crnisin 165 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem KTM LC4 Adventure R,1999-o godiste, replika Dakar 98', presao 34000 km, registrovan do 06.2011. Odlicno stanje, dosta Touratech opreme,nosaci kofera, grejaci rucki, napajanje 12V i.t.d. Cena 3500 eur, tel: 065/822 4336 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra motor . Bio moj pa pouzdano znam da je dobar . Preporuka !!!!! Srecno i da ga brzo prodas . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra motor . Bio moj pa pouzdano znam da je dobar . Preporuka !!!!! Srecno i da ga brzo prodas . Pozdrav !!! Hvala druze,naisao mi veliki Adv( 950 ) pa ovaj mora na licitaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Joj druze , ti 950 nisu nesto . Malo sam se raspitivao za prijatelja ovih dana i da ti kazem po meni katastrofa . Tj. promasaj . Bolje 990 nego puuuuuno kosta . Ja cu verovatno tamo na leto ako prodam i Varadera i xl-a uzeti lc4 adventure . Ipak dobijem 2 u 1 . I za off road , a moze da potegne i na duzu voznju . Tako da ti je ovaj model interesantan nego samo cekaj naici ce neki kupac . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Januar 13, 2011 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u, gde moze da se nabavi ta rebrasta providna folija protiv grebanja sto si zalepio na prednjim plastikama sa strane ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u, gde moze da se nabavi ta rebrasta providna folija protiv grebanja sto si zalepio na prednjim plastikama sa strane ? Nije off, doneo drugar iz Amerike,ima ovako u formatu 20x40 cm pa krojis kako ti odgovara ili u vec spremljenom setu za odgovarajuci model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Joj druze, ti 950 nisu nesto. Malo sam se raspitivao za prijatelja ovih dana i da ti kazem po meni katastrofa. Tj. promasaj. Bolje 990 nego puuuuuno kosta. Pa nije bas tako... Ako je 950 u dobrom stanju - treba ga kupiti. Vazi isto sto i za sve ostale motore, stanje je sve. A pojedine sitnice se lako daju srediti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da kazem opet ali da ne off-ujemo coveku oglas . Iz raspitivanja za drugara jer on hoce da kupi motor a ne ja kazu ovako . Nije jedan reko nego nekoliko . Kazu da nov iz fabrike oce da potrosi i do 300 gr ulja na 1000 km . A kad ga bolje i muski potegnes kako treba i do 1 l . Ako oni lazu onda i ja pricam bez veze . Jos pored toga kazu za probleme sa uljnom pumpom koja je postavljena tamo gde ne treba , vodena pumpa losa itd.... Spisak poduzi . E sad pitanje je da li treba da se izdvoji toliko novca da se kupi motor koji nije po meni doradjen . 990-ici skidam kapu i ja bi ga uzo ( nema boljeg ) ali 950 ????? . Ako nekog znas slobodno mi pusti na pp broj da dam coveku da se cuje jer je jos zagrejan za 950 . Druze izbvini sto ovako po tvom oglasu . Ali bar je na vrhu !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Lazu... I pricaju gluposti. Ocigledno. Koja je poslednja cena za LC4 Adv.R Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lazu... I pricaju gluposti. Ocigledno. Koja je poslednja cena za LC4 Adv.R Svakako treba prvo videti motor pa pricati o ceni,korekcija cene je moguca uz korekciju opreme. Otprilike ovako, cena dole - oprema dole . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...