BaneVuk58 8344 Napisano Mart 24, 2024 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam za 8 godina prešao 25K......pogotovo mi matori, vozimo iz zadovoljstva i kvalitetno. Ne ložim se za neke ture samo da bi se hvalio sa kilometražom.....i uz više motora u ergelu teško je nabiflati kilometre. Vidi se po motoru koliko je prešao i kod koga je bio.Solo rajder sa stolicom i osmehom 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sabijam kvalitetne kilometre po mojom merilima, doduse ni upola kao mlad. Kolima godisnje do 6kkm i zato na motoru puno vise. Racunam da ovaj tip i slicne motore i preko voze matorci kao ja , a sigurno bolje stoje i finansijski a i sa slobodum vremenom. Znaci sigurno ne prave 2000 godisnje. Da, stanje je bitno i vidi se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Mart 26, 2024 Никад не једи жути снег!, 735 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Него, кад ћемо да правимо неке мајице и да се окупљамо на неком пиву? Гледам колеге у другим клановима па сам помало љубоморан... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano Mart 26, 2024 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ti je bila ideja @Throttle Addict ali se nikako nismo mogli da dogovorimo što za idejno što za finansijsko rešenje tako nek' ostane i sad. Ne bih prolazio ponovo sa natezanjem ....tako nek' ostane samo na nekom druženju i Solo rajder sa stolicom i osmehom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Mart 26, 2024 Никад не једи жути снег!, 735 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Да, била расправа на вибер групи и никад није заживела... нуклеарна физика изгледа... али, у праву си. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano Mart 26, 2024 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno imam majice od svih mojih motora....malo mi glupo da nosim Ducati majicu na Yamahi. Ne služe mi ni zašta osim kad perem kola ili kosim travu...tako da više ne kupujem slično Solo rajder sa stolicom i osmehom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Mart 26, 2024 (promenjeno) Никад не једи жути снег!, 735 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan On 11/3/2020 at 3:30 PM, Ninja66 said: Nism se jos led-ovao, nakanjujem se kao gladan... Bas zbog rasipanja svetla, dobro sam ocoravo. Da li zastitna guma dobro sedne, zbog hladnjaka ? Бане, не нађох одговор за ово...? Вреде ли сијалице и даље? И ја би да ставим неке, магленке mi беле а фарови жути, не иде... H4 SET PHI ZES chip 8000LM - SREDNJE/DUGO/MAGLENKU - H4 - LED sijalice za dugo, srednje svetlo,maglenke i poništivači - LED SVETLA I OPREMA - PROIZVODI BEAR.RS <p>LED SIJALICE ZA SREDNJE/DUGO SVETLO, MAGLENKU H4 SET PHI ZES chip 8000LM</p> <p>BAZA SIJALICE H4</p> <p>UGAO 360 STEPENI</p> <p>2 X SIJALICA 4000LM+4000LM... Promenio Mart 26, 2024 član Влајко 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano Mart 26, 2024 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Te sam stavio ja na predlog elektro guru-a @Arakis ...bacaju lepo, naštelivao lepo, ne smetaju nikom, a blicaju brutalno@Ninja66 Kupio sam na Ali-ju druge univerzalne zaštitne gume....nisam hteo da sečem originaleSolo rajder sa stolicom i osmehom 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Mart 26, 2024 Никад не једи жути снег!, 735 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ако имаш, пошаљи линк за ту гуму... Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano Mart 26, 2024 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ако имаш, пошаљи линк за ту гуму... Хвала! Page Not Found - Aliexpress.com A.ALIEXPRESS.COM Solo rajder sa stolicom i osmehom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano Mart 26, 2024 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti izašlo??Solo rajder sa stolicom i osmehom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1562 Napisano Mart 26, 2024 (promenjeno) Никад не једи жути снег!, 735 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ради линк, све ОК Promenio Mart 26, 2024 član Влајко 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam montirao podizače ručica na svojoj FJR. Imao sam u planu da zamenim i tegiće na krajevima ručica, medjutim, kada sam odvrnuo postojeće fabričke, u cevki volana su ostale gume sa navojem u sredini. Pitanje je: da li je to moguće izvući bez da se iste unište, ili su ubačene unutra i zalivene "za zauvek", kao kod BMW motocikala, npr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 26, 2024 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @SHOKLA mogu da se izvuku. Gume su u biksni, cela izlazi lagano radapcigerom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 27, 2024 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 3. 