fantom77 2 Napisano Maj 22, 2007 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o yamahi XJ 650, imam priliku da ga kupim ali nemam nikakvo iskustvo sa ovim motorom niti ijedniim drugim ove oznake. Treba mi vase misljenje kakve su mu mane i kakve prednosti. :roll: :roll: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 22, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno jedan od najboljih japanskih agregata IKAD napravljenih. Gledao sam na TV vesele Amere kako su se s..ebali,pokušavajuæi da ga unište na Daytona vikendu prije šest-sedam godina.Vlasnici jedne poznate Amerièke marke motocikla,pogodite koje,imaju obièaj da svake godine unište nekog Japanca,pa ga urnisanog okaèe na drvo u krugu jednog kafea. Neko im je "podvalio" XJ 650,držali su pun gas dok im se šake nisu pokoèile,bila je crvena ( bukvalno usijana ) od cilindara pa do kraja izduva,ali nije "htjela" da crkne,èak ni oblaèiæ dima joj nisu izmamili.Oborili su je,pa su se rezgoropaðeni uèipili po koju desetinu zelembaæa,uzeli macolu i...lupali je oborenu.Vjerujte,još je radila.INAT Amerima.Nastao je delirijum kada su je,konaèno ubili.Idioti nisu ni sanjali kakvu su joj reklamu napravili. ](*,) ](*,) ](*,) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 22, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan U svakom sluèaju LEGENDA od motora! Extra pouzdan i dugotrajan agregat, zilioni sreænih vlasnika širom sveta! Eh sad, u kakvom je stanju to parèe koje si nanjušio... :? Vrag bi ga znao! Inaèe su te XJ i FJ serije Yamahe od 4cil.... LOOODILOOOOOO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 22, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Inaèe su te XJ i FJ serije Yamahe od 4cil.... LOOODILOOOOOO!!! Darko Labaš iz Varaždina je sa FJ 1100 obišao bukvalno pola svijeta i gazi veæ 840 000 km ( osamsto èetrdeset hiljada kilometara ).Dobro,"nešto" je mijenjao na njoj,ali....... :prayer: :prayer: :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 22, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan To je motor o kome razmisljam za sledecu kupovinu... ili mozda neki bas hard enduro pa XJ da se sit navozam... IZUZETAN motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Maj 23, 2007 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na podrsci!Pogledao sam masinu,ima ulagati,ali bez obzira na to,koliko sam pratio na netu ovaj je model bas onaj koji mi se nesvidja,znaci jedan od deset istih iz te godine ,ovaj je drugaciji...Tako da idemo dalje,ovaj ostaje kao rezerva.Ali mi je drago da imate poz. misljenje o tom modelu.[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 23, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan godi mi kad cujem ovakve price o XJ seriji Sve zavisi na kakav primerak naletis, ako je dobro sacuvana - uzimaj... Ja vozim Xj dve godine, nikakvih problema sa agregatom, samo prede, potrosi malo ulja kad ga vozim ostrije ali jebi ga punoletan je (1988 g.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko kosta i gdje naruciti lanac i spaner za masinu XJ 650?Koliko moze progurati isti sa lancem koji dobro zveci.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 25, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Koliko moze progurati isti sa lancem koji dobro zveci.....? Kod bilo kog servisera, dobavljaèa možeš naruèiti... Može da predje još par hiljada al' gre'ota u pm :? Menjaj :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan OK,hvala.NIsam ja tu yamahu jos uzeo,ali moram malo da se raspitam...kolika je ta ljubav oko odrzavanja,1983 malo stariji,kazu nepoderiv!E zato sam se i zainteresovao.Kardan,vazdusara,malo elektronike itd. smatram prednostima za buducnost.. Volio bi da je kao jedan iz te serije ,kao maxim,da bar malo lici i vuce na cruisera,ali ovaj bas nije. Ima li neko kakvu fotku prerade tog modela?Nesto skinuo,dobro bi dosla jos koja ideja....da se moze izvuci iz naked fazona.....da se covjek moze opustiti na njemu a ne da se vozi napet.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovo: http://www.650motorcycles.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Jun 1, 2007 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Link je pravi! Hvala...Pregledao, pokupio stotinjak slika i otisao kupiti XJ 650... ..So far so good....Trebam jos prikupiti koji dio za preradu i bicu zadovoljan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brko30 0 Napisano Februar 10, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Znali tko ili ima cdi za Yamahu xj 650 81god.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 326 Napisano Februar 10, 2022 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti šta ovo pomaže Used Yamaha ECU unit (CDI Ignition) XJ 650 1980-1985 (4K0 XJ650) parts WWW.BOONSTRAPARTS.COM Boonstra Parts is the webshop for used, second-hand Yamaha XJ 650 1980-1985 (4K0 XJ650) ECU unit (CDI Ignition) parts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...