Jump to content

Moto Zajednica

Problem Yamaha wr450f

Recommended Posts

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Prije jedno 15 dana uplih motor poslije pauze od jedno 2 mjeseca ( :'( loše vrijeme , sitna đeca, krupna žena, upala sinusa ,hebiga nije mi se dalo ni da ga upalim a kamoli vozim) i što se dešava . Pustim ga da radi jedno par minuta u mjestu , uđoh u kuću vraćam se kad ima što da vidim - izbacio malo rashladne tečnosti na preliv a od temperature počela da se topi plastika kućišta za filter vazduha, izduvna grana se užarila. Odmah sam ugasio, pustio da se ohladi , provjerio nivo rashladne tečnosti i bez problema upalio , ugasio, opet upalio- znači normalno pali , nema čudnih zvukova, normalmo radi samo grije.

Danas napokon uvatih malo vremena , skinuh kućište filtera i kod plastičara ga aj da kažem ispeglah jer je to napribližniji izraz, vratih kućište na svoje mjesto. Rastavih auspuh da provjerim da nije on začepljen - nije , i ostavih ga otvorenog. Upalih motor, aj da kažem malo teže, inače pali na prvu eventualno drugu kurblu danas je upalio na osmu, i čekam što će bit. Poslije jedno 30 skundi rada pod sauhom polako počinje da se usijava idzduvna grana , vratih sauh ista stvar , za sledećih 20 sekundi čitav izduv do auspuha je bio užaren .

Moje mišljenje je da vuče neđe falš vazduh a to su mi potvrdili još par pametnijih ljudi , e sad što mi je raditi, što bi moglo bit u pitanju , je li imao ko sličan problem ?

Nerekoh yamaha wr 450f 2006 godište. poz i svako dobro ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Mozda ima vazduha u rashladnom sistemu pogledaj to.

Za taj fals vazduha proveri mozda vuce kod tog rastopljenog kucista filtera za vazduh.

• Podržavam 2

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Kad upalis sedi i vozi,ko ti je rekao da ga ostavis u mestu da dugo radi?Ona nema ventilator hladnjaka i malo ti se pregrejala.E sad koliko je to ne znamo a nadam se da nije puno.

• Podržavam 1

• Andragog, 5031 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Meni je Dominator radio u leru 5 minuta i usijale se izduvne grane na izlazu kod cilindra, bio je mrak u garazi, ko bi rekao. Teraj oma !!! :zdravo:

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Znam i ja to brato, ljeti gasim motor na semforu koji duze traje , ali ovo se nije desavalo . Znaci upalim motor i posle 30 sec uzarena grana. Imam nekih smjernica sto bii i kako moglo ali nemam vremena da vidim , u svakom sl javljam ishod. Poz i hvala

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Samo da se zapljunem, jer me bas zanima kako ce se ovo razviti / razrijesiti.

Taj motor ima injekciju?

Ja nisam expert, ali mi to zvuci kao siromasna smjesa. Pogotovo kad ga tek upalis pod saugom, bi trebalo da je extra bogata. :neznam:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja