Motoholic 2331 Napisano Januar 20, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom! (i da ga slikaš pored nekog domaćeg vina) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim da sam pre nekoliko dana, zahvaljujuci Motoholic-u, postao vlasnik Harmonizer uredjaja. Napisacu koju rec o njemu kad ga propustim kroz sake A dotle: http://www.advrider....ad.php?t=701625 http://forum.bjbiker...ost__p__1120689 Очекујемо детаљан извештај, немој да забушаваш! Иначе, уређај ко бонбона... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko svrati bre da vidis kako ziva radi da zaboravis na sve te sprave .... ima jos jedna simpaticna alatka ali kad svratis videces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 20, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pravio "uredjaj" sa crevom i uljem. Radi to, ali je mnogo pipavo. Pogledaj na ovim filmovima koliko je to lako uraditi sa Harmonizerom. U toku beta testiranja uredjaj su dobili vrhunski BMW mehanicari sirom sveta - apsolutno od svakog su stigle samo pohvale za lakocu, preciznost i brzinu rada. Plus, ovako mali uredjaj mozes da zakacis na motor i probas u voznji - najrealniji moguci uvid u podesavanje. I na kraju, uredjaj pokazuje i broj obrtaja motora (brojeci impulse vakuuma) tako da ne moras da konsultujes obrtometar tokom podesavanja. BTW: radi se o dferencijalnom manometru za sinhronizaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno je to dobro nema greske ... samo je ziva mnooogo preciznija ... to sto si pokusao sa uljem je sr..nje zivo .. sporo reaguje i ostaje po zidovima creva i mora biti gabaritno veliko ... na zivi je otprilike odnos 1mm odvrtanja srafa 1cm ziva se pomeri .. ma svrati na kafu da vidis sta je stvar .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Peco slikaj to i nakaci da vidimo. E gde si nabavio zivu i koliko toga treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Januar 20, 2012 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u toku 2 dana "sinhronizovo" leptire u 2 profi radionice i dobio različite odnose tako da se za mehaničke više ne vatam. Uređaj koji sam napravio radi odlično, istina traži malo strpljenja dok pritisci ne uravnoteže živine stubove, no to kratko traje. Merenje u toku vožnje, hm, u redu al tad nije moguće izvršiti podešđavanje zazora na sajlama na motoru, već samo proveriti dal je dobra bila podešenost u mestu, na 4.000 obrtaja. Lerka je uvek od - do, ja volim uvek donju vrednost zbog motornog kočenja al neki agregati recimo neće mirno da rade na miimumu već traže 50-100 višlje ka maksimumu, odnosno pipanje na uvo i oko. Peco, mora svrnem na živu i živeli. No, moram da priznam, ljubomorni smo malo, a? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66827-sinhronizacija-karburatora-transalp/page__p__1094343__fromsearch__1#entry1094343 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigo GS911 od ponedeljka probam pa javljam utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Avgust 28, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nabavi i tropinski dodatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ma ce nadjemo semu kako se vezuje pa ce sami da napravimo kablic ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Avgust 28, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da su samo zicice dovoljne Oni su taj dodatak razvijali skoro godinu dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da su samo zicice dovoljne Oni su taj dodatak razvijali skoro godinu dana... mi ce ga napravimo za 10 min pa ce im se smejemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Avgust 29, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan A gde si ga kupio i koliko je kostao, ako nije tajna? Danas stigo GS911 od ponedeljka probam pa javljam utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 30, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni taj tropin-ac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan A gde si ga kupio i koliko je kostao, ako nije tajna? Danas stigo GS911 od ponedeljka probam pa javljam utiske ma ja ni pare za cigare nemam a kamo li ovo .. Nego ortak kupio ali stoji kod mene i ja se sluzim sa njim kao da je moje .. Ne zna on ni da koristi to ali ima viska para i voli da ima ... Narucio iz Engleske jer ima on tamo neke veze a cenu ne znam .. treba da je ona sa njihovog sajta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 30, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan A gde si ga kupio i koliko je kostao, ako nije tajna? Danas stigo GS911 od ponedeljka probam pa javljam utiske ma ja ni pare za cigare nemam a kamo li ovo .. Nego ortak kupio ali stoji kod mene i ja se sluzim sa njim kao da je moje .. Ne zna on ni da koristi to ali ima viska para i voli da ima ... Narucio iz Engleske jer ima on tamo neke veze a cenu ne znam .. treba da je ona sa njihovog sajta ... da se ne mučite oko cene..... KLIK OVDE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 31, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa kje si stari, ti...?? Nit pišeš, nit se javljaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 22, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan da li kljuc za filter ulja ima da se nadje u Beogradu? Svojevremeno je bilo u cenru S, ali ga vise nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 22, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma najbolje ti je da narucis iz Luisa. I jeftinije. Kad si vec pomenuo, kupio sam pre nekoliko meseci Schampion filter u Lav Auto - i zamisli - manji je od filtera koje sam ranije kupovao. Kako je to moguce, nemam pojma, ali cu se namuciti da ga skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 22, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel za 1150gs ide ključ sa prečnikom 76mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 22, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma najbolje ti je da narucis iz Luisa. I jeftinije. Kad si vec pomenuo, kupio sam pre nekoliko meseci Schampion filter u Lav Auto - i zamisli - manji je od filtera koje sam ranije kupovao. Kako je to moguce, nemam pojma, ali cu se namuciti da ga skinem Pa ako nemas kljuc imas srafciger,moze i tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim godinama kljuc 75mm, ali filtere uglavnom kupujem manove. U NS-u kostaju 1320,00din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 23, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram da uzmem Mann filter, pa je super info da za njih koristiš 75mm ključ. Da li taj ključ ima da se kupi kod nas? Lakše mi je nego da naručujem iz luisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2680 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Druz e, ovi moji drugari su kupovali liveni u MAS kompani oko 1500din, pa se raspitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 23, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dane, malopre sam ih zvao. Kazu da nemaju i da nikada nisu imali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...