RSVMillenian 228 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega zelim da ti cestitam na motoru i da se lepo navozas. Sto se tice zagrevanja, motor uvek treba da se zagreje pre nego sto krenes da se vozis. Normalna temperatura varira ali u guzvi i na spoljnoj temperaturi nesme da predje 115C ako je sipan antifriz. Sto se tice rezerve, tu ti nemogu pomoci, nego lepo sipaj kad pocne da svetluca i nemoj da se sekiras, ako bas hoces da vidis koliko moze da ide dok nestane, ponesi flasu benzina i vozi kad stane sipaj iz flase i pravac pumpa. Koliko ja znam svi proizvodjaci savetuju da se motor zagreje pre upotrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 21, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ok.Sto se tice temperature sve sam saznao.E jel mozete samo da mi kazete gde bih mogao da kupim plocice za kocnice,trebaju mi hitno isao bih sutra da ih kupim.samo mi javite ako znate neku prodavnicu.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 25, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da to je taj Mito' date='ali on je otisao u zasluzenu penziju.Bio sam extra zadovoljan tim motorom samo me je zvuk nervirao,pa sad stoji pored ovog da mu pravi"drustvo".Koji ti motor vozis,kako to da te nisam video u Obrenovcu,odakle si?Pozdrav[/quote'] Imas slike u mojoj licnoj galeriji! Mogao bi i ti popuniti neko polje u svojoj, da bih te prepoznao kad se sretnemo da se pozdravimo, cini mi se da sam te video sa suzukijem ako je sivi ali... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 27 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast pun rezervoar i udri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sivi,a sto se tice slika u licnoj galeriji ubacio bih rado,ali ne znam kako.aj ako hoces pusti mi na PM kako to da uradim.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan idi gore na Album, pa skroz dole na Vasa Licna Galerija, pa na uploadpic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i da se navozas.Vise nisi Mito maniac,sad si GSXR.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...