Dutchman 114 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan znachi iznajmio bih od nekoga skuter (moze i manji motor) na mesec dana , neka realna cena iovako nekome sigurno stoji neki primerak u garazi , znachi cifra ta i ta , ostavim depozit toliko i toliko ( depozit u vrednosti motora ne dolazi u obzir da mi neko ne bi prodao neku tarabakulu , moze deo para + pasosh nisam veverica , moze chak i ugoror da napravimo ), vracam motor u istom stanju kozmetichkom (ko ima motor koji je na pragu umiranja , nepada mi na pamet da mu ja radim generalnu , zato i rentiram ) vi meni nazad depozit minus cifra koja je dogovorena ... period mesec dana tipa februar ako ne bude snega motor uzimam za burazera da se podseti grada i voznje na dva tochka nije vozio odavno ... a planira da kupi neshto jache , a chovek je od principa da mora da provezba a ja nemam da mu dam nishta ispod 90ks ponude na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovo mi nikad nebi palo na pamet.... Iznajmljujem zenu, tudju naravno, pa ako neko ima mladoliku, zgodnu, .... inace, zelim da se zenim ali hocu da vidim kako je to biti u braku, pa da probam ...... Mozda budem imao vise uspeha nego ti sa rentiranjem skutera. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Salio sam se naravno, pade mi na pamet zameni se sa Alekreom on ima skuter, a ti imas kumov motor, ti njemu motor a on tebi skuter na 3 meseca i egal. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Decembar 28, 2010 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo mi nikad nebi palo na pamet.... Iznajmljujem zenu, tudju naravno, pa ako neko ima mladoliku, zgodnu, .... inace, zelim da se zenim ali hocu da vidim kako je to biti u braku, pa da probam ...... Mozda budem imao vise uspeha nego ti sa rentiranjem skutera. hahahahhahahaha )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13265 Napisano Decembar 28, 2010 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Salio sam se naravno, pade mi na pamet zameni se sa Alekreom on ima skuter, a ti imas kumov motor, ti njemu motor a on tebi skuter na 3 meseca i egal. Sta bre? Skuter je prodat u bescasce i da nije, ne bih ga dao na taj nacin. Pa nisam dao rodjenima da ga voze a tek nekome kojeg ne poznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1907 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemislim ništa loše al ako je on vozio ranije nevidim problem da sedne na nešto od 100 ks i da se priseti. Inače sam video neki oglas za skuter 150ccm neke smešne pare kupiš izvozaš i onda pokloniš sledećem da se seti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1907 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57478-skuter-150cm-400e/page__p__979094__fromsearch__1#entry979094 To će naproleće otići za iste novce garant Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre iznajmio ženu nego motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan E da ova bokilicev skuter nije los. Uzmes ga za 400e, drndas ga 3 meseca i posle ga prodas za 250e, sigurno ces naci kupca. Valjda mu nista nece biti za 3 meseca `ebo ga ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre iznajmio ženu nego motor! Eto vidite, ma motor je najveca svetinja a svetinje nisu za iznajmljivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Decembar 29, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Daj cifru koju si spreman da platis za mesec dana rente. Mozda se dogovorimo nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 29, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan A: "Prodajem ženu, koliko daš?" B: "Ništa" A: "Prodato!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cojkin 1 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan ljudi svaka vam cast nisam se odavno nasmejao ovako ovo nema nigdje poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan E da ova bokilicev skuter nije los. Uzmes ga za 400e, drndas ga 3 meseca i posle ga prodas za 250e, sigurno ces naci kupca. Valjda mu nista nece biti za 3 meseca `ebo ga ja Evo uradi kao sto ti predlozio covek. Ili evo moja ponuda uzmi taj skuter vozi ga mesec dva i dobijes od mene 200 Evra za isti.I svi zadovoljni,brat ti a i ja Naravno pod uslovom da je ispravan. Razmisli pa javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...