Vozac 122 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jaknu platnenu enduro ili sličnu, sa otvorima za ventilaciju na rukavima. 182cm/88kg, može i malo veća. Boja nebitna, ne mora da bude ni 100% očuvana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvocka 1 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan jakne imam svih modela boja nove polovne cena ispod 100e 0641792487.goran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvocka 1 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam i freewinda 2002 goran poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 2, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57685-jakna-hein-gericke-tuareg/page__pid__982326#entry982326 A ovo jel te zanima? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može i bez luftera (bez otvora za vazduh). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule46 2 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imate mogucnost da kupujete na stranim sajtovima opremu, delove sve sto vam je potrebno za vas motor, auto, kucu, vas licno itd... sve sto nadjete, a ima paypal nacin placanja, mozete kupiti preko mene.... radim dosta satova... najzastupljeniji su ebay.co.uk (za englesku, mozete menjati ovo co.uk u de. to je za nemacku itd..) amazon.de (takodje mozete menjati) i jos puno drugih sajtova... info na mail ebay_narucivanje@yahoo.com ili na pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...