Jump to content

Moto Zajednica

NS Riders 24-25-26-27 maj

Recommended Posts

Guest gordanmg
Pozdrav svima!

Skup ce se odrzati' date='pocinje u cetvrtak,24-og maja.

Mesto desavanja je Petrovaradinska tvrdjava.

Problema je bilo,ali su reseni.

Vise informacija cu postaviti u ponedeljak uvece(21maj),posle sastanka kluba.[/quote']

Nikad nisam bio na moto-skupu u Novom Sadu iako sam bio na mnogim skupovima, verovatno sto sam mnogo puta bio u NS i na Iriskom vencu vikendima bez obzira na skupove. Interesuje me o kakvom se to "vasaru" govori, u kom smislu vasar. A o prici da je Mitrovica bila vasar ili kafana je pisanje onog ko je ocigledno zavidan na nas iz "provincije"!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 139 postova

Ne naopako! Pa i ja potièem iz provincije (iz Apatina). Nema to veze sa tim da li je skup u gradu ili u malom mestu. Sve je to vašar (i u NS, i u SM itd.). Stvar je samo u kojoj MERI je vašar. To je bar moje mišljenje, a vidim ovde ima još onih koji tako misle.

Malo mi je dosadilo da gledam neke raspojasane pijane ljude koji gledaju sa kim æe se potuæi i gledaju da drugima pokvare provod...

• U prolazu, 23 postova

NS Moto fest je od samog pocetka poceo kao mali skup shachice prijatelja iz raznih delova zemlje... svako da po malo kinte za klopu i cugu, sviraju neki lokalni klinci na bini od kamionske prikolice... pa se i tada nashla gomila "prijatelja" koji nisu hteli da dodju na "vasar"...

Za samo par godina ('98) Moto Fest je dokazao svoje ime i funkcionalnost, dobio mnogo priznanja o postavljenom 'domacem zadatku' od braca iz raznih delova EX-YU... tada se bunio samo onaj koji nije doshao na Moto Fest... Uz min. cenu ulaza i mnogobrojne pokloncice, preko raznih takmicenja do kvalitetnog programa...

Slicno se ponovilo i 2003 god....

Al sada kada je klub bio u krizi i bio primoran da svoje probleme resava sam... nigde razumevanja i podrske...ko nas j**e... tako nam i treba...

Velika cast izuzetnoj braci koja nas nikada nije ostavila na cedilu... sami ce se prepoznati...

Za sada mozemo samo da damo jedno veliko HVALA... i uvek ste dobrodosli...

Kako kazze sestra Olja... Ko nece bez njega se moze... Ziveli familijo!!!

Guest farbach

Gospodo bajkeri serete gladni. Sta fali da se odvozamo do ns-a. Neka mi diznijev junak kaze sta jos ima mule balo i sta on drugima daje na muletinu, pa cu mu platiti ulaz da ne pisti vise.

Guest gordanmg
Gospodo bajkeri serete gladni. Sta fali da se odvozamo do ns-a. Neka mi diznijev junak kaze sta jos ima mule balo i sta on drugima daje na muletinu' date=' pa cu mu platiti ulaz da ne pisti vise.[/quote']

to si u pravu, sta ako se desi kisa ko u Sapcu dal ce neko pomoci "privatniku" da pokrije troskove? Normalno da nece, znaci puko je i gotovo.

Molio bih da neko iz NS izbaci program za tri dana komplet, ko svira, koje takmicenje, kad je defile itd itd kao sto sam ja izneo za motoskup u Sapcu.

Unapred zahvaljujem!!!

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978)

Zasto neki ocekuju da im drugi naprave ugodjaj :?: :?: :?: SAM SVOJ MAJSTOR :!: A sto se cena tice.......pa klope i pica ima i na drugom mestu, a ne samo u kampu (prilika da se provozas) :wink: :lol::lol: !!!

A sto su NOVOSADJANKE L . . . :thumbsup: :kul:

• U prolazu, 3 postova
kada budem cuo da je u NSu organizator naplatio ulaz 300-400din i za te pare dao svakom ucesniku bar po upaljac ili bilo sta kao uspomenu vezanu za taj datum i kada rucak bude u 14-15h za razliku od prethodnih godina kada je to umelo da se desi tek u 20 ili kasnije' date=' kada prestanu da Presoljavbaju rostilj koji prodaju zahvaljujuci namernom kasnjenju rucka a ujedno im polazi za rukom pojacana prodaja piva jer NARAVNO cime sprati so iz grla, E TADA cu SACEKATI jos par godina da to lepo zazivi pa ,MOZDA" doci na skup ,VASAR" jer nemaju NIKAKVIH POZITIVNIH zasluga sagledavajuci RANIJE GODINE ! A MOJ PREDLOG ZA OVAJ VIKEND JE NARAVNO DOBOJ moze preko hrvatske BRZO ili preko bosne sa UZIVANJEM ! ako ima interesenata kojima kap dve kise nesmeta vidimo se u bosni ![/quote']

:D:D:lol::lol:

• Svrati ponekad, 274 postova
Zasto neki ocekuju da im drugi naprave ugodjaj :?: :?: :?: SAM SVOJ MAJSTOR :!: A sto se cena tice.......pa klope i pica ima i na drugom mestu' date=' a ne samo u kampu (prilika da se provozas) :wink: :lol::lol: !!!

A sto su NOVOSADJANKE L . . . :thumbsup: :kul:[/quote']bravo neno

• U prolazu, 23 postova

MUZICKI PROGRAM XIV MOTO FESTA - NOVI SAD

PETAK 25.05.2007

16:15 - treceplasirani sa SGF-a

17:00 - GENOM

17:45 - SVETI GRAL

18:45 - DIVE

19:45 - SIGN

20:45 - BATISKAF

21:45 - SING SING SINGERSI

23:00 - NIGHT SHIFT

00:30 - VATRENA VODA

01:30 - SCREAMING BROTHERS

SUBOTA 26.05.2007

12:00 - drugoplasirani na SGF-u

13:00 - POBEDNICI SGF-a

14:00 - ROAST BEEF

15:00 - POBESNELI USISIVAC

16:00 - TANCER I PRIJATELJI

17:00 - CUPAVCI

17:45 - ERUPCIJA

18:45 - SINOBUSI

19:45 - FENOMENA

20:45 - PERO DEFFORMERO

21:45 - HIGH WAY

22:45 - ATHEIST RAP

00:15 - CRASH 2

01:00 - BLUESHALTERS

• Svrati ponekad, 139 postova

Po ovom programu vidim da æe biti bolje u petak (što se tièe svirke). Ali ATHEIST RAP! Ne mogu da verujem! Totalni promašaj! Ali 'ajde dobro da ne palim vatru...bitno je družiti, a ko svira...

I žao mi je što Sveti Gral nije malo kasnije nego preko dana...

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

Kuda ce ici defile? Da li ce biti streetfight i trke ubrzanja? I da li ce moci da se ode na miseluk u subotu za vreme moto skupa?

• U prolazu, 23 postova

Pravo da ti kazem, za misheluk sam cuo da su najavili nesto jos prosle godine u septembru... kao neke trke za ovaj vikend...

Ali nemoj me drzati za rec... bolje proveri... a ni sto se tice defilea nisam informisan ni malo...

A shto se tiche Atheist Rap-a.... nemam texta stvarno...

Proshle godine Van Gogh, Blaza... a sad Ateisti... nemaju veze sa bajkerima... sva sreca pa ima mnogo dobrih ostalih bendova...

Jos ako bude i prateci program dobar, onda ateisti mogu i da se prespavaju ili da se preshankiraju... hehehe...

ZZELIM LEP PROVOD SVIM GOSTIMA!!! 8)

Guest Beli

Pa naravno da nemaju pojma kad je defile,to nije skup,nego muzicki festival,motori su uvek negde u zapecku,nije problem ni u placanju tih 300-600 dinara,problem je u odnuso prema motoristima,ovaj "skup" je organizovan da se otmu pare na svakom koraku,bilo na vrucem pivu kao proslih godina,rostilju i sl.!Ranijih godina je bilo velikih bendova,sada vise nema ni toga,pa sto bi placali,bolje da njemu ostane vise ,mi motoristi smo ionako "stoka"!!!

