easy naked 1100 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan www.motobencony.com/clanci2/42 lep popust, ja pazario Oval Evo II SBK za moju kawu, jos ako imate nekoga ko bi vam poslao da ne placate prevoz tamo i nazad... odgovaraju brzo na kontakt putem sajta, tako da se mozete informisati o svemu, a mozda i rezervisati robu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Januar 7, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovi za moj motor sa popustom od 40% skuplji nego nasi sa punom cenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 7, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Je l' cenovnik updateovan na akcijsku ponudu ili treba da odbijemo od cene iz cenovnika 40%? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan izduvi koji su na snizenju imaju oznacenu regularnu i snizenu cenu, ostali imaju samo regularnu cenu Ovi za moj motor sa popustom od 40% skuplji nego nasi sa punom cenom... za karbonski slip on ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Januar 7, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da imaju karbonski, ove sto ja videh su obicni. Ovaj je 4270 kuna, sto dodje oko 576,50 eura. http://www.motobencony.com/katalog/racing-komponente/LEO_LINCE1/page/3/view/524/ Ovaj drugi je bio 5479 kuna (skoro 740e ), a sada je na snizenju i kosta 3289 kuna ili oko 444 eura. http://www.motobencony.com/katalog/racing-komponente/LEO_LINCE1/page/3/view/525/ P.S. Ispravi me ako sam pogresio?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gledao cene jer me ne zanima, ali na to dodajte -20% na robu koju iznosite iz Hr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma zeljkampe, izgleda da su na slikama sa sajta svi aluminijumski 7904 je slip-on carbon evolution II - na snizenju je 3289 KN 7903 je slip-on alu evolution II - nije na snizenju i kosta 4270 KN koliko su kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Januar 18, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam mail od njih da imaju samo ovaj od 3289 kuna. Kod nas sam mogao proci malo jeftinije, kada bi se na ovu njihovu cenu oduzelo 20% poreza. Razlika nije velika, cak i da je obrnuta situacija, opet bih kupio kod nas. Ti si verovatno imao dobru matematiku cim si pazario za svoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...