Marko011 2457 Napisano Decembar 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da se bolje opremim za sezonu 2011, samim tim tu spadaju i čizme. Obišao sam par prodavnica kod nas da probam i vidim koje mi bolje pašu, ali ni jedna nema moj broj 46 ili 47 (kalub?), tako da moram da naručim preko neta. Jedino sam se uverio u sam spoljašni kvalitet S-MXa i korse, ali nemam pojma kakve su za svaki dan. Sidi mi deluju lakše za oblačenje, Alpinestar kvalitetnije, ali je totalno drugačije kako se noga oseća u njima, pa su sugestije dobrodošle. Imate neki komentar ili bolji predlog, budžet je 250,00 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Puma 1000: Sidi Corsa: Alpinestar S-MX Plus: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1703 Napisano Januar 5, 2011 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Luisu pre 2 godine kupio Sidi B2 Goretex za 250e i prilicno sam zadovoljan cizmom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 5, 2011 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ja imam a-stars smx r čizme, i pri kupovini sam birao između njih i sidi vertigo. pobedile su a-stars jer su dublje. meni je u moto čizmama osećaj maltene kao u cipelama za skijanje, pa mi ne služe za "svaki dan". za to imam dainese patike. inače čizmama sam zadovoljan i nisam im pronašao ni jedan nedostatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ili imas Sidi nogu ili Alpinestars nogu, potpuno su im razliciti kalupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 5, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ili imas Sidi nogu ili Alpinestars nogu, potpuno su im razliciti kalupi. Ne salis se za ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1703 Napisano Januar 5, 2011 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ja imam a-stars smx r čizme, i pri kupovini sam birao između njih i sidi vertigo. pobedile su a-stars jer su dublje. meni je u moto čizmama osećaj maltene kao u cipelama za skijanje, pa mi ne služe za "svaki dan". za to imam dainese patike. inače čizmama sam zadovoljan i nisam im pronašao ni jedan nedostatak Meni su ove Sidi koje imam fenomenalno udobne. Mogu ceo dan da ih nosim bez ikakvih problema, skroz sam zadovoljan. Ranije sam imao Oxtar TCS RX cizme koje su bile nesto bolji model u smislu zastite, ali su zato bile katastrofa neudobne kad sidjes sa motora. Dusmani mi ih ukradose na Dojranskom jezeru 2008 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ili imas Sidi nogu ili Alpinestars nogu, potpuno su im razliciti kalupi. Ne salis se za ovo? Tako meni deluje. Ja imam siru nogu i Vertigo i B2 me stezu samo zvoni, dok su mi SMX-R i SMX+ skroz udobne. Supertech malo steze svugde, no to je cizma svoje klase. Ovde govorimo o sportskim/trkackim modelima, koji su najtvrdji i sa najvise zastite, kod touring modela je mozda prica drugacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 6, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ili imas Sidi nogu ili Alpinestars nogu, potpuno su im razliciti kalupi. Ne salis se za ovo? Tako meni deluje. Ja imam siru nogu i Vertigo i B2 me stezu samo zvoni, dok su mi SMX-R i SMX+ skroz udobne. Supertech malo steze svugde, no to je cizma svoje klase. Ovde govorimo o sportskim/trkackim modelima, koji su najtvrdji i sa najvise zastite, kod touring modela je mozda prica drugacija... Ne znam bash Maki, ne bih se slozila s tobom. Nosila sam SIDI, ko salivene su mi stajale chizme, nosila sam i AS isto savrsheno, chak i BMW chizme su mi odgovarale, sada imam Diadora (slika dole) i prezadovoljna sam. (inache sve chizme koje sam nosila su bile na isti fazon kao ove koje sada imam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja govorim o cizmama road-race orijentacije, koje su prvenstveno namenjene da budu pasentne kako bi te zastitile kod pada koji ce verovatno slediti. Sad, lomio sam vise prstiju na oba stopala, pa su mi malo otisli ausvinkl, tako da nisam bas najmeredavniji. Ali cinjenica je da se jedino u AS osecam komotno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 6, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @Marko011 da li si pokusao da se za sidi čizme raspitaš u Moto land-u? I ja sam ih zvao za neki Sidi model i rekli su mi da će ga imati u februaru. Što se Astars-a tice, ona radnja kod arene nikad ništa nema. Komšijski pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 6, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan @Marko011 da li si pokusao da se za sidi čizme raspitaš u Moto land-u? I ja sam ih zvao za neki Sidi model i rekli su mi da će ga imati u februaru. Što se Astars-a tice, ona radnja kod arene nikad ništa nema. Komšijski pozdrav Komšja, bio sam u Moto Land-u, to mi je bila druga destinacija kada sam krenuo u potragu pre nove godine. Ali, imali su samo jedan broj (44) i jedan model (Sidi Vortice) za 33k din. Xtreme dobija robu tek u feb/mar, oni nemaju ništa, a jedini savet sam mogao da dobijem u maxmomentu-u gde sam se uverio u spoljašni kvalitet SMX plus-a i SMX r-a, ali opet, nisu imali moj broj. Ako misliš na Guevaru kod arene, bio sam i tamo. Nešto je njihov kolektiv bio nadrkan čim sam ušao i pitao da li imaju neke čizme, ali naravno ni ovde ništa. Tako da ću verovatno na rizik uzeti veličinu, samo još preostaje da se odlučim za marku i model. Pratim svaki dan dešavanja na Louis-u. Hteo sam u momentu da naručim Vannucci RV-3 koje su bile na akciji, ali su se rasprodale. Krajem meseca ću verovatno nešto uzeti ili preko Louisa ili fc-moto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 6, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nizam mislio na Gevaru, nego na radnju koja im je u komšiluku i zastupnici su za Alpinestars. Kakva glupost, ne mogu da se setim kako se zove firma. Ako se setim, javiću ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 6, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Xtreme se zove glupos' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 9, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Xtreme se zove glupos' kakva glupos'! zato i nisam mogao da je se setim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ispravite me ako gresim jer stvarno ne bih zeleo da dajem pogresan savet! Ja cizme nikada nisam imao, medjutim (kao i ti) nesto se mislim da ih kupim (mozda!) pa sam ponesto i probao (tacnije samo dve stvari). Pa sam stekao utisak (mozda pogresan, i bio bih zahvalan za ispravku) da je to vrsta obuce odradjena toliko kruto da je nije moguce razgaziti (pogotovu sto (bar ti sportski modeli koje sam probao) i nisu predvidjeni za setnju). Iz toga bi sledio savet da takvu vrstu obuce uopste ne kupujes bez probe - dakle nista po sistemu narudzbine. I mislim da je Maki to bas dobro opisao. Kao ilustracija, probao sam "Suomy Extreme" (ili "Racing", mada su skoro identicne pa nije ni bitno) i "Alpinestars SM-XR". Imao sam osecaj da je Suomy dosta kruta svakojako, pa nekako cak nametljivo (ako ne i neprijatno)), a Alpinestars kao salivena osim sto, kao ni Suomy, nije za setnju. Ujedno je upadljivo da proizvodjaci nisu stedeli ni kod jedne ni kod druge. (A tako bi mi odgovaralo da mi "lezi" taj Suomy - i vise mi se svidja (stvar ukusa) i za skoro trecinu jeftinija (oko 100eur), medjutim ... sta kome odgovara. Inace sam samo te dve i probao, svidele su mi se.). E sad, u vezi toga da li to ikako moze da se razgazi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 10, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Minine cizme su odlicne ali znam da ces kupiti nadamo se GsxR-a pa ti ih ne bi preporucivao Jednostavno nisu za tu vrstu motora... Sto se tice Makija, decko ima pravo, za siru nogu je bolji A-stars... To je i moje iskustvo... Ja sam ti rekao da sam bio prezadovoljan sa A-starsom ali me je mnogo nervirala stikla koju ima sama cizma I model koji ti je Pablo pokazao ima stiklu i meni je smetala. Nemam pojma sto ali me izludjivala prilikom menjanja brzina, nikako da mi noga legne Mozda sam ja tripovao ali ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ukljucim i ja.. Bio sam pred samu Novu godinu do par radnji u vezi cizmi (u Gevari, Moto lendu, Xtremu, Mass na Mirijevu itd.) Cizme trazim naravno, raspitao sam se i o utiscima u vezi raznih, tj. A* SMX, SMX-R, SIDI VERTIGO i VORTICE, HELD MERLIN, DAINESE, GAERNE, SUOMY i jos par koje ne bih ni navodio u odnosu na ove. Posto sam nenormalno temeljan u svemu, cimao sam ljude koji ih imaju da vidim i probam pored onih koje sam u prodavnicama nalazio (iz prve ruke), istrazio sam i po Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, SAD, utiske o svim gore navedenim i poredjenja (preko neta).. Da ne davim, sve se svelo na A* SMX-R i SIDI VERTIGO