Guest gordanmg
MUZICKI PROGRAM XIV MOTO FESTA - NOVI SAD

PETAK 25.05.2007

16:15 - treceplasirani sa SGF-a

17:00 - GENOM

17:45 - SVETI GRAL

18:45 - DIVE

19:45 - SIGN

20:45 - BATISKAF

21:45 - SING SING SINGERSI

23:00 - NIGHT SHIFT

00:30 - VATRENA VODA

01:30 - SCREAMING BROTHERS

SUBOTA 26.05.2007

12:00 - drugoplasirani na SGF-u

13:00 - POBEDNICI SGF-a

14:00 - ROAST BEEF

15:00 - POBESNELI USISIVAC

16:00 - TANCER I PRIJATELJI

17:00 - CUPAVCI

17:45 - ERUPCIJA

18:45 - SINOBUSI

19:45 - FENOMENA

20:45 - PERO DEFFORMERO

21:45 - HIGH WAY

22:45 - ATHEIST RAP

00:15 - CRASH 2

01:00 - BLUESHALTERS

po ovom bi rekao da je ovo gitarijada ko u Zajecaru, gde se ovde spominje motor, motor je ovde samo misaona imenica.

To nije moto skup i trebalo bi to izbrisati iz naslova!

Moglo se napisati samo da se pozivaju motoristi da uvelicaju Muzicki festival!!!

• U prolazu, 31 postova

piiih!!! na ulazu sam dobio NISHTA sem info da mogu da se kupam sa ulaznicom :)) hehe nadam se da ce sutra, prekosutra ostali dobiti bar neki poklonchic,nalepnicu recimo.

ps nije do poklona, nego nema ni ''dobrodoshli''

• U prolazu, 15 postova

Zaista, jedan moto skup se pretvorio u celodnevni festival svega i svacega.

Apsolutno nema potrebe za trosenjem para na te silne grupice koje nemaju veze sa bajkerima. Nije mi jasno zasto organizatori susreta u Novom Sadu pate od grandioznosti, nema potrebe za tim. Dovoljne su dve tri dobre grupe koje sviraju stare rock obrade i blues i eto ti super zabave. Toliko ima tih manjih nekomercijalnih bendova koji bi svirali za mnogo manje para a eto oni pozvali grupe koje vecina nas ni ne shvata a kamoli slusa.

Upravo na taj nacin se na skupove i dovlaci raznorazni olos koji nema veze sa motorima.

• Svrati ponekad, 308 postova

No coment, šta reæi o skupu koji ljudi pljuju, a da nisu ni bili na njemu, još. Žao mi je što je tako, možda kao lokal patriota posle svega i podelim neku lepu reè o skupu, ali iskreno i ja sam se smorio kada sam video koja ekipa svira, i u šta se sve ovo pretvara. Mislim da Novi Sad ima mnogo više da ponudi za bajkere, ali dobro.

Guest gordanmg
No coment' date=' šta reæi o skupu koji ljudi pljuju, a da nisu ni bili na njemu, još. Žao mi je što je tako, možda kao lokal patriota posle svega i podelim neku lepu reè o skupu, ali iskreno i ja sam se smorio kada sam video koja ekipa svira, i u šta se sve ovo pretvara. Mislim da Novi Sad ima mnogo više da ponudi za bajkere, ali dobro.[/quote']

alo alo organizatori ocete li pisati sta o M O T O - S K U P-u alo o

M O T O - S K U P-u bre!!!!!!!!!!!!!!!!

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

...

ps nije do poklona' date=' nego nema ni ''dobrodoshli''[/quote']

ma samo se strpi, bice bolje dogodine, znas, naredne godine nece uopste biti kao ove a kamoli kao prosle, bice bolje.........khm, ne vidim gde su one slicice za ironiju, valjda ce se razumeti i bez toga.

• Drug član, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago
Gospodo bajkeri serete gladni. Sta fali da se odvozamo do ns-a. Neka mi diznijev junak kaze sta jos ima mule balo i sta on drugima daje na muletinu' date=' pa cu mu platiti ulaz da ne pisti vise.[/quote']

Ne dam gospodinu COTTONU ni banke.

Eto to je moj princip.

Sescu sa drustvom i pocepati lovu ali tom liku ni banke nedam.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja