Alekre 12875 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kombinu za jednu, 2005. godiste, malo presla, direktno ubrizgavanje... Ovo ostalo standard VXR200. Jel ga vozio neko, mane, cene odrzavanje? Plasi me malo to direkt ali ajd da cujem sta vi mislite. Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 27, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio jedno posle podne,dobro ubrzanje,dobre kocnice,okretan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan ni jedan VXR nema direktno ubrizgavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12875 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik mi rece da je direktno... To je zadnja godina prvih Runnera kao sto ti Duxy imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi...to je sve na karb... kupuj samo ako je u odlicnom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 26, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio 2003 pre tri dana. Presla 13.000 od prvog vlasnika.U extra stanju,kad sam je video nisam je ni probao.Kaze chovek "Sedi, provozaj" a ja ni to.Probao sam je kad sam kuci krenuo i vristao sam od srece.Ide kao blesava,za grad nema bolje. Voleo bi ako neko odavde moze da mi nadje manual,ja nemam pojma nista o tom motoru. Kad dodje lepo vreme kachim slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4915 Napisano Januar 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je Gilera Runner i po ovakvom vremenu... Okači ti slike i sad i kad se vreme prolepša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 26, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Znam,vozio sam je malopre.Slikam je cim pre.U stvari,preterao je iz hladne u toplu garazu.Balavio, balavio i reko ajd. A smrzaoooooo sam se,ko nikad. Ali,neka sam se smrzao.To je bila prva voznja posle kupovine i vredelo je. Ski pantole su chudo,jedino me vizir zezao i maglio. A sad mogu mirne duse na spavanje . Malo je bilo na snegu ali preziveo sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Januar 26, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Alekre da nije rec o onoj koja je presla nepunih 6000km? Bila je jedna takva u ogasima, ja poslao poruku, nije odg, sad je vise nema. Kazu da je to najsportskiji skutac, meni je licno prejeben, niko nema mane za njega. Ali kad sam cuo cene delova, frapirao sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan sa runnerom nema greske...super upravljivost, dobre kocnice, dobra pozicija sedenja, dobro rasporedjena...piaggio masina, dosta izdrzljiva...ABS plastike...e sad zavisi u kakvom je stanju taj sto ti gledas, ja bi ga uzeo bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12875 Napisano Januar 27, 2011 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Lima Bas taj! Malo je falilo da izvadim kes za njega i bio je jako dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Januar 27, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljao samo da odem, dam kes i odvezem, ni da ne gledam. Skuter je (kao) nov Naravno, ako je istina ono u oglasu, mada se po slikama kolko toliko moze zakljuciti Ako se ne proda, vrlo moguce da cu ga uzeti kad prodam svoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 28, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljao samo da odem, dam kes i odvezem, ni da ne gledam. Skuter je (kao) nov Naravno, ako je istina ono u oglasu, mada se po slikama kolko toliko moze zakljuciti Ako se ne proda, vrlo moguce da cu ga uzeti kad prodam svoj Ovo je jako bitan deo recenice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 28, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan To svakoga koci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...