže pomoć onom što ga je lupio. Ovog puta Rajko bio naivan i neopezan, pa ga odvukli u bolnicu i tamo ga "urnisali". 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...