milje80 362 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem komunikacijski uređaj namjenjen za komunikaciju dvije osobe na jednom motoru. žični, bežični,nije mi važno, samo da je jednostavan i pouzdan i da su bubice za uho što manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 4, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Josku ili Arakisa. Ja sam zadovoljan korisnik komunikacije koju je izumeo Joska. Kutija je montirana na korman. Vozac i suvozac su povezani sa uredjajem pomocu zica. Ova komunikacija omogucava i slusanje muzike i razgovor sa vozacem drugog motora preko radio stanice. Stanica se uzima posebno. Postoji i fora da se muzika automatski utisa kada se neko javlja preko radio stanice. Pri zavrsetku razgovora muzika svira dalje kao da se nista nije desilo. Vozac sa suvozacem je u stalnoj vezi. U kacige su ugradjeni zvucnici i mikrofon od slusalice za racunar. Postoji mogucnost montiranja u Laboratoriji u BG kod Scube i Arakisa. Kod mene je kutija montirana ispod GPS-a. P.S. Na slici je opsti haos od zica. Moze se to srediti da izgleda bolje, ali je meni najvaznje da radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 4, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja 10e, korishceno jednu voznju javi se ako te interesuje 0642676331 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan PetarPan - hvala na savjetu i stvarno je na slici puno žica, fenomenalno:care: z7 - odgovorio sam na pp:takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5056 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko odprilike kosta ta komunikacija koju ugradjuje Arakis i da li moze i koliko je komplikovano da se slusalice i mikrofon prebace na neku drugu kacigu? Kakvi su kontakti za radio stanicu, ja imam Motorolu HT1000, a ako nemoze na nju uzeo bih neku obicnu PMR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Januar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ugradnja slušalica i mikrofona može bukvalno na bilo koju kacigu. Bolje ne uzimaj u obzir HT1000 zato što ti treba dozvola za nju, kupi par običnih PMR stanica i imaćeš komunikaciju sa ostalim vozačima u grupi, naravno koji imaju isti sistem već ugrađen. Na našem Reliju svi Redari su imali PMR radio stanice i međusobna koordinacija u toku vožnje je bila odlična Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno od z7. Hvala svima na angažmanu i ponudama. molim lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...