Gost Napisano Avgust 20, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 najbolje gume. Imam ih sada imao ih i pre 2 godine. Al vidim i tebi se na zadnjoj od ostrih kamencica malo isekla. I meni isto. Al za sad pritisak drzi i ponasa se odlicno. Uvek bih ponovo uzeo angel gt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam Wilbers amort i druge koske pa se malo rep podigao i prebacio težište još malo napred, to sigurno ne pomaže u ovoj situaciji. Di si kupovao Wilbers, je li slagan po tvojim parametrima??Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Louis, popunio onaj formular pa su ga kao budžili za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da slučajno neko od kolega nema fabričke auspuhe za FJR 1300 na prodaju? Da su u dobrom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Avgust 23, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Stavljena nova prednja Mitas guma i situacija je ista, danas kada sam se vozio primetio sam da na 160-170kmh motor se trese, vulkanizer kaze da felna nije kriva. Idem dalje, sada cu proveriti felnu i promeniti vulkanizera, nesto mi sumnjiva njegova balanserka kao da mu malo baca onaj alat na njoj sto se postavlja za moto gume. Korman trese i dalje na 80-90kmh kada pustim ruke. Definitivno je nesto oko prednjeg tocka. Jel ispravljao neko felne na motociklu? Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, VicaIMV je napisao: Stavljena nova prednja Mitas guma i situacija je ista, danas kada sam se vozio primetio sam da na 160-170kmh motor se trese, vulkanizer kaze da felna nije kriva. Idem dalje, sada cu proveriti felnu i promeniti vulkanizera, nesto mi sumnjiva njegova balanserka kao da mu malo baca onaj alat na njoj sto se postavlja za moto gume. Korman trese i dalje na 80-90kmh kada pustim ruke. Definitivno je nesto oko prednjeg tocka. Jel ispravljao neko felne na motociklu? Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Koje tegiće imaš na kormanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Avgust 23, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Neke male. Neznam dali su orginalni. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, VicaIMV je napisao: Neke male. Neznam dali su orginalni. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Stavi teže tegiće. Isto sam imao trešenje kormana kada ga pustim na nekih 50-60 km/h. Probao sa 2 različite gume i isto je bilo. Problem je nestao montiranjem težih tegića. Evo da vidiš kako kod mene izgledaju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Avgust 27, 2020 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim i pridruzim ovoj FJR sekti...Masina stize za nekih sat vremena... Dajte neke bensendine 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano Avgust 27, 2020 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Pozdrav za Denisa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! Neka te lepo služi...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Avgust 27, 2020 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ThePainkiller je napisao: Čestitke! Neka te lepo služi...! Hvala,ziv bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Septembar 12, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da izvestim dalje o mom problemuNasao sam da je felna kriva i onda je poslata u Sremsku Mitrovicu na ispravljanje. Posle ispravljanja vracena Michelin guma ali i dalje ima i voblinga i tresenja pri kocenju. Sledeci su diskovi za zamenu i porucio sam vece tegove kormana. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Septembar 12, 2020 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si porucio tegice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Septembar 12, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U Louis-u, da dodam da je vobling manji nego ranije. Sutra ga probam bez kofera.I zadnja felna je malo kriva, kao i prednja 1-2mmPoslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Septembar 12, 2020 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad god stavim zadnji kofer i ako je prazan trese majku mu kada pustim korman,kad ga skinem sve je ok,ne mrda.Istripovao sam se skoro da mi je kriva prednja felna jer sam roknuo u jednu rupu po dobro,medjutim nosio na proveru i sva sreca ok je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Samo stavite veće tegiće i vobling nestaje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Septembar 12, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Dal ja ovaj motor ne umem da vozim ili šta li je ali ja nikakvih problema nemam koji se ovde pominju kao normalni, a nosim i kofere i skinuo sam velike tegove, bili mi ružni. Možda meni posle GS-a sve dobro, mogao sam i kineza da kupim 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano Septembar 13, 2020 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Darko Floyd je napisao: Dal ja ovaj motor ne umem da vozim ili šta li je ali ja nikakvih problema nemam koji se ovde pominju kao normalni, a nosim i kofere i skinuo sam velike tegove, bili mi ružni. Možda meni posle GS-a sve dobro, mogao sam i kineza da kupim Nisi hipersenzibilan................kao ni ja . Čak mi nija jaja ne "kuva" kao što se mnogi žale 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde ne kuvaju... A tek kad upali ventilator dok se po gradu vucaram...auuuu...onda mi tek nije dobro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10067 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 3359 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan To je manje-više mana motora velikih kubikaža i sa oklopima... testirani(protok vazduha) za otvoren put,a kad dodje grad... negde mora da ode vazduh od ventilatora, a ono baš u "lopte"... moje mišljenje! Inače ekstra motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano Septembar 13, 2020 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde ne kuvaju... A tek kad upali ventilator dok se po gradu vucaram...auuuu...onda mi tek nije dobro... Bem li ga, žena i dade neku jagnjeću kožu kad sam čitao komentare i nikad je nisam upotrebioPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano Septembar 13, 2020 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan To je manje-više mana motora velikih kubikaža i sa oklopima... testirani(protok vazduha) za otvoren put,a kad dodje grad... negde mora da ode vazduh od ventilatora, a ono baš u "lopte"... moje mišljenje! Inače ekstra motor! Ma.....motor bez mane. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Septembar 13, 2020 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno nemam a ma bas nikakvih problema sa "kuvanim jajcima" (model 2007) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Septembar 13, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Dodji vozi po Beogradskim guzvama pola sata pa da vidimo Ali svakako nije za to motor i meni bandit prokuva u ovom ogromnom selu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...