2024. at 23:19, Darko Floyd je napisao: @SHOKLA mogu da se izvuku. Gume su u biksni, cela izlazi lagano radapcigerom. Kakav radapciger? Gumeni sileni su utisnuti u cevki guvernale, a u sredini su biksne sa unutrašnjim navojem, u koje se ušrafljuju tegići. Kako im prići i izvući ih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10463 Napisano Mart 27, 2024 (promenjeno) Drug član, 3399 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, SHOKLA je napisao: Kakav radapciger? Gumeni sileni su utisnuti u cevki gucernale, a u sredini su biksne sa unutrašnjim navojem, u koje se ušeafljuju tegići. Kako im prići i izvući ih? Ostali duboko pa ih ne može šraf dohvatiti, tako ja kad sam stavljao štitnike ručki odgurao, koliko se sećam vadio sam sa šrafcigerom,pa sa jačom žicom, malko je nakrivio na kraju... Jeste nezgodno. Eksperimentiši... Promenio Mart 27, 2024 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 27, 2024 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, SHOKLA je napisao: Gumeni sileni su utisnuti u cevki gucernale, Nisu. Utisnuti su u biksnu a biksna u cev ručice. Ako stignem sutra ću ti slikati kako izgledaju kad se izvade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 28, 2024 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Darko Floyd je napisao: Nisu. Utisnuti su u biksnu a biksna u cev ručice. Ako stignem sutra ću ti slikati kako izgledaju kad se izvade. Aha, znači klasičan silen blok, metal-guma-metal sa navojem u sredini? E, sada, ima li caka da to izadje van, bez uporrebe kovačkih alatki i metoda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10608 Napisano Mart 28, 2024 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Uzmeš duži šaraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 28, 2024 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Disko Nindža je napisao: Uzmeš duži šaraf Nije problem u dužini šrafa, već što oblik i dubina tih fabričkih silena ne odgovaraju tegićima koje sam kupio. Nalaze se preblizu kraju ručice, pa novi tegići ne naležu. A na tim novim tegićima već ima mehanizam za fiksiranje, tako da ovi iz cevki moraju van, ili da ih dobrano ukucam unutra, što ne bih ako baš ne moram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 28, 2024 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes duzi sraf, stavis velike podloske i zavrces i eto ti improvizovani radapciger. Sipaj malo WD 40 da lakse krene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 423 Napisano April 2, 2024 U prolazu, 88 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend se malo vozilo do Zlatibora, a zatim do Sarajeva i nazad. Sve u svemu nekih 900 km. Motor zaista radi i ide odlično no međutim negde između Višegrada i Sarajeva stadoh da zamenim bateriju na kamerici i kada sam hteo da nastavim javi se sledeće (snimak dole). Isto to se desilo i posle kada sam stigao kući, dakle samo kada je motor ugrejan na radnu temperaturu. Kada je hladan sve je normlano. Sumnjam na anlaser. Da li se nekome još dešavalo nešto slično? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano April 2, 2024 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je Aku i ako je dobar jel su kleme dobro stegnute....ne mora odmah da je najgore Solo rajder sa stolicom i osmehom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 423 Napisano April 2, 2024 (promenjeno) U prolazu, 88 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, BaneVuk58 said: Kakav ti je Aku i ako je dobar jel su kleme dobro stegnute....ne mora odmah da je najgore Solo rajder sa stolicom i osmehom Nov, napunjen, punjenje u redu. Sve je na svom mestu sto se toga tice Evo i trenutnog starta, hladan motor https://youtu.be/5Kzdsb1ziPQ?si=siv-pQMRaSaWxf-M Promenio April 2, 2024 član miljanvasic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano April 2, 2024 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Tako moj pali u svim varijantama...malo zbunjuje ta toplo/ hladna varijanta jer anlaser je "glupa" sprava...il' radi il' ne radiSolo rajder sa stolicom i osmehom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...