I VORTICE (ne kazem da je DAINESE los ili neki drugi navedeni) ali ovo na kraju ispade kao najbolja kupovina. Ja sam licno prevagnuo na SIDI VORTICE jer ih nenormalno hvale po pitanju svega (izdrzljivost, kvalitet, udobnost, zastita itd, veliki izbor verzija istog modela, Vertigo npr.) Isto toliko je dobar i A* ali sa manjim izborom i malcice vecom cenom. Samo je stvar kalupa i noge, probas i jedno i drugo pa vidis. Cekam da u Moto lendu stigne SIDI roba u fearuaru pa da probam sta sve ima. Ako sam ista pomogao, dobro jes' :-) to su moji utisci, pozdrav Hahahaha. Da. Od kad postoje njima ce sve stici u "februaru" samo nikako da kazu koje godine. Kad god sam pokusavao kod njih da pazarim nesto od Sidi i M-tech opreme to je bila prica. I sve im je kao "uzeli smo po jedan kom. da vidimo kako reaguje trziste"! Dodji na prolece. Eto posto je ovo treca godina za redom mozda se nesto i desi na tu temu. hahhaha Zasu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 11, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha. Da. Od kad postoje njima ce sve stici u "februaru" samo nikako da kazu koje godine. Kad god sam pokusavao kod njih da pazarim nesto od Sidi i M-tech opreme to je bila prica. I sve im je kao "uzeli smo po jedan kom. da vidimo kako reaguje trziste"! Dodji na prolece. Eto posto je ovo treca godina za redom mozda se nesto i desi na tu temu. hahhaha Zasu! auuuu, sad si nas kolektivno smorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Daj Bouze da se nesto promeni i da nisam u pravu, samo se plasim da je slaba vajda. Inace sada su u te Alpinstars i Sidi na popustu u Luisu. I jedne i druge su po cca 230 Eura sto je extra cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 12, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Daj Bouze da se nesto promeni i da nisam u pravu, samo se plasim da je slaba vajda. Inace sada su u te Alpinstars i Sidi na popustu u Luisu. I jedne i druge su po cca 230 Eura sto je extra cena. apsolutno istu stvar su i meni ispricali: dobijaju cizmake u februaru, imace sve vece brojeve, samo po komad-dva, dakle nece imati vece kolicine... kazhi ladja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nisam preksio neko pravilo, ako jesam slobodno nek se obrise, ako je neko zainteresovan nek pogleda. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58072-cizme-oxtar-tcx-infinity-goretex-br-47/page__view__findpost__p__988733 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 13, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znači, kad bude stigla roba, ko uzme-uzeo je.. Imaćemo mogućnost da uzmemo sta hoćemo, 2 para čizmi na ceo Beograd :-) u gornjem postu sam pod velikim brojevima mislio na 45+ za ovo si manje/vise u pravu. i ja sam iz razgovora sa njima shvatio da ce da bude po komad-dva u svakom broju. mene su konkretno zanimale sidi adventure, ali decko mi je ko iz topa rekao da njih sigurno nece imati. rekao mi je da ce imati model crossfire, ali ne verujem da ce mi taj tip cizme odgovarati. ipak bih tezio nekoj "meksoj" varijanti. Bez obzira na moj izbror, za crossfire je rekao da ce imati po koji komad u vecim brojevima. mozda je fora da narucujemo iz louisa. oni imaju sidi program, tj imaju adventure koje sam ja hteo. jedino je bedak sto bih ipak bio srecniji kada bi to moglo prvo da se vidi uzivo. na netu mi izgledaju ok, ali, uvek sam zeleo da osetim dodir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za znalce. Npr evo ja hocu da odem u Luis u Bec da uzmem Sidi cizme. E sad kako ja da znam da bas u tom Luisu u Becu ima ono sto pise na sajtu?n Otkud znam da to nije na stanju npr u Luisu u Nemackoj? Ne bih bas voleo da odem tamo i da se ispostavi da idem za dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 15, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovo zanima. Ajde neko od naših iz Beča (ako ih ima) da nazove da pita za njihov mail. Louis Giga Store Wien-Nord Anschrift Kagraner Platz 20 A-1220 Wien-Nord Österreich Tel. 0043 1-204 59 03 Fax 0043 1-204 59 03 30 Öffnungszeiten Mo.-Fr. 09.00 bis 20.00 Uhr Samstags 09.00 bis 18.00 Uhr Louis FunShop Wien-Süd Anschrift Triester Straße 258 A-1230 Wien-Süd Österreich Tel. 0043 1-698 66 33 Fax 0043 1-698 66 33 30 Öffnungszeiten Mo.-Fr. 09.00 bis 20.00 Uhr Samstags 09.00 bis 18.00 Uhr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...